• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Can'ım beni de izleyebilir misin çok kararsızım doktor araştırması içerisine girdim dr Volkan tayfurdan fiyat aldım koltuk altına 11.000 göğüs altına 8.000 diyor bana biraz pahalı geldi açıkcası annem Medicana da çalışıyor ama oradaki doktor çok kötü yapıyormuş çok çaresizim bu forumu da bayadır takip ediyorum resmen çocukluğumdan beri hayalim yaptıramazsam çok üzüleceğim Bana fiyat ve Ankara'daki doktorlar için yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben 26 nisanda Haldun kamburoğluna ameliyat oldum diklerime ve büyütme.yarın da bir arkadaşımız büyütme ameliyatı olacak.ben çok memnunum doktorumdan.güncel fiyatlar internet sitesinde var oradan bakabilirsiniz.

Doktorumun tavsiyesi 345cc. Ama ikisinide getirtecek.ben öyle kocaman meme sevmiyorum oyüzden de sonradan büyük gelirse göZüme daha çok pişman olurmuşum gibi geliyo.doktorum aralarında çok çok az bir fark olduğunu söyledi.dua edin bana
Canım aralarında çok byük fark yok, nette 345 cc lik reaimlere bak birde 400 lüklere...valla ben dolgın seksi istemiştim karar senin ama burda büyğk iatemeyip sonra küçük oldu diye hayıflananlar çok oldu :KK76:

yarın ameliyata giriyorum bugün ferruh beyle görüştüm :halay: şuan durumun ciddiyetinin farkında değilim korku falan yok garip. Koltukaltı kas altı natrella 345 360 cc ikisinden biri olacak.kararı bana bıraktı aralarında çok bi fark olmadığını söyledi yani 15cclik birşey dedi.high profil. Ama acaba büyük olurmu diye korkuyorum.önden düğmeli pijama bulamadım hep battal boy vardı napacam bilmiyorum. Birde kızlar o deneme protezleri varya normal protezlerin boyutuda onun gibi mi oluyo mutluluk2015 mutluluk2015 @Violetta72
Geçmiş olsun şimdiden.korkmana gerek yok çünkü korkulacak bişi yok.:KK39: Bu cc olayı tamamen kişinin beklentisiyle alakalı bir şey.büyük taktırıp pişman olan da var nadir de olsa küçük taktırıp pişman olan da.ben doktora Bırakma taraftarıyım öyle de Yaptım.inşallah içinize sinen bir sonucunuz olur.

167 boyum kilom 54 yani minyon değilim ama 400ccde bana büyük geliyo 345cc acaba çok mu küçük durur ki high profil olunca sanki çokda küçük durmaz gibime geliyor
Bu ölçülere göre bence çok büyük durmaz.375 falan olabilir. Bana high profil 390 cc damla oldu. Çok aşırı göze batan kötü bir büyüklük yok.

Kızlar güvenliğiniz açısından dediğiniz gibi attım resim umarım şimdi daha çok yardımcı olabilirsiniz çünkü biran önce yaptırmam lazım ameliyatı ve kafam da bir sürü deli sorular var yani bende de yok denecek kadar meme var biran önce yaptırmak istiyorum Siz de izlemeye alırsanız Nasıl olduğu hakkın da fikir sahibi olacağım

Kızlar size bir şey soracagim. Daha doğrusu silikonlu annelere :) benim bir oğlum var ve ben ikinci çocuğu da yapmak istiyorum. Ama çocuktan önce silikonlari istiyorum. Silikon taktirdiktan 1sene sonra doğum yapsam, silikonlara zarar verir miyim, emzirebilir miyim, emzirmeyi bıraktığımda goguslerim çok sarkar mi? Yardımcı olursanız sevinirim

C
yarın ameliyata giriyorum bugün ferruh beyle görüştüm :halay: şuan durumun ciddiyetinin farkında değilim korku falan yok garip. Koltukaltı kas altı natrella 345 360 cc ikisinden biri olacak.kararı bana bıraktı aralarında çok bi fark olmadığını söyledi yani 15cclik birşey dedi.high profil. Ama acaba büyük olurmu diye korkuyorum.önden düğmeli pijama bulamadım hep battal boy vardı napacam bilmiyorum. Birde kızlar o deneme protezleri varya normal protezlerin boyutuda onun gibi mi oluyo mutluluk2015 mutluluk2015 @Violetta72
canım Dr a bırak boyutu, ameliyatta o karar versin ;) 360 hiç de büyük bi boy değil . Çok ideal ;) Can'ım yarın için dualar seninle. Allah yardımcın olsun. Harika olacak eminim ;)

Kızlar selamlar. Bu sütyenin sardığı yerler daha yumuşak ama dekolte bölgesi göğüs arası çok sert. Bu normal mi acaba?
Can'ım benim de hala dekolte yeri daha sert, altlar ve koltukaltı tarafı daha yumuşak. Benimki dual plan olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü alt lop kasüstü, üst lop kasaltı ;)

y

bwnimde abam benimde. yaa anlamadığım neden meme ne bileyim ayak bileği olsa dudak olsa hani kadın olduğumu hissettiren daha hoş uzuvlarım var yaniii onlardan koysak daha hoş olmamıı bacım
Konu meme estetigi ama napayim ben senin ayagini aaa ayagina 300 cc cok guzel olur parmaklarinin dokusuda varmismı diyelim :D

Benimde dual. Ay 1yıl böyle mi kalacak?
Can'ım tabi ki kalmayacak :KK66: benimkiler çok yumuşadı, avuçladığımda pamuk gibi, ama sabahları ilk uyandığım anda çatal kısmının birazcık daha sert olduğunu hissediyorum. 10 dk sonra hiçbirşey kalmıyor :KK66:
Bi tık daha sert ;) mesela arkadaşlarım düzenli olarak avuçluyorlar :KK70: ve artık gerçek meme gibi olmuş diyorlar :KK70: onlar da ben gibi hiç silikonlu meme görmemişlerdi. Gel kız bi bakalım yumuşamış mı diyorlar :KK70: oyuncak ettiler beni . Mesela bi arkadaşımın kızı da dümdüz, 19 yaşında. Şimdi onlar da ameliyat ettirecekler kızını, benim memeleri görünce inanamadılar. Biz silikon çok yapay ve sert olur sanıyorduk dediler. Bu yaz onun da ameliyatı var. Kızım bu eziklikle yaşamasın diyor. Şimdi kızcağız gelip gelip bana sarılıyor," ablacım sen olmasan hayatta bilemezdik bu kadar doğal duracağını" diyor. O da korkarak dokundu ilk başta, ve inanamadı " ama bu yumuşacık memeeeee" diye bağırdı :KK70: ben de senin de olacak kuzuuuuum diye bağırdım :KK70:

Bi tık daha sert :KK66: mesela arkadaşlarım düzenli olarak avuçluyorlar :KK70: ve artık gerçek meme gibi olmuş diyorlar :KK70: onlar da ben gibi hiç silikonlu meme görmemişlerdi. Gel kız bi bakalım yumuşamış mı diyorlar :KK70: oyuncak ettiler beni . Mesela bi arkadaşımın kızı da dümdüz, 19 yaşında. Şimdi onlar da ameliyat ettirecekler kızını, benim memeleri görünce inanamadılar. Biz silikon çok yapay ve sert olur sanıyorduk dediler. Bu yaz onun da ameliyatı var. Kızım bu eziklikle yaşamasın diyor. Şimdi kızcağız gelip gelip bana sarılıyor," ablacım sen olmasan hayatta bilemezdik bu kadar doğal duracağını" diyor. O da korkarak dokundu ilk başta, ve inanamadı " ama bu yumuşacık memeeeee" diye bağırdı :KK70: ben de senin de olacak kuzuuuuum diye bağırdım :KK70:
:) şu an bana hava dolu bir top gibi geliyor zaten wızt wızt diye sesler geliyor arada. Onlarda ameliyatta giren havalarmış :KK70:

Bi tık daha sert :KK66: mesela arkadaşlarım düzenli olarak avuçluyorlar :KK70: ve artık gerçek meme gibi olmuş diyorlar :KK70: onlar da ben gibi hiç silikonlu meme görmemişlerdi. Gel kız bi bakalım yumuşamış mı diyorlar :KK70: oyuncak ettiler beni . Mesela bi arkadaşımın kızı da dümdüz, 19 yaşında. Şimdi onlar da ameliyat ettirecekler kızını, benim memeleri görünce inanamadılar. Biz silikon çok yapay ve sert olur sanıyorduk dediler. Bu yaz onun da ameliyatı var. Kızım bu eziklikle yaşamasın diyor. Şimdi kızcağız gelip gelip bana sarılıyor," ablacım sen olmasan hayatta bilemezdik bu kadar doğal duracağını" diyor. O da korkarak dokundu ilk başta, ve inanamadı " ama bu yumuşacık memeeeee" diye bağırdı :KK70: ben de senin de olacak kuzuuuuum diye bağırdım :KK70:
Ne güzel :)) Yani kız için iyi olmuş çünkü yaşıtları, hatta kendinden küçükler koca koca memelerle dolanırken, onda hiç olmaması psikolojisini bozabilir :(

:) şu an bana hava dolu bir top gibi geliyor zaten wızt wızt diye sesler geliyor arada. Onlarda ameliyatta giren havalarmış :KK70:
Forumda bazı arkadaşlar lıkırtı, fıkırtı, titreşim :KK70: duymuşlardı ilk günler. Hatta bi arkadaş sanki içimde titreşimde olan bi cep telefonu var demişti :KK70: ben o lıkırtıyı , bir memede direnler varken hissetmiştim. Direnler çıkınca geçmişti ;)

Forumda bazı arkadaşlar lıkırtı, fıkırtı, titreşim :KK70: duymuşlardı ilk günler. Hatta bi arkadaş sanki içimde titreşimde olan bi cep telefonu var demişti :KK70: ben o lıkırtıyı , bir memede direnler varken hissetmiştim. Direnler çıkınca geçmişti :KK66:
Ahahahaa işte onlar hava kabarcıklarıymış. Yavaş yavaş vucuttan emiliyor.

Back
X