Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben dün telefon açıp doktorun muayene ücretini öğrendikten sonra, bunun operasyon ücretinden düşüp düşmeyeceklerini sorduğumda; doktorun asitanı düşmeyeceklerini söyledi.

Gidip konuşmadan da karar verilemez diye düşünüyorum. Forumda da doktor bey'in pek adı geçmiyor. Hiç o doktora da yaptıran görmedim ama fikirleri kendiminkilerle uyumlu ve güvenilir buldum. Görüşmesem hep aklımda kalacak.
Ne kadar saçma ya düşülmesi gerekiodu muayene ücretini yani benim araştırdığım ya da duyduğum bütün doktorlar düşüolardı ama kafana yatan bi doktor olunca paraya acımamak lazım içinde de kalmasın en azından :KK15:
 
yok canım tahlil günü haldun hocayı görmedim ben hiç.ameliyattaydı zaten.perşembe günü hastaneye gittim.ctesi görüşmeye.salı da ameliyat oldum.
Bende 8i çarşamba günü tahlile gidicem de çıkışında haldun hocaya uğricam belki o zaman son konuşmayı yaparız gerçi 2 kere görüştüm ama yetmio sanırım bana ayıp olmasa her gün giderim yanına :KK70:
 
Jelesec Jelesec aradım Estethica'yı.. Naci Çelik orda ameliyat yapıyor ama dış doktor olduğu için ona randevu veremiyorlar. E kendi yerinde de 200₺ alıyor, bilmiyorum ya düşünmem lazım değer mi değmez mi bilmiyorum

bana verdiler hatta aynı gün başka dr yede oldum orada ön görüşme yapıldı Naci bey meme büyütmede iyi dr yapan hastaları burada eskiiden çok aktifti herkes sürecini tamamlayınca çekildi karar verirsen zaten o ücreti düşüyor ameliyat parasından dediğim gibi şansını zorla ataşehirdeki hastaneden almaya çalış beleş görüşmeyi :)))
 
10-12 yaşlarındayken memelerim yeni çıkıyor, yeni çıkan memeye kase kapatırlarmış yuvarlak olsun diye
(batıl inanç)
Annemde bana küçük reçellik kasesi kapattı :KK70: diyorum hep senin yüzünden,küçük kapattin küçük kaldı :KK70:
4 yasında kızım var inşallah diyorum bana benzemez halasina benzesin onun büyük güzel,dua ediyorum şimdiden :KK70:
Gulemedim bak kaslarim agiriyor:KK70: sen minnosa direk tencere koy abla :KK70:
 
Bende 8i çarşamba günü tahlile gidicem de çıkışında haldun hocaya uğricam belki o zaman son konuşmayı yaparız gerçi 2 kere görüştüm ama yetmio sanırım bana ayıp olmasa her gün giderim yanına :KK70:
çarşamba günleri muayenehanede oluyo ya belki o gün çağırır.hhahhahahah benim de arada çaya kahveye gidesim geliyo :KK70:
 
Ha anladım., Estetica Ataşehir'de mi ???

hafızayı kurcaladım şimdi şöyle bir yol izlemiştim ara asitanını bayan vardı o dönem kısa boylu ona deki evime orası çok yakın orda görüşme ayarlayabilirimsiniz bana veren asistanı idi randevuyu hastane karışmıyor
 
Kızlar bir dahaki aya tatile gidiyorum pentiden aldım kalın silikonlu sudyenli bikiniyi :KK43: denize gir çık sık sudyeni :KK43:
İnşallah Allah banada nasip eder kışa ameliyat olmayı düşünüyorum yaza rahat ederim diye. Kışın olan var mı? Daha mı iyi olur kötümü? Çünkü kalın kazak filan giyicem zormu olur
kışın daha iyi canım hem saklaması açısından
 
"Problemsiz silikonlu göğüs doğalından çok daha güzeldir, kimse çıkartmak istemez." Dr. Muzaffer Çelik

Bu da günün sözü olsun. ::KK66:
 
Canım @Sihirlii nin dediği gibi doktor un başarısı, tecrübesi, ünü, kullandığı yöntem ve kullandığı implantlar da çok etkiliyor fiyatları. Zaten implantların fiyatı, özel hastane ameliyathane ücreti, özel odada refakatçi ile 1 gece ücreti, doktorun ekibinin de ücretini düşünürsen aşağı-yukarı fiyatlar belli zaten.
Ben Ankara da Op. Dr. Ferruh Bingül e koltuk altından ameliyat oldum. Özel Çukurambar Koru Hastanesinde yapıyor ameliyatı. Referansla gittiğim için indirimli yaptı.
Beni izlemeye alabilirmisin? Ferruh beyin bikaç sonucunu görmek istiyorum teşekkürler şimdiden
 
X