• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

O batmalar kramplar hic gecmicek sanıodum:) her gecen günden sonra gece oldugunda acaba bu gece yan yatabilcek miyim diye deniodum:) normalde yattıgımda yorgan hallaç pamuguna döner ameliyattan sonrasında yattıgım gibi kalktıgım icin yatak bile bozulmuodu :d biri yazmıstı burda vucut zaten yan yatıcagınız zamana kendi izin verio diye ne kdar dogruymus önce hafif yan derken sonra bi baktım bildigin yan yatabiliyorum :₺
Aynen yaa doktorumdq ne zaman yatabiliecek konuma gelşrsen o zaman yan ya da yzüstü yatarsın demişti,şimdi yüzüstü de yatıyom ohhh :rapci:Valla silikon amaliyatından sonra bi daha yüzüstü yatamıycam sanıyordum,zamqn geçtikçe vücudumuz izin veriyo....ama amaliyat sonrası ilk hafta işgence gibiydi yatışlarım:KK64::KK64:

Kızlar yarın sabah 8de ameliyata giriyorum Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin olur mu :oops:
Hesapliyorm kendimce 8 demeleri bucugu bulur 1bucuk saat sürse 10'da cikarsin kendine gelmen sersemligin gitmesi falan derken saat 11'de bize yazmazsan hastaneyi ariyoruz ona göre :D

Arkadaşlar kasaltı olanların baştan küçük duruyor daha sonradan maşallah baya büyüyor. Acaba kasüstü olanlarda oluyormu böyle benimde aksine küçüldü :((

Arkadaşlar kasaltı olanların baştan küçük duruyor daha sonradan maşallah baya büyüyor. Acaba kasüstü olanlarda oluyormu böyle benimde aksine küçüldü :KK43:(
Ilk baslarda kas sıkıştırıyor deri esniyor kas kendini bırakmaya basladigi zaman buyuyor. Sutyen ilk 10 gün iz yapmiyodu simdi ise patliycak gibiyim yapisti resmen

Ya canım sıkılınca su trend konuları okuyorm ne insanlar var diyorum ya hatunun teki konu açmıs '10 aylık oğlum su zehirli çiçeğin yapraklarını kopardı yedi napmam lazım acil cevap yazmış' otur gitsin bosver yazsak herhalde oturcak birsey olmasini bekliycek yarabbim akıl fikir ver millete

Arkadaşlar kasaltı olanların baştan küçük duruyor daha sonradan maşallah baya büyüyor. Acaba kasüstü olanlarda oluyormu böyle benimde aksine küçüldü :KK43:(
canim ben kasustuyum, ameliyattan ciktigimla ayni memelerim. buyume ya da kuculme hissetmedim. ama annem durup durup diyo ki bunlar daha bi sisti dolgunlasti diyo ama ben hissetmiyorum oyle bisi. bi ameliyat sutyeninden kurtulup normal sutyene geciyim de oyle daha iyi anlarim

Pijamanın üstü mutlaka düğmeli olsun cnm kollarını kaldıramıcagın için basından giyip cıkarman cok zor olur doktorun senin icin uygun ölçüyü demiştir zaten 45 kiloymussun normalde bende 300 den aşşağı taktırma derim ama baya zayıfsın

Kızlar sabahın 4 inden beri ayaktayim. Feci agrim var bu direnler yüzünden mi acaba? Ağrı kesici aldım mi iyi biraz etkisi geçtimi bittim ben. Memelerim alev alev yanıyor offf bu süreç beni çok gerdi. Bana bazı doktorlar sana direne gerek yok demişti. Allahım bu 3. Gun daha memelerimi görmedim. Su an bu acıyı çektiğim için çok kiziyorum kendime
Canim ilaclarini düzenli icmeye bak sen.direnlerin cikinca cok rahatlarsin eminim. 2 3 gün pismanlik oluyo malesef:KK43: tez zamanda agrilarin gecer insallah sargilarin var dimi onlarda sıkıyodur seni ciksa rahatliycaksin

Vallahi babayla idare ediyor beni de çok uzmedi vallahi dediğiniz çıktı anlayışla karşıladı cocugum ya. Yarin şu drenlerden de kurtulursam inş kutlama napicam.
cok sevindim canim. bide yağ enjeksiyonu neden diye sormustum arada karıştı sanirim ?

Back
X