• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yaşlılığı asla kabul etmiyoruz biz. insan hayattan vazgeçtiğinde yaşlanır. kadın gerçekten kırkında kadın oluyor. annem hep kadının en güzel yaşı kırk yaş derdi kendini avutuyor derdim. gerçekten de en güzel çağımızı yaşıyoruz kıymetini bilelim
Bizler YAŞSIZ KADINLARIZ ;)

Benim regl döneminde falan büyümüyo ama anneminde gögüsleri hamile kalınca nerdeyse doksanlık olmuş o yüzden öyle bi merak ettim cevabın için teşekkürler canım :KK15:
Canım ellet / evlen, büyür dediler BÜYÜMEDİİİİİ
Hamile kal büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Emzirirken büyür dediler BÜYÜMEDİİİ
2. Çocukta büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Baktım gelmişim 36 yaşına , büyümüyor, oldum ameliyatı :KK70: yanarım geçen yıllarıma...

Baktım gelmişim 36 yaşına , büyümüyor, oldum ameliyatı :KK70: yanarım geçen yıllarıma...
aman ya Rabbiiiiiiiiii ancak bu kadar harika ifade edilebilirdiiiiiiiiii
:confused::confused::KK53::KK53: :D :D

Bikac gun once doktoruma whatsalldan msj yazdim soru sordum ve hala geri donmuyor yaa ne bu umursamazlik parayi aldi ve kayboldu resmen sinir oluyorum kendisine
Masaj hakinda sordum tam nezaman basliyim diye hala cevap yok
Sag mememde kolaltima hala cok yakin onuda sorcaktim
Sinir adammmmm
Agzimdan kufur cikicak pislik
Valla tuhafmis doktorun,sen onun hastasisin o kadar para verdin amaliyat oldun hersey para alana kadar mi yanii !!! o_O
Benim Dr Volkan Tayfuru secmemin bir sebebide cok ilgili,mutevazi,hastasinin dururmunu hasta sormadan arayan bi doktor gecen bana vatsaptan aysun hanim nasilsiniz memnun musunuz,merak ettim diye yazdi,onun ben yazmadan halimi sormasi mutlu etti,gecen aradim bayag bi konustu ne sorsam gayet güzel cevap veriyo bide amaliyattan cikmis yani doktoru iyi secmek gerek gercekten,:KK8:

Evet canim gittim.dr.a gore normal hersey masaj yapti memelerime :KK48: ayyy bi bastiriyo bi bastiriyo bana gostermese masaji, oksar gibi yapardim ben kesin:oops: bana kalsa ben daha kucuk yapardim dedi ben olabilcek en buyugunu istedigim icin 320 takmis. Zamanla inecegini masaji surekli yapmami soyledi. Bakti ben cok dir dir yapiyorum hop kafami bi cevirdim ekranda benim eski ve yeni halim:KK22:ayy 1hafta once ben oyleydim ama eski halime bakamadim ya:KK70:kizim diyo bak catalin bile yoktu sabret:KK33: oyle yani canim bekliycez artik:KK28:
Ayyyy çok sevindim tatlımmm bol bol yap masajlarını sonrada bize resim atttttt :)

Ha ha supersin aynen yaaa bi büyümedi gittiler senelerce kandirildik,kizlarimin büyumezse sayet ben onlari ellerinden tutup direk amaliyata sokarim :KK70: Bahtlari bana benzemesinde:KK70:

Arkadaslar Merhaba bende pazartesi günü ameliyat olacam..İz kalmasından çok korkuyorum kas üstü ve yuvarlak silikon takilacak büyük ihtimalle 325 cc olur dedi doktorum..Ama iz çok belli olurmu?

Arkadaslar Merhaba bende pazartesi günü ameliyat olacam..İz kalmasından çok korkuyorum kas üstü ve yuvarlak silikon takilacak büyük ihtimalle 325 cc olur dedi doktorum..Ama iz çok belli olurmu?
Hayırlısı olsun canım meme ucundan mı? Göğüs altından mı? Koltuk altından mı? Olucakmış ameliyatın

Evet canim gittim.dr.a gore normal hersey masaj yapti memelerime :KK48: ayyy bi bastiriyo bi bastiriyo bana gostermese masaji, oksar gibi yapardim ben kesin:oops: bana kalsa ben daha kucuk yapardim dedi ben olabilcek en buyugunu istedigim icin 320 takmis. Zamanla inecegini masaji surekli yapmami soyledi. Bakti ben cok dir dir yapiyorum hop kafami bi cevirdim ekranda benim eski ve yeni halim:KK22:ayy 1hafta once ben oyleydim ama eski halime bakamadim ya:KK70:kizim diyo bak catalin bile yoktu sabret:KK33: oyle yani canim bekliycez artik:KK28:
Anladigim kadarıyla için baya bi rahatlamış. Mutlu olmana sevindim :)) önceki hastaların fotoğraflarına baksaydin keşke. En azindan zamanla nasıl şekle girdiğini görmüş olurdun :) doktora güvenin artardı.

Back
X