- 10 Mayıs 2016
- 1.134
- 1.431
- 53
Ay Allah bagislasin :) cok dogru soyluyorsun orasi oyle tabi ama iste kas falan filan beynim yandi gercekten :/Betüş. Bak canım ben 2 çocuk doğurdum. Acı çektim. Çok şükrettim sonunda 2tatlı yavrum oldu. Ablam2014 yılında meme kanseri oldu memesine teller soka soka ameliyata aldılar meme koruma ameliyatıyla kitle çıkarıldı acı çekti aöa şükrettik 1. Evre çıktı mutlu olduk. Önce dedim ki yaa insanlar kanser oluyor ameliyat olup yaşamak isterken ben keyfimin peşindemiyim dedim ve vszgeçtim. Eminim ablam o ameliyatında silikon olanlardsn daha çok acı çekti. Sonra düşündüm başımıza kötü bir şey gelip ameliyata girebiliriz her an. Ansızın.. Hayat çok kısa da olabilir. Ben kendimi üzecek kadar takıyorum memelere, ne kadar yaşayacağımız başımızavne geleceği belli değil. İstiyorsan gerçekten vazgeçme.

1.70 boyum var 58 kiloyum. Ben zarafetimi bozmayacak dolgun göğüsler istemiştim. Aklımda en son cc büyüklüğü 320 belki 350 idi. Ameliyatta dr 400 taktım deyince ve bu görüntü çıkınca çok korktum açıkçası, bakıp bakıp ağlıyorum sabahtan beridir.
ilk 2 gun aglarsin sizlarsin belki ama sonra mutlu olursun. Yaptirmak isteyipte yaptiramayanlar var.elindeki sansi kullan derim.hangi agri aci kalici bak unutup gittik hep
Çok teşekkür ederim meleğim 
protezlerim cok yukardaydi inan cok uzdum yiprattim kendimi.burdaki arkadaslar olmasa kendime gelemezdim