• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Psikolojik olabilir bu aralar hiç iyi değilim hayatım hiç iyiye gitmio ameliyat sevincimi bile doya doya yaşatmadılar bana resmen
Uzuldum ya sıkma canini
Hayatta hersey insanlar icin
Hemen bu sıkıntili sureci atlatirsin umarim
Problem nedir bilmiyorum ama inan
Bu ameliyat sana cok iyi gelecek
Insanin kendine olan guvenini yerine getiriyor:KK66:

Seni izlemeye aldim Derinsu88 Derinsu88
Inan ameliyattan sonra aynanin karsisindan alamiyacaksin kendini
Kiyafetin baska duracak ustunde
Buda kadinlar icin gercekten cok onemli

Uzuldum ya sıkma canini
Hayatta hersey insanlar icin
Hemen bu sıkıntili sureci atlatirsin umarim
Problem nedir bilmiyorum ama inan
Bu ameliyat sana cok iyi gelecek
Insanin kendine olan guvenini yerine getiriyor:KK66:
Seni izlemeye aldim Derinsu88 Derinsu88
Inan ameliyattan sonra aynanin karsisindan alamiyacaksin kendini
Kiyafetin baska duracak ustunde
Buda kadinlar icin gercekten cok onemli
İnşallah bilio musun şaka gibi gelicek ama mutlu olmak istiorum ve bu ameliyattan sonra çok daha mutlu olucağımı hissediorum umarım öle de olur çünkü gerçekten daraldım

Aaaaa kasüstü müymüş!!!!! zullall zullall canım.....

Canım onun kas üstü ama onunkiler pek doğal değil bence.

Bir de bir şey soracağım. Ben sadece bir doktora muayene oldum ama o da sadece baktı. Şöyle bir dokunup bakmak gerekmiyor mu evirip çevirip. Dokum var mı yok mu diye? Benim mesela fotoğraflarda dokum yok gibi ama avuçlayınca avucuma sığacak kadar bir dokum var ama o dokum avuç içinde bir araya geldiğinde öyle. Baktığında da bir şey yokmuş gibi görünüyor. Dokunduğunda öyle değil.

İnşallah bilio musun şaka gibi gelicek ama mutlu olmak istiorum ve bu ameliyattan sonra çok daha mutlu olucağımı hissediorum umarım öle de olur çünkü gerçekten daraldım
ameliyat öncesi takma başka şeyleri kafana canım hayat hep böyle sorunlar hiç bitmiyorki boşverrr sen nasıl mutlu olcaksan öyle ol fazlalıkları silkele gitsin silkeleyemiyosan enazından görmezden gel Allah yardımcın olsun

:KK70: hayatim seninle reelde tanismamiz lazim :KK70: yüzümü güldüren :KK66:
Rabbim seni güldürdü yakin zamanda gerçi ama dahada guldursun insallah :KK66:
Aaa ayipsinn :D memelerini yptir oyle gel bana ama kuru kuru gelme :D aminnn aminnnn rabbim hepimizi gönlümüze göre güldürsnn:)

Aslinda hepimizin amaci bu biliyormusun mutlu olmak
Bu yaptiklarimizin altinda hep bu var
Bu ameliyat insani cok mutlu ediyor
Senide cok mutlu edecektir
Ama onun disinda seni daraltip mutsutz eden konularida bir an once cozume kavusurturursun
Her anlamda huzuru bulman
Birdee cokta guzel memislere kavusman dilegiyle canim;)

Bir de bir şey soracağım. Ben sadece bir doktora muayene oldum ama o da sadece baktı. Şöyle bir dokunup bakmak gerekmiyor mu evirip çevirip. Dokum var mı yok mu diye? Benim mesela fotoğraflarda dokum yok gibi ama avuçlayınca avucuma sığacak kadar bir dokum var ama o dokum avuç içinde bir araya geldiğinde öyle. Baktığında da bir şey yokmuş gibi görünüyor. Dokunduğunda öyle değil.
Ayni seyi bende sordum benim doktorumda eliyle dokunmadi olcmedi bicmedi
Sadece soyle bakti yapariz cokta guzel olur dedi
Bende aynisini burda sordum arzum onlar biliyor bir bakista demisti
Ameliyat oncesi hastanede geldi olctu bicti
Ondan once bakip direk sana 325 cc olur gerisi koltuk altina dogru tasar dogal durmaz demisti

Zullallcığım, ben iki doktora gittim ikisi de çok detaylı elledi evirdi çevirdi, aynanın karşısında kollarımı kaldırıp bak şöyle böyle durması gerekiyor dedi. Ben gitmeden burda forumdan kızlardan zaten doktorun göğüslere dokunarak muayene yapacağını da öğrenmiştim onun için şaşırmadım.

ameliyat öncesi takma başka şeyleri kafana canım hayat hep böyle sorunlar hiç bitmiyorki boşverrr sen nasıl mutlu olcaksan öyle ol fazlalıkları silkele gitsin silkeleyemiyosan enazından görmezden gel Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canım silkenebilcek bişey deil de ama ameliyattan sonra bütün problemlerimi çözmeye karar verdim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ama onun disinda seni daraltip mutsutz eden konularida bir an once cozume kavusurturursun
Birdee cokta guzel memislere kavusman dilegiyle canim:KK66:
Allah razı olsun gerçekten bunları okumak bile iyi gelio :KK200:

Benım de göğsümde
Birdee cokta guzel memislere kavusman dilegiyle canim:KK66:
Aynen memem yapıldıktan beri mutluluktan uçuyorummömö,her giydiğim kıyafette meme var dolu dolu memelerime baka baka yürümekten çarpıp düşsem en sonunda :halay::olamaz:

Aynen ya son günü saymazsak kaldı 8 gelsin artık o gün yaaaa
Ne heyecanlı bekleyiş.....bende kontrolü olduğum günün ertesi günü amaliyat olmuştum.....amaliyat öncesi çok sakindim amaliyata giderken arkadaşım eşim benden heyecanlıydı sanki onlar olucak amaliyatı ben sakinleştiriyordum onları:KK76: Valla aşırı bi soğukkanlılık var bende se:oha:

Back
X