- 26 Mart 2016
- 711
- 1.306
- 113
- 41
Kizlar acil zayiflamaliyim yaaa spor yapamiyorum bebeklerim oldugu icin gidemiyorum yuruyus yapmama kayinvalide izin vermiyo hemen gel de cocuklari al bende diyo cok miralim bizuk yaaaa
Valla bu doktorlar boyle iyi secmek lazim ama benim doktiruma 400 diyince hic sasirmadi supper olur dedi hemen 420lik denedi Ben sana 450 ye kadar deniycem dedi valla gerisini ona biraktim teslim ettim kendimi...400 aman aman abarti degilki 500 600 abartidir belki ama 400 ve 450 ye kadar normal gözumu anca doyuruyo hatta 450 olsaydi diyorum...neyseki dedigimi yapti yoksa pisman olurdum birdahaki kontrole bacak estetigini sorcam sindi ona taktim :)
Evet yaaa iyi etmissin bir koc burcu kadinina bu yakisir....Tepkimi koydum tabi,ben o haldeyken Nasıl kapıyı açar ... Çok sinirlenmiştim... Tabi oda yaptığı hatayı anladı ama iş işte geçmişti artık..
Evet Can'ım,aynen... Birçok doktor yanaşmıyor bu boyutlardaki protezlere. Hasta üzülürmü falan hiç düşünmüyor. Almadı,olmadı,doğal olmadı,olmazdı diyip birde hastayı ikna etmeye çalışıyor. Örnek ben,300 cc takılsaydı Nasıl bir sonuç olacaktı.? Doktor ısrarla 300 diyor,daha büyüğü olmaz diyor. Nasıl oldu 400 cc peki?? Hiçbir yapaylıkta yok,gören kendi göğsüm sanıyor ...
Çok iyi araştırmak lazım.. Doktorun hastasını anlamadı önemli.. Onun degil hastanın istekleride önemli..
Bak burada 400 cc yazınca birçok üye aman ne büyük diyor.. Oysa yurtdışında 500 ler 600 ler 700 ler çok..