Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm bnm daha 3 ay bile olmadı arzumun bahsettiği iğne testi vardı. Onu denedik arkadaşımla sadece kesi yerime yakın bir iğne darbesini hissedemedim gerisini hissettim kaşırken vs de öyke ilk zamanlar gibi tuhaf hissetmiyorum
İğne testi nedir canım? Kaşınıyor ama kaşıyınca hissetmiyorum neresi kaşınıyor anlamıyorum falan cidden felaket sinirimi bozuyor

arzum77 arzum77 ve diger arkadaşlarım. Cevabını bilmediğim ve benim icin onemli olan bir soru sormak istiyorum... silikon taktıran bi kadın in silikonu taktirdiktan ne kadar süre sonra hamile kalmasına izin var ??? Yani hamilelik için ameliyattan sonra en az ne kadar süre geçmesi gerekiyor.. Bu sorunun yanıti benim için çok önemli. Çünkü inşallah bir ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ve aynı zamanda şu bir yıl içinde 2. çocuğu da düşünüyorum. Yani çok uzun yıllar beklemek zorunda kaliniyor mu hamilelik için ve çocuk emzirmek için ?

Önemli değil canım:) onun üzerine çook banyo yaptim. Yarin iki hafta oluyor ama sağ tarafım hala şiş. Dikişte hematom oluşmuştu. Dr zamanla geçer dedi. Morluklar dağılmaya ve sararmaya başladı ama çok yavaş iyilesiyorum maalesef.
Öyle oluyor,bende de hızlı bir iyileşme süreci olmadı. Sabır Can'ım, geçmiş olsun

arzum77 arzum77 ve diger arkadaşlarım. Cevabını bilmediğim ve benim icin onemli olan bir soru sormak istiyorum... silikon taktıran bi kadın in silikonu taktirdiktan ne kadar süre sonra hamile kalmasına izin var ??? Yani hamilelik için ameliyattan sonra en az ne kadar süre geçmesi gerekiyor.. Bu sorunun yanıti benim için çok önemli. Çünkü inşallah bir ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ve aynı zamanda şu bir yıl içinde 2. çocuğu da düşünüyorum. Yani çok uzun yıllar beklemek zorunda kaliniyor mu hamilelik için ve çocuk emzirmek için ?
Bunu bende merak ediyorum ama sanırım en az 6 ay 1 yıl yapmamak gerekiyo her ne kadar 2.cocuk fikri bana çok uzak olsa da olabilme ihtimaline karşı düşünüyorum.Bi de süt bezleri dolucak göğüs iyice sisicek sonra emzirme bittikten sonra sönmüş balon gibi olur mu bi deforme olur gibi geliyo kimi de daha doğal olduğunu soyluyo yaşamadan bilemicez yani

Merhaba. benim doktoruma karsi acayip bir guvenim var. bedava bir baskasi yapicam gel dese yine gitmem illa doktorum derim. Burun amelyatimi da ona olmustum, botox ve dolgumu da o yapar. Neyse uzatmiim, memem yok kdr azdi. Emzirdikten sonra porsudu iyice. Ust doku tamamen nerdeyse yok gibiydi. Gorusmede 3 d sectigimiz buyuklukte uzerimde denedim. Hatta bir gozluk veriyor sectigin silikonu memelerine bakiosun uzerinde sanki gerceklermis gibi goruyorsun. Neyse bana direk damla dedi. Agzindan yuvarlak cikmadi bile. 295 cc de karar kildik. Sonra internette okudum okudum yok yuvarlak protez ustten dolgun olurmus, yok damla protez ustten bos dururmus.. mesaj attim. Dedim bana neden yuvarlak onermediniz ustten de dolgun olsun istiyorum dedim. Internet doktoru mu oldun dedi :) sacmalama dedi. Okdr kendinden emindi ki uzerine soru soramadim:) zaten uslubu de boyledir. Bisey sorarsiniz esasen sacmadir ama siz sorarsiniz iste :) odayi terkeder. Ama 10 numaradir yaptigi her iste. Demem o ki, damla ustten bos falan durmuyor. Benim 4. Gunum amelyatima. Ilk gun anestezi bulantisi disinda agrim olmadi. Hatta hafif yan yattim. Bugun isimin basindaydim. Dun tamamen yan yattim uyudum. Kas zari altina konuldu. Ha ebat olarak keske diyorum 345 cc fln olsaydi ama doktoruma gore 295 cc bana ok. Ve suan odemli, cluk cluk ses gelio. Bekle diyor bana. 3 d goruntudeki haline gelicek diyor.
Geçmiş olsun doktorunuz kim acaba?
Benim de üstte göğüs dokum olmadığı için bana yuvarlak ve kas altı olmalısın dedi doktor kas zarı altı olursa 5 6 ay sonra sıkıntıların başlar dedi yuvarlak içinde üstlerin boş dedi damla koyarsam sarkık büyük göğüslü olursun dedi o yüzden ben de kararsızım sizin doktorunuz kim

Geçmiş olsun doktorunuz kim acaba?
Benim de üstte göğüs dokum olmadığı için bana yuvarlak ve kas altı olmalısın dedi doktor kas zarı altı olursa 5 6 ay sonra sıkıntıların başlar dedi yuvarlak içinde üstlerin boş dedi damla koyarsam sarkık büyük göğüslü olursun dedi o yüzden ben de kararsızım sizin doktorunuz kim

Doktorum Naci Celik. Mutlaka gorusun. Atasehirde. Size de gecmis olsun

Herkese slm kizlar benim 9 haftam bitti ameliyat olali.kas alti olmustum.silikonlarim hala cok yukarida ne zaman inmeye basliycaklar bilgisi olan varmi

Herkese slm kizlar benim 9 haftam bitti ameliyat olali.kas alti olmustum.silikonlarim hala cok yukarida ne zaman inmeye basliycaklar bilgisi olan varmi
Ayza1 Ayza1 yukarıda gibi görünmesi ödemden kaynaklı olur. Aslında üst bölge hala şiştir. 2 ay olmuş silikonun yerleşmiş olması gerekiyor. Doktorlar ödem ve şişliğin indiği görüntü olarak memenin son halinin 6.cı ay olduğunu söylüyorlar.

Arkadaşlar ameliyat sonrası foto görebiliyor muyuz? Bu sefer bende iyice araştırıp karar vermek istiyorum,kötü bir burundan sonra kötü bir meme estetiği olmaz inşallah ... yardımcı olabilir misiniz

Doktorum Naci Celik. Mutlaka gorusun. Atasehirde. Size de gecmis olsun
Aaa bende dün asistanı ile görüştüm sadecekas zarı altı yaptığını söyledi. naci bey biliyorum çok iyi bir doktor fakat benim tek düşündüğüm kas zarı altına diğer görüştüğüm doktorlar önermediğini 5 6 ay sonra sıkıntıların olur demesi size bu konuda naci bey nasıl bir açıklama yaptı acaba? Benim çünkü göğsüm çok küçük üstler çok boş.Bide özelden fiyat yazabilir misiniz?
Çok pahalı ise zaten gidemem. En azından fiyat konusunda da fikir sahibi olmuş olurum

Kizlar selam, dün havuza gidip biraz yüzeyim derken günesden etkilenerek kötu bir sekilde yandim birkac gun sonra gogus dekolteli abiye giycem ve suanki ip ozlerinden cirkin durcak, önerisi olan var mi ne yapabilirim, bb kremler ise yarar mi,fondöten sursem kiyafete bulasir mi diye dusunuyorum acil yardimmmmm:KK43::KK17::mad:@mutluluk2015 arzum77 arzum77 :KK23:

Aaa bende dün asistanı ile görüştüm sadecekas zarı altı yaptığını söyledi. naci bey biliyorum çok iyi bir doktor fakat benim tek düşündüğüm kas zarı altına diğer görüştüğüm doktorlar önermediğini 5 6 ay sonra sıkıntıların olur demesi size bu konuda naci bey nasıl bir açıklama yaptı acaba? Benim çünkü göğsüm çok küçük üstler çok boş.Bide özelden fiyat yazabilir misiniz?
Çok pahalı ise zaten gidemem. En azından fiyat konusunda da fikir sahibi olmuş olurum

Sormadim. Cunku gerek duymadim. Naci bey birsey diyorsa ona okeyim ben. Kas zari cok zor bir teknik oldugu icin yapmiyor doktorlar yanasmiyorlar. Bugun 5. Gunum. Dun isimin basindaydim. 2,5 yasinda cocugum var onu kaldirmak disinda herseyi yapiyorum. Ne agrim var ne bisey. Protez fiyati icin lutfen bana kirilmayin ve anlayisla karsilayin ama ozelden de olsa yazmam dogru degil. Naci beyi coook onceden taniyorum. Eski hastasiyim. Ben arion marka taktirdim mentor degil. Hepsinin fiyati farkli taktir edersiniz ki. Hic tereddut etmeyin Naci bey en iyilerdendir. Dudagima dolgu yapar ordek olmaz, dolgu yapar yuzume anlamazlar, burun amelyatimi yapti 2009 da kimse anlamaz hala

Sormadim. Cunku gerek duymadim. Naci bey birsey diyorsa ona okeyim ben. Kas zari cok zor bir teknik oldugu icin yapmiyor doktorlar yanasmiyorlar. Bugun 5. Gunum. Dun isimin basindaydim. 2,5 yasinda cocugum var onu kaldirmak disinda herseyi yapiyorum. Ne agrim var ne bisey. Protez fiyati icin lutfen bana kirilmayin ve anlayisla karsilayin ama ozelden de olsa yazmam dogru degil. Naci beyi coook onceden taniyorum. Eski hastasiyim. Ben arion marka taktirdim mentor degil. Hepsinin fiyati farkli taktir edersiniz ki. Hic tereddut etmeyin Naci bey en iyilerdendir. Dudagima dolgu yapar ordek olmaz, dolgu yapar yuzume anlamazlar, burun amelyatimi yapti 2009 da kimse anlamaz hala
Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim benim sadece korktuğum nokta kas zarı altı olup ta 5 6 ay sonra tekrar ameliyat olan bir kişi ile tanıştım tabi doktoru naci bey değil başka bir doktora olmuş bayan ondan sonra korkmaya başladım ben zaten naci beye muayene olucam 29 Temmuz da yüzyüze görüşünce daha iyi olur
İnşaallah herkes istediği şeye ulaşır . Bir de ameliyattan sonra ne kadar sonra denize girilebiliniyor biliyormusunuz

Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim benim sadece korktuğum nokta kas zarı altı olup ta 5 6 ay sonra tekrar ameliyat olan bir kişi ile tanıştım tabi doktoru naci bey değil başka bir doktora olmuş bayan ondan sonra korkmaya başladım ben zaten naci beye muayene olucam 29 Temmuz da yüzyüze görüşünce daha iyi olur
İnşaallah herkes istediği şeye ulaşır . Bir de ameliyattan sonra ne kadar sonra denize girilebiliniyor biliyormusunuz

Rica ederim :) onu ben de bilmiyorum 27 sinde kontrolum var o zaman sorucam :)

Uzun yıllar beklemenize gerek Yok tabi. Tıbben altı ay bir sene arasında hamile kalsanız bir sorun yaratmaz. Ama şahsen tavsiyem !! Ameliyat süreci geçirmiş biri olarak bir sene içerisinde çocuk düşünceniz varsa ameliyatı erteleyip,çocuk emzirme işlemi bittikten birkaç ay sonra bu ameliyatı olmanız..
İlk sene gerginlik ve bazı agrı sızı şeklinde rahatsızlığınız olacak. Hamilelikle birlikte göğüsler süt dolmaya başlayacak ve hassasiyet gerginlik büyüme başlayacak. Belki çok kilo alacaksınız,göğüsler daha çok büyüyecek ve gerilecek. Hatta çatlayacak.. emzirme döneminde özellikle ilk aylarda çok daha büyütecek gerilecek.. bu büyümeden dolayı deformasyonda oluşabilir. Kötü ihtimalleri düşünmek lazım..
Ben bu riske girmezdim şahsen. Hamilelik çocuk emzirme biter olucak deformasyon olur,öyle ameliyat olurdum .

Kizlar selam, dün havuza gidip biraz yüzeyim derken günesden etkilenerek kötu bir sekilde yandim birkac gun sonra gogus dekolteli abiye giycem ve suanki ip ozlerinden cirkin durcak, önerisi olan var mi ne yapabilirim, bb kremler ise yarar mi,fondöten sursem kiyafete bulasir mi diye dusunuyorum acil yardimmmmm:KK43::KK17::mad:@mutluluk2015 arzum77 arzum77 :KK23:
Vücut için kalıcı bronzlaştırıcı tarzı ürünler var. Onlardan kullanabilirsin. Kıyafetlere bulaşmıyor ;)
Güneşsiz bronzlaştırıcı ürünler bahsettigim,başka ürünlerle karıştırma .

Uzun yıllar beklemenize gerek Yok tabi. Tıbben altı ay bir sene arasında hamile kalsanız bir sorun yaratmaz. Ama şahsen tavsiyem !! Ameliyat süreci geçirmiş biri olarak bir sene içerisinde çocuk düşünceniz varsa ameliyatı erteleyip,çocuk emzirme işlemi bittikten birkaç ay sonra bu ameliyatı olmanız..
İlk sene gerginlik ve bazı agrı sızı şeklinde rahatsızlığınız olacak. Hamilelikle birlikte göğüsler süt dolmaya başlayacak ve hassasiyet gerginlik büyüme başlayacak. Belki çok kilo alacaksınız,göğüsler daha çok büyüyecek ve gerilecek. Hatta çatlayacak.. emzirme döneminde özellikle ilk aylarda çok daha büyütecek gerilecek.. bu büyümeden dolayı deformasyonda oluşabilir. Kötü ihtimalleri düşünmek lazım..
Ben bu riske girmezdim şahsen. Hamilelik çocuk emzirme biter olucak deformasyon olur,öyle ameliyat olurdum .
Ilk Hamileligim de aşırı kilo da almadım goguslerde buyumedi bir mm bile. Küçücüklerdi 2 yıl emzirmeme rağmen. Sadece sütten dolayı birazcik dolgunluk kazanmıştı göğüslerim o kadar..... ya İnanın bu görüntüm den psikolojim bozuldu artık. 29 yasimdayim ve bir an önce bende kadın gibi görünmek istiyorum artık. O yüzden evet bir yıl içinde 2. Çocuğu düşünüyorum fakat bu amelyatida bir ay için de muhakkak olmam lazım. Artık beklemeye tahammülum kalmadı çünkü. 8 ayı geckindir forumu takip ediyorum ve artık kesin kafaya koydum ameliyatı. Çünkü diğer türlü kendine güveni sıfır biri olarak yaşamaya devam etmiş olucam.. Bu ameliyati cocuk icin ertelersem şayet : zaten yaklaşık bir yıl sonra düşünüyorum ikinci çocuğu 1 yıl öyle geçecek , nerdeyse 1 yıl hamilelik, 2 yıl da emzirme dönemi. Sütten kesme deki bekleme süresi falan derken 4 yıl geçecek :kızgın: ben herhalde catlar ölürüm bu süre zarfında stresten ve özgüven eksikliğinden.. biliyorum çok uzun yazdım başını agrittim ama benim için çok önemli ve bilmediğim bir konu :( dediğim gibi hamilelikte benim göğüslerim de Ufacık ta olsa büyüme olmuyor. Bu benim için arti bir durum değilmi sence. Yani şimdi ameliyat olsam 1 yıl sonra da hamile kalsam 9 ay da hamilelik. Bu süreç göğüslerimi bebek emzirmek için hazır duruma getirir mi sence

Ilk Hamileligim de aşırı kilo da almadım goguslerde buyumedi bir mm bile. Küçücüklerdi 2 yıl emzirmeme rağmen. Sadece sütten dolayı birazcik dolgunluk kazanmıştı göğüslerim o kadar..... ya İnanın bu görüntüm den psikolojim bozuldu artık. 29 yasimdayim ve bir an önce bende kadın gibi görünmek istiyorum artık. O yüzden evet bir yıl içinde 2. Çocuğu düşünüyorum fakat bu amelyatida bir ay için de muhakkak olmam lazım. Artık beklemeye tahammülum kalmadı çünkü. 8 ayı geckindir forumu takip ediyorum ve artık kesin kafaya koydum ameliyatı. Çünkü diğer türlü kendine güveni sıfır biri olarak yaşamaya devam etmiş olucam.. Bu ameliyati cocuk icin ertelersem şayet : zaten yaklaşık bir yıl sonra düşünüyorum ikinci çocuğu 1 yıl öyle geçecek , nerdeyse 1 yıl hamilelik, 2 yıl da emzirme dönemi. Sütten kesme deki bekleme süresi falan derken 4 yıl geçecek :kızgın: ben herhalde catlar ölürüm bu süre zarfında stresten ve özgüven eksikliğinden.. biliyorum çok uzun yazdım başını agrittim ama benim için çok önemli ve bilmediğim bir konu :KK43: dediğim gibi hamilelikte benim göğüslerim de Ufacık ta olsa büyüme olmuyor. Bu benim için arti bir durum değilmi sence. Yani şimdi ameliyat olsam 1 yıl sonra da hamile kalsam 9 ay da hamilelik. Bu süreç göğüslerimi bebek emzirmek için hazır duruma getirir mi sence
Ameliyattan bir yıl sonra hamile kalırsan çok bir sorun olmaz sanırsam. İnşallah ilk hamileliğin gibi çok şişip rahatsız etmez göğüslerin seni. Birde çok kilo almazsın. Çünkü meme ameliyatından sonra çok kilo alıp vermeyide önermiyor doktorlar.
Hayırlı kararların olsun. Doktorunlada konuş bu durumu tabi.

Back
X