- 10 Mayıs 2016
- 1.134
- 1.431
- 53
HahahhahahahahBirde meme uçlarım ateş edecek gibi duruyor. Ödem mi acaba yoksa hep böyle mi kalacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahhahahahahBirde meme uçlarım ateş edecek gibi duruyor. Ödem mi acaba yoksa hep böyle mi kalacak![]()
Ben burun da olmak istiyorum aynı anda.hem indirim olur ikisi birden diye fahri bey burunda da çok başarılı. Goguste Cenk beyin de cok basarili oldugunu biliyorum ama burun icin bi fikrim yok.instagrami olmadığı için göremiyorumM
MErhaba ben ikisiylede gorusmustum. Fahti mola damla takacagini soyledigi icin vazgectim ondan diger doktorlar bir cok dezavantaj saydilar onunla ilgili.. cenk tokata oldum bence iyi ama mesafeli ve he r istedigimde ulasamiyorum. Sekreteriyle daha sik gorusuyorum. Biz bayanlar biraz daha ilgi istiyoruz bence birsz daha sicaklik. Birde ben cok arastirdim gezdim. Olcuyu doktora biraktim 250 275 kullandi bend eve kucuk geldi. Olmasi gereken oymus olculerime gore. Ama hp olmasi konusunda beni caydirmisti ona pismanim. 2. Ameliyati dusunebilirim 1.5 ay oldu benim lutfen konusurken kaclik takabilecekleriyle ilgilenin. Bunlarin disinda cenk beyin basarili oldugunu dusunuyorum. Fahri mola yuvarlak dese kesin onu secerdim. Instagramdan takip oneririm
Ayh benim de aynı yaaa.sağ meme üçüm bildiğimin her daim ayakta his de var.sol meme ucumda iş yok henüz.his 1 gün varsa 2 gün yok.Hahahhahahahahbenimde sağ tarafım öyle 'Atıl Kurt' dememi bekliyor
sol uçda zavallım köşesine çekilmkis hic birsey umrunda değil gibi eciş bücüş duruyor
![]()
Benim sağ ayakta ama tık yok his gelip gidiyor o eciş bücüş olan solda masallah uca dokundugum an zıplıyorum acayip hisli kerata cok dengesizimAyh benim de aynı yaaa.sağ meme üçüm bildiğimin her daim ayakta his de var.sol meme ucumda iş yok henüz.his 1 gün varsa 2 gün yok.

Güvenlik açısından goguslerinin simdiki halinin resmini koyarsan bizde seni takip ederiz ozaman görebilirsin resimlerimiziFotoğraf yükleyen arkadaşların fotoğraflını Nasıl görüyoruz
Can'ım beni de izleyebilir misin çok kararsızım doktor araştırması içerisine girdim dr Volkan tayfurdan fiyat aldım koltuk altına 11.000 göğüs altına 8.000 diyor bana biraz pahalı geldi açıkcası annem Medicana da çalışıyor ama oradaki doktor çok kötü yapıyormuş çok çaresizim bu forumu da bayadır takip ediyorum resmen çocukluğumdan beri hayalim yaptıramazsam çok üzüleceğim Bana fiyat ve Ankara'daki doktorlar için yardımcı olursanız çok sevinirimİzledim canım
Sıkıntı şurdaki ben ameliyat olamadım fiyat ve doktor araştırıyorum yoksa neden koymayayımGüvenlik açısından goguslerinin simdiki halinin resmini koyarsan bizde seni takip ederiz ozaman görebilirsin resimlerimizi
Tamam bende zaten simdiki halinin resimlerini koyarsan dedim. Diger turlu kimse takip etmez sanmiyorum resim göremezsin.ama doktor ve fiyat konusunda bilgi alabilirsin tabikiiiiSıkıntı şurdaki ben ameliyat olamadım fiyat ve doktor araştırıyorum yoksa neden koymayayım
izle izleee benide izleeeee diye vicdanlarına seslenerekFotoğraf yükleyen arkadaşların fotoğraflını Nasıl görüyoruz
Bu tür konu oldumu valla hep o verdigin örnek gozumun önünde abamizle izleee benide izleeeee diye vicdanlarına seslenerek![]()
sıkıntı YOK olmasanda koyacan kural buSıkıntı şurdaki ben ameliyat olamadım fiyat ve doktor araştırıyorum yoksa neden koymayayım
bwnimde abam benimde. yaa anlamadığım neden meme ne bileyim ayak bileği olsa dudak olsa hani kadın olduğumu hissettiren daha hoş uzuvlarım var yaniii onlardan koysak daha hoş olmamıı bacımBu tür konu oldumu valla hep o verdigin örnek gozumun önünde abam![]()
şuan durumun ciddiyetinin farkında değilim korku falan yok garip. Koltukaltı kas altı natrella 345 360 cc ikisinden biri olacak.kararı bana bıraktı aralarında çok bi fark olmadığını söyledi yani 15cclik birşey dedi.high profil. Ama acaba büyük olurmu diye korkuyorum.önden düğmeli pijama bulamadım hep battal boy vardı napacam bilmiyorum. Birde kızlar o deneme protezleri varya normal protezlerin boyutuda onun gibi mi oluyo
Canım hadi bakalım allah yardımcın olsun,sakin olmaya devam et korkucak biey yok,bende güle oynaya girdim narkozu verdiklerinde heyecanlı gözlerle bekliyordum bayılmayı...uyandığında baskı ve gerginlik olucak biraz hareket kısıtlığı yaşıycaksın bana en kolay amaliyat gibi geldi daha önce genel anestezi ve spinal anestesi ile 2 doğum yaptım o amaliyatlar daha acı vermşti...bu meme amaliyatında hiç acı yoktu sadece göğsün çok şiş,gergin öküz oturmuş gibi olıyoyarın ameliyata giriyorum bugün ferruh beyle görüştümşuan durumun ciddiyetinin farkında değilim korku falan yok garip. Koltukaltı kas altı natrella 345 360 cc ikisinden biri olacak.kararı bana bıraktı aralarında çok bi fark olmadığını söyledi yani 15cclik birşey dedi.high profil. Ama acaba büyük olurmu diye korkuyorum.önden düğmeli pijama bulamadım hep battal boy vardı napacam bilmiyorum. Birde kızlar o deneme protezleri varya normal protezlerin boyutuda onun gibi mi oluyo
mutluluk2015
Violetta72

360 - 400 arası koydur. Çok minyon değilsen.yarın ameliyata giriyorum bugün ferruh beyle görüştümşuan durumun ciddiyetinin farkında değilim korku falan yok garip. Koltukaltı kas altı natrella 345 360 cc ikisinden biri olacak.kararı bana bıraktı aralarında çok bi fark olmadığını söyledi yani 15cclik birşey dedi.high profil. Ama acaba büyük olurmu diye korkuyorum.önden düğmeli pijama bulamadım hep battal boy vardı napacam bilmiyorum. Birde kızlar o deneme protezleri varya normal protezlerin boyutuda onun gibi mi oluyo
mutluluk2015
Violetta72
Doktorumun tavsiyesi 345cc. Ama ikisinide getirtecek.ben öyle kocaman meme sevmiyorum oyüzden de sonradan büyük gelirse göZüme daha çok pişman olurmuşum gibi geliyo.doktorum aralarında çok çok az bir fark olduğunu söyledi.dua edin banaCanım hadi bakalım allah yardımcın olsun,sakin olmaya devam et korkucak biey yok,bende güle oynaya girdim narkozu verdiklerinde heyecanlı gözlerle bekliyordum bayılmayı...uyandığında baskı ve gerginlik olucak biraz hareket kısıtlığı yaşıycaksın bana en kolay amaliyat gibi geldi daha önce genel anestezi ve spinal anestesi ile 2 doğum yaptım o amaliyatlar daha acı vermşti...bu meme amaliyatında hiç acı yoktu sadece göğsün çok şiş,gergin öküz oturmuş gibi olıyoSana tavsiyem olabilecek en büyük olsun illa doğal olsun diye dşünme sonra insan pişman oluyo keşke daha büyük olaydı diye,birde ödemler gşdşnce kçük geliyo insana,ben 425 cc yaptırdım ama 450 de olabilirmiş şuan büyük ama doyumsuzluk var,,,iyi dşün sonra geri dönüşü zor çektiğin acıya değsin derim
![]()
167 boyum kilom 54 yani minyon değilim ama 400ccde bana büyük geliyo 345cc acaba çok mu küçük durur ki high profil olunca sanki çokda küçük durmaz gibime geliyor360 - 400 arası koydur. Çok minyon değilsen.