Ilk Hamileligim de aşırı kilo da almadım goguslerde buyumedi bir mm bile. Küçücüklerdi 2 yıl emzirmeme rağmen. Sadece sütten dolayı birazcik dolgunluk kazanmıştı göğüslerim o kadar..... ya İnanın bu görüntüm den psikolojim bozuldu artık. 29 yasimdayim ve bir an önce bende kadın gibi görünmek istiyorum artık. O yüzden evet bir yıl içinde 2. Çocuğu düşünüyorum fakat bu amelyatida bir ay için de muhakkak olmam lazım. Artık beklemeye tahammülum kalmadı çünkü. 8 ayı geckindir forumu takip ediyorum ve artık kesin kafaya koydum ameliyatı. Çünkü diğer türlü kendine güveni sıfır biri olarak yaşamaya devam etmiş olucam.. Bu ameliyati cocuk icin ertelersem şayet : zaten yaklaşık bir yıl sonra düşünüyorum ikinci çocuğu 1 yıl öyle geçecek , nerdeyse 1 yıl hamilelik, 2 yıl da emzirme dönemi. Sütten kesme deki bekleme süresi falan derken 4 yıl geçecek

ben herhalde catlar ölürüm bu süre zarfında stresten ve özgüven eksikliğinden.. biliyorum çok uzun yazdım başını agrittim ama benim için çok önemli ve bilmediğim bir konu

dediğim gibi hamilelikte benim göğüslerim de Ufacık ta olsa büyüme olmuyor. Bu benim için arti bir durum değilmi sence. Yani şimdi ameliyat olsam 1 yıl sonra da hamile kalsam 9 ay da hamilelik. Bu süreç göğüslerimi bebek emzirmek için hazır duruma getirir mi sence