• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ayh kız dur korkutma :KK61: bende bu dokuyla baskı diil de dikişlerimde ağrı olur die düşünüorum:KK57:

valla şimdi kişiden kişiye değişiyorda , hatırlarsın daha öncede hep yazmıştık. kimseler tereyağından kıl çekermişçesine kaş aldırma operasyonuna benzetmesin. zahmeti var şimdi bu işin arkadaş :) boru diil yane baya dayanıklı hatunlarız .. artık biri memem estetik deyince küçümsemeyip saygıyla eğiliyorum.. uehuehehe

biz silikonlular sadece memesi sıkılası değil önünde eğilip elide öpülesi hatunlarız..işte o kaaa :cool::KK9::KK31:

valla şimdi kişiden kişiye değişiyorda , hatırlarsın daha öncede hep yazmıştık. kimseler tereyağından kıl çekermişçesine kaş aldırma operasyonuna benzetmesin. zahmeti var şimdi bu işin arkadaş :) boru diil yane baya dayanıklı hatunlarız .. artık biri memem estetik deyince küçümsemeyip saygıyla eğiliyorum.. uehuehehe

biz silikonlular sadece memesi sıkılası değil önünde eğilip elide öpülesi hatunlarız..işte o kaaa :cool::KK9::KK31:
ayh tabi canım kesinlikle kolay diil de inşallah kolay atlatanlar kervanında yerimi alırım . silikonlu deyip küçümsemesinler En Büyük KK

canım durumları biliyosun, pek yoğundum gece de evde , ortalık topla bilmemne birazda erken yattım. bikaç gece yazamam zaten ben artık. ptesi ye dek muhtemelen uğramam.. bomba espriler , benzetmeler, anılar ve gülüşler bekliyorum sizden. Bu arada aklımda hep bi fikir var. Tayfa tayfa toplanalım derim. Istanbul tayfası olarak biraraya gelebiliriz. havalarda nası güzelleşecek yakında. bugün öğlen deniz kenarında olmak süper güzel geldi bana. Kimliğini saklamak isteyen varsa saygı duyarım tabiki
Biliyorum canim biliyorum:KK16:ben ameliyat tarihi alinca tirstimda birazcik:KK17:baktim kimseciklerde yok burda :KK51: memedaslarla istanbul gezmesi:KK66: ben uyarim :KK24:

Vayyy son sozu koydun ortaya :KK9::KK9:

Daha dun netlesti daha zaten.kas alti 290 325 arasi deniycekmis. Boy kisa cikmiyo benden daha fazla meme sanirsam:KK48: 9nisan :KK31:ameliayat gunum
ameliyata girmeden önce bi daha konuşursun zaten doktorunla. olabilecek en büyük protezi taksın madem söyle de. ayh ne güzel az kalmışşşşşş :KK49:

CNim
Kizlar bugun 3 gunum ve ywtaktsn hala zor kalkiorum
Sanki dikis yerlerim agrio daha dogru dusust bakmadim bile memelerimr
Insallah hersey yolundadir
Bide cok gergin nefes bilenuor aliom konusmakda da biraz zorluk cekiorum
Sizzce normalmidir daha 3 cunu gun
canim benimde 3 gun oldubende ayni seyleri yasiorum direnlerim var 've 2 gundaha kalacaklar

Sagol canim.ayyy dur ben daha baslamadim. 2 3gun kala dir dir baslicam haberin ola:KK45::mad:

allammm sana geliyorum. kafamda saç kalmayacak.. neyseki sakin dönemlerime denk geleceksin beybi..sana da her zaman vakit var.. mangal yürekten mangal seffgiiii

Beklemek daha kotu sanirsam:KK14: ben senden onceyim tabi:KK17: bayagidir buradasin demi yorumlarini bekliyorum bakarmisin benim fotoya bu dr.lar 325den yukari demiyo bana ya:KK43:
kız bıdırdanma, bak benıkinden büyük olur senin.. hem doğumda yaptık. 325 iidir.. doktora güven

Back
X