• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlarr,valla serum bana kilo aldirdi bugun diyeterr basladim ilanen duyrulur:KK28:kendi capimda spor arti diyet olucak 7 kilo vermem lazim yaza kadar,ayrica yeni topik acip gaza gelmeliyim birde Birde Bildiginiz sirf bacak basen videosu var mi dvd mi alayim yoksa netten mi bulayim....:KK39:
ya ameliyattan sonra kilo vermek sıkıntı yaratır mı acaba o_O ben de istiyorum da doktora bi sormam lazım.sen sordun mu doktora?

Kızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü :KK6:
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi :KK36:
doğum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu nice yıllara :KK39:

Birde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcam:KK8:
abladan kardeşine 1 adet sütyen içi silikonu :KK70: ayyyy o da yaptırır inş. ne demişler kadın ; memedir :KK59:

Hayir sacmalama,sende kusura bakma dedim yaaa bir an bende korktum seni hackleyip hesbini calip benim resmimi kullanmalarindan korktum ara verme bak bende uzulurum simdi,hepimiz insaniz olur mu
Sihirlicimmm benide izlermisin
abladan kardeşine 1 adet sütyen içi silikonu :KK70: ayyyy o da yaptırır inş. ne demişler kadın ; memedir :KK59:
Günaydın kizlaaaaarrrr.dr dan geldim şimdi perşembe sabah 8 de yatirim varrr ölüyorum heyecendannnnn

Back
X