• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın. Yarın fotoğraf çekimine gidecem ve dr la son görüşmemiz olacak. Karnım çok ağrıyor dünden beri :KK53: Onunla tekrar kasaltı kasüstü yöntemlerini konuşucam. Ama dualplan aklıma yatıyor. :rapci:
Ameliyattan once fotoraf cektirmis kalemle isaretlemisti
Daha cok utandigimdan tum boyalar akmisti:KK23:
Sana bol sans aklinda sorularin varsa onlarida bi kenara yaz ben her seferinde yaziyordum:confused:

Günaydın. Yarın fotoğraf çekimine gidecem ve dr la son görüşmemiz olacak. Karnım çok ağrıyor dünden beri :KK53: Onunla tekrar kasaltı kasüstü yöntemlerini konuşucam. Ama dualplan aklıma yatıyor. :rapci:
Son memislerinle iyi poz ver :D agritma karnini kalbinde kelebekler ucurrt:D

Hayırlı isler memeli betus :KK70:
Sen işyerinde ne ameliyatı olucam dedin.Ne gibi yalanlar söyleniyor bilelim :KK70:
Burdan cikarken memesizdim:KK70: benim kolumda kas sorunum var sansima ameliyattan 1 hafta önce 2 gun fizik tedavi gördüm onu ön plana attim bende iste kasın orda bisi cikmis onu alcaklarmis dedim :KK70: her sorana agzimdan farkli bisi cikiyor heyecandan :KK70:

Hahhahaha:KK70: :KK70: yusuf olmazsa olmaz zaten ameliyt gunune kadar beni hic yanliz birakmadi canimcim :KK70:
Diyordun ya sen beyin naklide lazım diye. Kız çok haklıymışsın bende de beyin kalmadı, herşeyi bi yerlerde unutuyorum. Olsamda amel. normale dönsem artık. Valla sen süper yaptın 3den geri sayarak.

kızlarrrrrrr benim kaldı 5 günüm çokkk heyecanlıyım. Aklımın bir köşesinde ya güzel olmazsa diye bir düşünce var çıkartmaya çalışıyorum ama yinede aklıma geliyor. Yani bakıldığında sorunlu bir memem yok ne kadar sıkıntı olabilir ki diye kendimle çelişiyorum. Halen yanımda beni bekleyecek kimse yok ne yapsam diye düşünüyorum. Öncesinde doktora sormam gereken bir şey var mıdır? Yanımda almam gereken şeyler nedir acaba? Olmazsa olmazlar var mıdır? Help kızlar...

Back
X