Merhaba
M
meleklernaz
Evet bende Hasan Beye ameliyat oldum. Benim meme dokum vardı biraz. O yüzden Hasan bey bana kas zarı altı yöntemini uygun gördü ve kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. Başka doktorlarda genelde kas üstü yöntemlerini uygun görmüştü zaten. Kas zarı altı yöntemi kas üstü ile aynı sayılır . Aradaki fark sadece o ince zar. Yani protez kas üstüne koyulacak ama kasın üzerindeki zar kastan ayrılacak sadece ve o zarın altına koyulacak .
Benim sağ gögüs üst kısımda sola göre doku çok daha azdı. Yani sadece deri vardı gibi. Dolayısı ile protezi örtecek yeterli bir doku yada kas olmadığı için zaman sonra protezi,protezin dalgalanmasını hissettim. Zaman sonrada yağ dolgusu yaptırdım o bölgeye,protezi gizledik.
Kas zarı altı yöntemi bence o kadarsa mucize bir yöntem degil :)) Ameliyat olduğum dönemlerde Forumda kas zarı altı şöyle,kas zarı altı böyle diye yazıp çizenlerin çoğu sorun yaşadı zaman sonra. Zaten bir sene olmadan yöntemi mucize gibi yazıp çizenlere inanmayın. Herşey zaman sonra çıkıyor ortaya.
Şu andada hâlen sonun yaşayan üyeler var bu yöntemle.
V
-violet
de kas zarı altı yöntemi ile sorun yaşayan arkadaşlarımızdan.
Şahsen tavsiyem,bu zamana kadar gördüklerim tecrübe edindiğim meme dokun yoksa ve meme üst dokun özellikle çok boşsa yuvarlak protez ve en güvenlisi kas altı yöntemi ile ameliyat olman