Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

KIZLAR YARIN SABAH AMELİYAT OLUYORUM MORALE İHTİYACIM VAR ÇOK KORKUYORUM :KK43: :KK43: :KK43:
Z Zeyn1 canım benim hiç korkulacak birşey yok inanki sakin ol :KK66:

anestezi aldıktan sonra hatırlamayacaksın bile bir uyanmışsın bomba gibi memelerin var ve harika olacaklar sen yeterki rahat ol şimdiden geçmis olsun artik aramiza sende katildin diyebiliriz saatler sonra bizimlesin:halay::KK15:

S sea thinker ya ameliyat sonrası ne olacak çok acı çekiyor muyuz? Benimde ameliyatım haftaya aşırı korkuyorum çünkü eylül sonu düğünüm var ya iyiyleşmessem diye korkuyorum
S Setenay0101 canım ameliyattan çıkınca narkozun etkisi sürüyor ve hiçbir acı hissetmiyorsun sonrasında etki azaldikca damardan ağrı kesiciler veriliyor yani senin hissedecegin acı eve geldikten sonra en fazla kas altı olacak ise kas ağrısı olacaktır o da herkeste aynı olmuyor kimisi hiç ağrı çekmeden geçiriyor bu ağrı dayanılmayacak bir ağrı da değil kesinlikle dugunune kadar agri hissetmezsin o yüzden kimse tedirgin olmadan yaptırabilir inşallah istediğin görüntüye sende kavuşursun canım :)

arzum77 arzum77 S sea thinker saatler sonra ben de memeliler kervanına katılacağım inşallah:KK76: inşallah anlattığınız kadar kolaydır anestezi laneti ya aylardır stresinden sivilce uçuk çıkmayan kalmadıı :) inşallah telefonu elime alacak güce sahip olurum direk size yazacağım:KK200:

Kas altı büyütme ameliyatı olacağım. Meme dokum var mı bilmiyorum anlamam o işleri ama göğsüm kilo alıp vermekten sarktı yani göğsümün üstü boş :( ve 2 ay sonraki halini inan düşünemiyorum bir aksilik olur mu ödemler iner mi ağrım olur mu çok zor bir süreç :(

arzum77 arzum77 S sea thinker saatler sonra ben de memeliler kervanına katılacağım inşallah:KK76: inşallah anlattığınız kadar kolaydır anestezi laneti ya aylardır stresinden sivilce uçuk çıkmayan kalmadıı :) inşallah telefonu elime alacak güce sahip olurum direk size yazacağım:KK200:
Güzel güzel geçer inşallah ameliyatın musmutlu kalkarsın inşallah sen istediğin görüntüye kavuş yeterki az da olsa acısı bile güzel gelir:) Z Zeyn1

Kas altı büyütme ameliyatı olacağım. Meme dokum var mı bilmiyorum anlamam o işleri ama göğsüm kilo alıp vermekten sarktı yani göğsümün üstü boş :KK43: ve 2 ay sonraki halini inan düşünemiyorum bir aksilik olur mu ödemler iner mi ağrım olur mu çok zor bir süreç :KK43:
Canım ameliyatın nerden yapıldığına protezin boyutuna ve senin ağrı eşiğine ve cilt yapisina bağlı biraz bu bahsettiklerin ödem ve şişlik hergun biraz biraz iniyor 6 aya kadar son şeklini alıyor ama ilk 2 ayda doğallasiyorlar. Neden düğününe haftalar kala oluyorsun canım yaaao_O keşke 2 ay önce olsaydın senin için daha sorunsuz olurdu S Setenay0101

Kızlar uzun zaman aradan sonra tekrar merhaba...
Ameliyat olan ve olacak arkadaslara şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun
Ben yaklaşık 2.5 ay önce ameliyat olmuştum.
Resim ekledim meraklısına :)))
300cc hp Mentor dual plan yapıldı şu an bi sıkıntım yok sadece sabahları ilk kalkarken hafif bi ağrı oluyor onun dışında iyiyiz çok şükür
yan yatmaya da başladım :)
spora da baslayabilirsin dedi doktor ama ben kickboks yaptığım için korkuyorum açıkçası bi darbe gelirse diye.. yüzmeye başladım
takiplestigim arkadaşlar resimlerime bakabilirler
Merhaba :) bende ortalama bir ay sonra ameliyat olucam ve ameliyat sonrası nasil göründüğünü cok merak ediyorum.beni de takip edebilir misiniz acaba :)

S Setenay0101 canım pardon ben ağustosu es geçmişim :KK70:e o zaman süperrr hiç korkma kas altı en fazla zorlandığın zaman ağrı yapar ameliyattan sonra 1 hafta ağrı kesicilerle idare ediyosun sonra ara ara giriyor ağrı ama korkulacak gibi de değil ben ilk gün ayaklandim ve kendime iyi bakıyorum zorlamıyorum bunlara dikkat edersen düğüne kadar doğallıktan kimse anlamaz :KK31:

Kizlar merhaba,
Var mi hic etrafinizda silikonlarini cikarip eski goruntusune dönen. Cikardigimda neyle karsilacagimi bilmek istiyorum. Burda cok az geri cikaran insan var sanirim. Sormak istediklerim var bu durumu yasayan varsa.

Kizlar merhaba,
Var mi hic etrafinizda silikonlarini cikarip eski goruntusune dönen. Cikardigimda neyle karsilacagimi bilmek istiyorum. Burda cok az geri cikaran insan var sanirim. Sormak istediklerim var bu durumu yasayan varsa.
Neden cikarttirmak istiyorsunuz ? Bunyeniz mi kabul etmedi yoksa siz mi benimseyemediniz silikonu ?

Back
X