• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ankarada doktor vede surec hakkinda deneyinlerinize ihtiyacim var ayrica fiyat hakkindada hic bilgim yok bana yardimci olursaniz cok minnettar kalacam

Ay valla mı ya benim ellerim de uyuşuyor gece hep dümdüz tutmaktan :KK43: hee iyi bari ben de sandım ki benim kaslar şey oldu tövbestafurullahhh
Bende uyusma yokta kollarimi kaldiramiyorum kısıtlı kol hareketleri. Yok yok balim bisey olmadi senin kaslara rahat ol :D

Aynen oyleyim.uyandiktan sonra cokkk hafif bi his oluyor agirlik gibi okadar.
Desene kaldi 47 günüm :D bayramda tatile gtcem tek dilegim ozamana kadar duzelip tatilimin zehir olmamasi. Ozamana da 50 gün olmus olucam. Bide uyumayi özledim valla

Kızlar ameliyattan mesela 1hafta sonra arkadaşınızla sevgilinizle eşinizle dostunuzla sarılırken ağrı oluyomu memişlerde :cool: diyelim ameliyattan sonra çarşıya pazara çıktık tanıdık birini gördük öpüştük sarıldık falan duuuuur sarılma uzaktan öpüşelim cınım mı dicez:stop:

Kızlar ameliyattan mesela 1hafta sonra arkadaşınızla sevgilinizle eşinizle dostunuzla sarılırken ağrı oluyomu memişlerde :cool: diyelim ameliyattan sonra çarşıya pazara çıktık tanıdık birini gördük öpüştük sarıldık falan duuuuur sarılma uzaktan öpüşelim cınım mı dicez:stop:
Benim 13.gunum sahsi durumum henuz sevdicegime sarilmadim:)

Kızlar ameliyat öncesi full dolgu sütyen ile foto ekledim. Bu sütyen ile memeli gözüktüm hep. Çok özlemicem kendisini. :halay::dondurma:
Günaydın canım ameliyatında başarılar diliyorum kuzum.herşey gönlünce olsun.Allahım yardımcın olsun.sağsalim çok güzel olarak ameliyattan çıktığın haberini alalım.inşallah.çok öpüyorum.heyecan yok.mutly gir mutlu ve memeli çık hadi bakem ;)

Günaydın canım ameliyatında başarılar diliyorum kuzum.herşey gönlünce olsun.Allahım yardımcın olsun.sağsalim çok güzel olarak ameliyattan çıktığın haberini alalım.inşallah.çok öpüyorum.heyecan yok.mutly gir mutlu ve memeli çık hadi bakem :KK66:
İnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.

İnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.
Canımmm Allah yardımcın olsun dualarımız seninle güzel haberlerini beklioruz Allah sağ salim uyanmayı nasip etsin inşallah ama herşey çoook güzel olcak bi uyancaksın güzel memişlerin olmuş :KK76: bizi habersiz bırakma :KK68:

günaydın toprağım gün senin günün inşllh hayırlısıyla çıktım iyiyim mesajını okuyalım hepberaber Allah yardımcın olsun canım herşey gönlünce olsun

Uzgunum behin birak sarilmayi dokunamiyorsun bile.ancak 1 aydan sonra

Ohooo olmaz mııı ben o yüzden ameliyattan beri dışarı çıkmıyorum, komşular beni ankarada stajda sanıyo hahahah:)

Tabi ya takmadan olmaz benim artk istedigim dik durayim uyuym o baskı hissi gecsin ya varsin sis kalsin daha guzel :KK70: 15 gun daha sıkaym disimi
1 aydan sonra acaip rahatlıyo insan.hareket özgürlüğün yerine geliyo çünkü.ha yine tedirgin oluyosun ama vücudun izin veriyo istediğin hareketi yapmana :KK66:

Back
X