Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyattan bir yıl sonra hamile kalırsan çok bir sorun olmaz sanırsam. İnşallah ilk hamileliğin gibi çok şişip rahatsız etmez göğüslerin seni. Birde çok kilo almazsın. Çünkü meme ameliyatından sonra çok kilo alıp vermeyide önermiyor doktorlar.
Hayırlı kararların olsun. Doktorunlada konuş bu durumu tabi.
Çok teşekkür ederim canım. içime su serptin :KK200:

Geçmiş olsun doktorunuz kim acaba?
Benim de üstte göğüs dokum olmadığı için bana yuvarlak ve kas altı olmalısın dedi doktor kas zarı altı olursa 5 6 ay sonra sıkıntıların başlar dedi yuvarlak içinde üstlerin boş dedi damla koyarsam sarkık büyük göğüslü olursun dedi o yüzden ben de kararsızım sizin doktorunuz kim

Benimde göğsümün üst kısmında ve alt kısmında meme dokum yok ama son görüştüğüm doktor bana damla silikon takılacak daha doğal olması için yuvarlak takılırsa üst dokun olmadığı için top gibi durur dedi bu arada doktorum mehmet ersin gönüllü bilgisi olan varmı yada bu doktora ameliyat olan

Vücut için kalıcı bronzlaştırıcı tarzı ürünler var. Onlardan kullanabilirsin. Kıyafetlere bulaşmıyor :KK66:
Güneşsiz bronzlaştırıcı ürünler bahsettigim,başka ürünlerle karıştırma .
Tamam cnim bi gorsen feci durumda :bicak:Aklima gelmedi ipleri cikrmk bikacgun sonra dugun var ve dekolteli alacali duruyo icine ettim abiyenin yani dedigine bi bakayim:KK14:

Kizlar selam, dün havuza gidip biraz yüzeyim derken günesden etkilenerek kötu bir sekilde yandim birkac gun sonra gogus dekolteli abiye giycem ve suanki ip ozlerinden cirkin durcak, önerisi olan var mi ne yapabilirim, bb kremler ise yarar mi,fondöten sursem kiyafete bulasir mi diye dusunuyorum acil yardimmmmm:KK43::KK17::mad:@mutluluk2015 arzum77 arzum77 :KK23:

Bebak marka bacak fondöteni işinizi görür. Benim bacağım bronzlaşmıyor öyle durumlarda renk eşitlemek için kullanıyorum. Her zaman elimin altında olur çok işimi görüyor. Diğer bölgelerde de işe yarayacağını düşünüyorum. Ama kullanım talimatına uymalısınız kesinlikle :)
Bir de sally hansen markasının da aynı fondoteninden var ama iki katı fiyatına, tercih sizin :)

(Bu arada fondöten diye geçiyor ama kesinlikle akma bulaşma vs yapmıyor dediğim gibi kullanım talimatına uyarsanız tabi)

Ameliyattan bir yıl sonra hamile kalırsan çok bir sorun olmaz sanırsam. İnşallah ilk hamileliğin gibi çok şişip rahatsız etmez göğüslerin seni. Birde çok kilo almazsın. Çünkü meme ameliyatından sonra çok kilo alıp vermeyide önermiyor doktorlar.
Hayırlı kararların olsun. Doktorunlada konuş bu durumu tabi.
Merhaba Arzu hanım sizde hasan fındığa ameliyat olduğunuz için size bir kaç sorum olacak Ben de cumartesi gittim ve görüştüm.
Bana kas altı ve yuvarlak önerdi. Kas zarı altı olursa 5 6 ay sonra sıkıntılar yaşayabilir sin dedi .Başka bir doktor Naci çelik te
asistanı ile görüştüm oda sadece kas zarı altı uyguluyoruz kas altı uygun bir yöntem değil dedi kafam karıştı şimdi ben ameliyata karar verdim fakat hangi yöntem ve hangi doktor onu seçemiyorum. Yazılarda okuduğumda kas zarı altı doktor açısından zor bir yöntem miş ama bizim için hangi yöntem uygun her doktor farklı bir şey söylüyor. Acaba kas altımı yoksa kas zarı altı mı bilemedim. Benim üst tarafta göğüs dokum yok gibi . Bana yuvarlak dedi hasan bey ama başka okudğumda dokusu olmayana damla öneren var kafam çoook karıştı yardımcı olabilir misiniz?

Bebak marka bacak fondöteni işinizi görür. Benim bacağım bronzlaşmıyor öyle durumlarda renk eşitlemek için kullanıyorum. Her zaman elimin altında olur çok işimi görüyor. Diğer bölgelerde de işe yarayacağını düşünüyorum. Ama kullanım talimatına uymalısınız kesinlikle :)
Bir de sally hansen markasının da aynı fondoteninden var ama iki katı fiyatına, tercih sizin :)

(Bu arada fondöten diye geçiyor ama kesinlikle akma bulaşma vs yapmıyor dediğim gibi kullanım talimatına uyarsanız tabi)
Coook tesekkurler bugun almaya cikcam insallah en azindan kizarikliklar gitti ip izleri kaldi gogsumun yarisi beyaz yarisi esmer ve dekoltenin gogus ortasi acik kiyafetten belli olucak derdim renk esitlemek

Merhaba Arzu hanım sizde hasan fındığa ameliyat olduğunuz için size bir kaç sorum olacak Ben de cumartesi gittim ve görüştüm.
Bana kas altı ve yuvarlak önerdi. Kas zarı altı olursa 5 6 ay sonra sıkıntılar yaşayabilir sin dedi .Başka bir doktor Naci çelik te
asistanı ile görüştüm oda sadece kas zarı altı uyguluyoruz kas altı uygun bir yöntem değil dedi kafam karıştı şimdi ben ameliyata karar verdim fakat hangi yöntem ve hangi doktor onu seçemiyorum. Yazılarda okuduğumda kas zarı altı doktor açısından zor bir yöntem miş ama bizim için hangi yöntem uygun her doktor farklı bir şey söylüyor. Acaba kas altımı yoksa kas zarı altı mı bilemedim. Benim üst tarafta göğüs dokum yok gibi . Bana yuvarlak dedi hasan bey ama başka okudğumda dokusu olmayana damla öneren var kafam çoook karıştı yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba M meleklernaz
Evet bende Hasan Beye ameliyat oldum. Benim meme dokum vardı biraz. O yüzden Hasan bey bana kas zarı altı yöntemini uygun gördü ve kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. Başka doktorlarda genelde kas üstü yöntemlerini uygun görmüştü zaten. Kas zarı altı yöntemi kas üstü ile aynı sayılır . Aradaki fark sadece o ince zar. Yani protez kas üstüne koyulacak ama kasın üzerindeki zar kastan ayrılacak sadece ve o zarın altına koyulacak .
Benim sağ gögüs üst kısımda sola göre doku çok daha azdı. Yani sadece deri vardı gibi. Dolayısı ile protezi örtecek yeterli bir doku yada kas olmadığı için zaman sonra protezi,protezin dalgalanmasını hissettim. Zaman sonrada yağ dolgusu yaptırdım o bölgeye,protezi gizledik.
Kas zarı altı yöntemi bence o kadarsa mucize bir yöntem degil :)) Ameliyat olduğum dönemlerde Forumda kas zarı altı şöyle,kas zarı altı böyle diye yazıp çizenlerin çoğu sorun yaşadı zaman sonra. Zaten bir sene olmadan yöntemi mucize gibi yazıp çizenlere inanmayın. Herşey zaman sonra çıkıyor ortaya.
Şu andada hâlen sonun yaşayan üyeler var bu yöntemle. V -violet de kas zarı altı yöntemi ile sorun yaşayan arkadaşlarımızdan.
Şahsen tavsiyem,bu zamana kadar gördüklerim tecrübe edindiğim meme dokun yoksa ve meme üst dokun özellikle çok boşsa yuvarlak protez ve en güvenlisi kas altı yöntemi ile ameliyat olman :KK66:

Bir de sanirim amelyat esnasinda bircok protez denenip snra karar verdigi takildigini icin, sok cikar sok cikar biraz tahribat oluyor. O yuzden de agri oluyor. En guzeli karar verip direk o protezin konulmasi
Merhaba Meraklı benim göğüs yapım var doktor kasüstü olmamı söylemişti ama ben kas zarı altı istiyorum bana önerir misin kas zarı altını..bide kaç cc taktırmam gerekiyor en az..şimdiden teşekkürler

Merhaba M meleklernaz
Evet bende Hasan Beye ameliyat oldum. Benim meme dokum vardı biraz. O yüzden Hasan bey bana kas zarı altı yöntemini uygun gördü ve kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. Başka doktorlarda genelde kas üstü yöntemlerini uygun görmüştü zaten. Kas zarı altı yöntemi kas üstü ile aynı sayılır . Aradaki fark sadece o ince zar. Yani protez kas üstüne koyulacak ama kasın üzerindeki zar kastan ayrılacak sadece ve o zarın altına koyulacak .
Benim sağ gögüs üst kısımda sola göre doku çok daha azdı. Yani sadece deri vardı gibi. Dolayısı ile protezi örtecek yeterli bir doku yada kas olmadığı için zaman sonra protezi,protezin dalgalanmasını hissettim. Zaman sonrada yağ dolgusu yaptırdım o bölgeye,protezi gizledik.
Kas zarı altı yöntemi bence o kadarsa mucize bir yöntem degil :)) Ameliyat olduğum dönemlerde Forumda kas zarı altı şöyle,kas zarı altı böyle diye yazıp çizenlerin çoğu sorun yaşadı zaman sonra. Zaten bir sene olmadan yöntemi mucize gibi yazıp çizenlere inanmayın. Herşey zaman sonra çıkıyor ortaya.
Şu andada hâlen sonun yaşayan üyeler var bu yöntemle. V -violet de kas zarı altı yöntemi ile sorun yaşayan arkadaşlarımızdan.
Şahsen tavsiyem,bu zamana kadar gördüklerim tecrübe edindiğim meme dokun yoksa ve meme üst dokun özellikle çok boşsa yuvarlak protez ve en güvenlisi kas altı yöntemi ile ameliyat olman :KK66:
Benim görüştüğüm doktor bana kasaltı olmamalısın dedi üst alt göğüs alt yapısı var eğer kasaltı olursan uçları sarkar dedi kasüstü dedi bende kas zarı altı istyrm çünkü kapsül riski vs olduğu için..

Yani hepimiz riskleri bilerek olduk bu ameliyatı ama direk hissizlik olur demesi bana saçma geldi bence fiyatta önemli tabi ama içinize sinen bi doktora olun derim..Benim de emzirmeden içi boşalmis bi gogsum vardı öncesinde de büyük değildi de iyice sündü kasalti oldum onu doktor olcuyo zaten deri kalinligina göre benim dokum yetmedi ama yetseydi de kasalti isterdim daha doğal görüntü için tabi kasüstü olup doğal olan da var tercih ve doku yeterliliği biraz..Ben şu cup istiyorum demedim olabilicek en büyüğü olsun yapay olmadan dedim 350cc taktı her ne kadar gözüme küçük gelse de buna da şükür:) Siz de bi an once kararınızı verirsiniz inşallah
Siz ne zmn oldunuz ameliyatı..resim felan varmı acaba görebilir miyim

Benim görüştüğüm doktor bana kasaltı olmamalısın dedi üst alt göğüs alt yapısı var eğer kasaltı olursan uçları sarkar dedi kasüstü dedi bende kas zarı altı istyrm çünkü kapsül riski vs olduğu için..
Yeterli dokunuz varsa ve dokunuz gevşekse kas altı yöntemi uygun olmaz sizede zaten. Birkaç doktor ile görüşmenizi,fikir almanızı öneririm. Eğer hepsinin fikir önerisi aynı ise zaten gerçekten size doğru olan yöntem kas üstüdür.
Kas zarı altında kapsül riski yoktur,kas üstünde vardır diye birşey Yok. Forumda kas zarı altı yöntemi ile ameliyat olmuş ve sonrası kapsül olan,tekrar ameliyat olan kişilerde oldu. Kapsül vücudun yabancı maddeye verdiği reaksiyon. Ama kas altında bu risk en düşüktür.

• Beğen
Reactions: Ebh
Merhaba Meraklı benim göğüs yapım var doktor kasüstü olmamı söylemişti ama ben kas zarı altı istiyorum bana önerir misin kas zarı altını..bide kaç cc taktırmam gerekiyor en az..şimdiden teşekkürler[/QUOTE

Merhaba. Kas ustune benim doktorum yapmiyor. Kas zari altina yapiyor. Ve bana da oyle yapti. Ben simdilik memnunum. O teknigin basit bir teknik olmadigini biliyorum ve cogu doktorun bundan kacindigini da... gercekten isinin ehli yapmali. Kasi zardan ayirmak ve araya protezi yerlestirmek basit birsey degil. Agrim hic olmadi. Hamdolsun hala da yok. Kac cc konulcagini doktorum muayenehanesinde 3 boyut cihazla belirledi. Foto ve olculerimi giriyor cihaza ve protezi uzerinizde goruyorsunuz. O an karar verip amelyat sirasinda tek seferde konuluyor. Morarma asiri kas agrisi dolayisi ile olmuyor

Kızlar uzun zaman aradan sonra tekrar merhaba...
Ameliyat olan ve olacak arkadaslara şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun
Ben yaklaşık 2.5 ay önce ameliyat olmuştum.
Resim ekledim meraklısına :)))
300cc hp Mentor dual plan yapıldı şu an bi sıkıntım yok sadece sabahları ilk kalkarken hafif bi ağrı oluyor onun dışında iyiyiz çok şükür
yan yatmaya da başladım :)
spora da baslayabilirsin dedi doktor ama ben kickboks yaptığım için korkuyorum açıkçası bi darbe gelirse diye.. yüzmeye başladım
takiplestigim arkadaşlar resimlerime bakabilirler

• Beğen
Merhaba M meleklernaz
Ben de okuduğum kadarı ile kas altı daha garanti bir yöntem gibi hatta hatırlarsanız yanlışlıkla göğüs resmimi forma koymuştum sizde yorum yapmıştınız siz eğer hatırlıyorsanız sizce kas altı mı olmalıyım. Bir de Hasan bey hakkında nasıl memnunmusunuz

Ben de okuduğum kadarı ile kas altı daha garanti bir yöntem gibi hatta hatırlarsanız yanlışlıkla göğüs resmimi forma koymuştum sizde yorum yapmıştınız siz eğer hatırlıyorsanız sizce kas altı mı olmalıyım. Bir de Hasan bey hakkında nasıl memnunmusunuz
Evet,tabiki kas altı en garanti yöntem. Dikleştirme ameliyatı en son yapılacak ameliyattır misal. Onda bile protez sorun yaratmasın,gögüs sarkmasın,tekrar ameliyat olma durumu olmasın diye protez kas altına koyulur.
Fotonuzu hatırlamıyorum İnan'ın. Ama şöyle söyliyim,Hasan bey sonuçta kas zarı altı,kas üstü,kas altı hepsini uygulayan tek bir yönteme bağlı kalmayan bir cerrah sonuçta. Hastaya Ne uygun olursa hangisi daha iyi sonuç verecekse onu önerip yapıyor. ;) Yani size kas altı dediyse kas altında daha iyi sonuç alacağınız içindir.
Ben memnunum tabi doktorumdan. Meme ameliyatından sonra birçok estetik operasyon daha oldum. Çok şükür sonun yaşamadım. Ufak tefek şeyler olsada çözmeye çalıştı yardımcı oldu . :nazar:

• Beğen
Evet,tabiki kas altı en garanti yöntem. Dikleştirme ameliyatı en son yapılacak ameliyattır misal. Onda bile protez sorun yaratmasın,gögüs sarkmasın,tekrar ameliyat olma durumu olmasın diye protez kas altına koyulur.
Fotonuzu hatırlamıyorum İnan'ın. Ama şöyle söyliyim,Hasan bey sonuçta kas zarı altı,kas üstü,kas altı hepsini uygulayan tek bir yönteme bağlı kalmayan bir cerrah sonuçta. Hastaya Ne uygun olursa hangisi daha iyi sonuç verecekse onu önerip yapıyor. :KK66: Yani size kas altı dediyse kas altında daha iyi sonuç alacağınız içindir.
Ben memnunum tabi doktorumdan. Meme ameliyatından sonra birçok estetik operasyon daha oldum. Çok şükür sonun yaşamadım. Ufak tefek şeyler olsada çözmeye çalıştı yardımcı oldu . :nazar:
Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ben de büyük ihtimalle Hasan beye ameliyatımı olucam insan aynı ameliyatı bir kaç yöntem ile yapılınca kafası karışıyor sonuçta vücuduna bir madde konuluyor onun riski var. İnşaallah herkes sorunsuz ameliyat geçirir. Kas altı olduğu için biraz ağrılı oluyor Muş. Artık 1 hafta katlanacağız iyi geceler

Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ben de büyük ihtimalle Hasan beye ameliyatımı olucam insan aynı ameliyatı bir kaç yöntem ile yapılınca kafası karışıyor sonuçta vücuduna bir madde konuluyor onun riski var. İnşaallah herkes sorunsuz ameliyat geçirir. Kas altı olduğu için biraz ağrılı oluyor Muş. Artık 1 hafta katlanacağız iyi geceler
Kas altı olup rahat geçirenlerde var. İniallah sizde minimum ağrı ile geçirirsiniz . Hayılrı kararlar olsun. Agrılar gelir geçer,sonuç güzel olsun yeterki ;)

Back
X