• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ankarada doktor vede surec hakkinda deneyinlerinize ihtiyacim var ayrica fiyat hakkindada hic bilgim yok bana yardimci olursaniz cok minnettar kalacam
Can'ım ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum, koltukaltı kesisi ile . Geçen sene 10000 e olmuştum. 10 ay oldu çok şükür bi sıkıntım yok. Çok memnunum .

Kızlar ameliyattan mesela 1hafta sonra arkadaşınızla sevgilinizle eşinizle dostunuzla sarılırken ağrı oluyomu memişlerde :cool: diyelim ameliyattan sonra çarşıya pazara çıktık tanıdık birini gördük öpüştük sarıldık falan duuuuur sarılma uzaktan öpüşelim cınım mı dicez:stop:
Can'ım süper soru ;) 5 günlükken çocuklarımı sinemaya götürdüm, ve sinemada yıllardır görmediğim değerli bi ablamla karşılaştım. Anaaaaaa, ben buna Nasıl sıkı sıkı sarılcam ki demiştim. Ablacım canımmmmm, sorma boyun ve bel fıtığı yüzünden sana sıkı sıkı sarılamadım, kusura bakma noolur, çok Ağrı'm var ;) demiştim. O da wayyyyy kuzuuuum demişti :KK70:

Can'ım süper soru :KK66: 5 günlükken çocuklarımı sinemaya götürdüm, ve sinemada yıllardır görmediğim değerli bi ablamla karşılaştım. Anaaaaaa, ben buna Nasıl sıkı sıkı sarılcam ki demiştim. Ablacım canımmmmm, sorma boyun ve bel fıtığı yüzünden sana sıkı sıkı sarılamadım, kusura bakma noolur, çok Ağrı'm var :KK66: demiştim. O da wayyyyy kuzuuuum demişti :KK70:
ben de beni görenlere betayım hiç sarılıp bulaştırmayım dedim :KK70:

Kızlar yaa :KK43: şimdi eski sütyenlerimi denedim de, hepsi oldu :KK43: yani en dolgusuz olanları denedim ama yine de olması sinirimi bozdu :KK43: ya tabiki eskisi gibi durmuyor, çok dolgun ve dekolteli duruyor ama sütyenler 75 a, yani ben hala 75 a mıyım :KK43: :KK43: ya tamam büyük yaptırmadım ama tahtayken giydiğim sütyenler niye hala oluyo yaa ağlıycam
Canim kendinde diyorsun cok dolgun duruyor diye.bende eski sutyenimi giyebilirim mesela ama kasiyo tabi. Daha cok yeni kalip gibi duruyolar zaten.gözün alismaya baslamis seninde bence ;)

Hah iste durumum aynen boyle.. eski sutyenler dekolteli ve hos duruyor ama hala aynilari ,((
Daha buyuk olmaliydi yaptiracak arkadaslar kesinlikle daha israrci olun bu konuda. Bende para biriktirmeye baslayayim.. bu arada revizyon olunca normalden 10kat daha hafif gecoyor diye duydum..
Ayyy canim gercekten ďüsünüyomusun 2.ameliyati.daha cok yeni ama salsinlar bi kendilerini

Back
X