• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Masallah balim masallah :) agrin sızın v.s oluyormu normal syttene ne zaman geciceksn
saol canım.çok uzun süre ayakta kalırsam kasılma gibi gerilme gibi bi his oluyo.diyorum memelerim yoruldu :KK70:5 dk fln uzanıyorum hemen.arada da böyle 2 3 saniyelik fln batmalar oluo ama dikiş yerlerimde diil.cuma günü 1 ay kontrolüm var bakalım ne dicek.bana pek çıkartacakmış gibi gelmiyo sütyeni.sanki hala ayrıklar.

Daha 1 haftam var hadi bakalim :) ya korkuyorm okadr agri yanma yapiyoki kesin dikisleri patlattim yada ne bilim kasıma bisey oldu diyorum korkudan okadar yanmada agridan sonra insanin aklına binbirturlu sey geliyor . ay bide kalktiktan sonra asagya dusucekmis gibi geliyorr korkuyorum 2 elimde tutuyorum onlari :KK70: :KK70:
Sıkı tut Betüş. Kolay kolay bişii olmaz dikişlere korkma.

saol canım.çok uzun süre ayakta kalırsam kasılma gibi gerilme gibi bi his oluyo.diyorum memelerim yoruldu :KK70:5 dk fln uzanıyorum hemen.arada da böyle 2 3 saniyelik fln batmalar oluo ama dikiş yerlerimde diil.cuma günü 1 ay kontrolüm var bakalım ne dicek.bana pek çıkartacakmış gibi gelmiyo sütyeni.sanki hala ayrıklar.
Betüş maşallah diosa kesinlikle çok güzel olmuştur :) bende izlemeye aldım ama bende görmek istiorum o maşallah dedikleri yavruları :KK70:

Sıkı tut Betüş. Kolay kolay bişii olmaz dikişlere korkma.
Tutuyorum abla avucluyorum:D ya ilk hastanede gununde hemsireler kaldirdi beni yuruycez hadi dediler kalktim ayaga hayir hayir durun durun asagiya dusecekler tutalim demistim :D hemsireler gulmekten cevap veremedi :D onlar gulunce demekki dedim sacmaliyosun betus sus :D

Tutuyorum abla avucluyorum:KK70: ya ilk hastanede gununde hemsireler kaldirdi beni yuruycez hadi dediler kalktim ayaga hayir hayir durun durun asagiya dusecekler tutalim demistim :KK70: hemsireler gulmekten cevap veremedi :KK70: onlar gulunce demekki dedim sacmaliyosun betus sus :KK70:
Ayy karnıma ağrı girdi gülmekten. Nasıl bir duygu betüş? Onların varlığını hissetmek?

Acaba hep oyle olucakmi kasilma gerilme hissin? Ay kız seninki benim gozumde yapisik ust usteler ya :D benimkiler biri anyada biri konyada:D aradan tır geçer :D

Ayy karnıma ağrı girdi gülmekten. Nasıl bir duygu betüş? Onların varlığını hissetmek?
Hala bile oyle evde tutuyorum yani dusmesin diye. Valla ablacim inanki cok acayip bisey gergin hala kaya gbi koltuk altlarima dogru şiş tam anlayamadim biseyler acikcasi ama varligi agirlik biraz acikcasi ciddi ciddi tas koymuslar sanki bide konusurk3n iste hala nefesimi kesiyor henuz alisamadik birbirimize :D

Hala bile oyle evde tutuyorum yani dusmesin diye. Valla ablacim inanki cok acayip bisey gergin hala kaya gbi koltuk altlarima dogru şiş tam anlayamadim biseyler acikcasi ama varligi agirlik biraz acikcasi ciddi ciddi tas koymuslar sanki bide konusurk3n iste hala nefesimi kesiyor henuz alisamadik birbirimize :KK70:
Sigara içiyor musun?

Acaba hep oyle olucakmi kasilma gerilme hissin? Ay kız seninki benim gozumde yapisik ust usteler ya :KK70: benimkiler biri anyada biri konyada:KK70: aradan tır geçer :KK70:
dikişler iyileştikçe o his de azalıo önceleri daha fazlaydı.benim de öyleydi merak etme.elimi koyduğum zaman 2 memenin arasına 4 parmağım çok rahat yerleşiyodu :KK70:

dikişler iyileştikçe o his de azalıo önceleri daha fazlaydı.benim de öyleydi merak etme.elimi koyduğum zaman 2 memenin arasına 4 parmağım çok rahat yerleşiyodu :KK70:
Hislerin nasil ? Ben sol tarafi hissediyorum ama sağ tarafin ucunu hissetmiyorum :(

Back
X