Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sağol canım benim erkek memesi gibi dümdüz tahta gibiydi doktor 250cc den kapı açtı ben dedim 300den aşağı koymayın 325 koymuş hoşuma gitti ama sorun yaşamam inşallah

Umarım yaşamazsın, zaten yakın zamanda biraz füze gibi duran biraz ödemli cicişlerini görürsün aynadan. Bana da katlanmak zor gelse de bu işin en önemli kısmı zaman, beklemek sabretmek lazım sanırım. Hep öyle okudum:)

V
Umarım yaşamazsın, zaten yakın zamanda biraz füze gibi duran biraz ödemli cicişlerini görürsün aynadan. Bana da katlanmak zor gelse de bu işin en önemli kısmı zaman, beklemek sabretmek lazım sanırım. Hep öyle okudum:)

Valla öyle canım çook büyük sabır işi sağol canım moral için

Aa sizin 40 gün mü oldu, çok sevindim forumda olduğunuza. Acaba 10. günden sonra kendinizi nasıl hissediyodunuz, ağrı durumlarınız nasıldı?
Her gün daha da azaldı 10.gun kendim yatıp kalkiyodum rahatça her işimi gorebiliyodum tek tarafimda gerginlik çok vardı şimdi hala boyut farkı var ama ağrı sizi hiç bişey kalmadı çok şükür

Arkadaslar merhaba,lutfen benide izlemeye alir misiniz? Daha once burun estetigi oldum ve forumu sadece okuyarak takip etmistim anestezi korkusundan konuya odaklanamamistim ve sonuc kotu oldu bu sefer arastirmak iyice farkinda olmak istiyorum,ozellikle damla protez yaptiran arkadaslar lutfen resim takibine izin verir misiniz ? Googledan bakinca bu deneyimi gercekten yasamis bir insanin resmi yorumu gibi olmuyor,simdiden tesekkurler

Her gün daha da azaldı 10.gun kendim yatıp kalkiyodum rahatça her işimi gorebiliyodum tek tarafimda gerginlik çok vardı şimdi hala boyut farkı var ama ağrı sizi hiç bişey kalmadı çok şükür

Anladım, benim kas üstü olduğu için kendi başıma yatıp kalkmaya drenler çıkınca başladım. Sizin de çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun:)

Arkadaslar merhaba,lutfen benide izlemeye alir misiniz? Daha once burun estetigi oldum ve forumu sadece okuyarak takip etmistim anestezi korkusundan konuya odaklanamamistim ve sonuc kotu oldu bu sefer arastirmak iyice farkinda olmak istiyorum,ozellikle damla protez yaptiran arkadaslar lutfen resim takibine izin verir misiniz ? Googledan bakinca bu deneyimi gercekten yasamis bir insanin resmi yorumu gibi olmuyor,simdiden tesekkurler

Ben damla yaptırdım, fotoğraf koymayı düşünmüyorum ama sorunuz varsa sorabilirsiniz

İ
Kızlar çok sağolun moral için şimdi birazcık da olsa daha iyiyim hala yatıp kalkarken çok baskı oluyor nefes alamıyorum ama yatarken çok şükür düne göre daha iyi dün gece çok ağrım oldu uyuyamadım ağlıycaktım nerdeyse ağrı kesici yaptı hemşire iyi geldi. Daha önce ameliyatta verilen ağrı kesiciden vermişti daha keskin diye ama hiç işe yaramamıştı. Konuşurken kesik kesik konuşuyorum nefes alamadığım için, navigasyondaki kadının sesine benzetti teyzem :) sabah kahvaltımı kendim yapabildim ama çayımı içemedim tabi kolum yarım kalkıyor bu normal dimi?
ki gün önce bende öyleydim. Kısık sesle konuşuyodum, kelime kelime. 3. Gece mi de atlattım. Ama gece sürekli uyanım. Ağrı ve yanma oluyo. Kendimi kaldırtıyorum bi kaç dk öyle durup tekrar yatıyorum. Biraz sırtım ve boynum tutuldu. Ama geçicek inanıyorum :)

Ameliyat olan arkadaşlar çok geçmiş olsun! Darısı başıma, birşey merak ediyorum bu dayanılmaz dediğiniz ağrı sezeryandan sonra hissedilen ağrı gibi mi yoksa dahamı kötü, yada spora başlarsınızda vücütta bir hamlık olur kaslarınız ağrır onun gibi bir ağrımı? Ay çok korkuyorum bu ağrı acı iz meselesi işin içine girince:KK43: ama napalım hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır deyip bodoslama dalıcam artık bende birgün
Spordan sonraki hamlığın acısını 2 ile çarp :)

İ

ki gün önce bende öyleydim. Kısık sesle konuşuyodum, kelime kelime. 3. Gece mi de atlattım. Ama gece sürekli uyanım. Ağrı ve yanma oluyo. Kendimi kaldırtıyorum bi kaç dk öyle durup tekrar yatıyorum. Biraz sırtım ve boynum tutuldu. Ama geçicek inanıyorum :)

Eve geldim şimdi hep ayaktayım yatınca acıyo hem de hemşireler bol bol ayakta kal hasta psikolojisine girme dedi şu an acı ve baskı hissediyorum ama çekilmeyecek gibi değil sadece ani hareketlerde ve yatıp kalkarken çok canım yanıyo

Fotoğraf yükledim kızlar bakar mısınız meme ucum çok çıkık duruyor sebebi ne sizce ?
Z Zeyn1 canım fotoğrafına baktım ve tek kelimeyle bayıldım boyutuna duruşuna sana o kadar çok yakismiski bambaşka biri olmuş gibisin :) meme ucu kalkık olur silikon girdi içine ödem şişlik ve 2 cı günün çok normal bu merak etme artık sadece zamana bırak ve değişimi gör:KK33:
Fotoğraf yükledim kızlar bakar mısınız meme ucum çok çıkık duruyor sebebi ne sizce ?

Z Zeyn1 canım fotoğrafına baktım ve tek kelimeyle bayıldım boyutuna duruşuna sana o kadar çok yakismiski bambaşka biri olmuş gibisin :) meme ucu kalkık olur silikon girdi içine ödem şişlik ve 2 cı günün çok normal bu merak etme artık sadece zamana bırak ve değişimi gör:KK33:

Evet gerçekten bambaşka biri oldum sanki :) sabah hastaneye gitmeden eski halini çektim acı çektiğimde bakıp moral bulmak için :)) çok sağol canım ♥️

Eve geldim şimdi hep ayaktayım yatınca acıyo hem de hemşireler bol bol ayakta kal hasta psikolojisine girme dedi şu an acı ve baskı hissediyorum ama çekilmeyecek gibi değil sadece ani hareketlerde ve yatıp kalkarken çok canım yanıyo
Canımmmm,geçmiş olsun :KK19: Biraz agrı sızı olacak,ameliyat sonuçta degilmi ;)
Kaç cc takıldı,yuvarlak damla??

Mrh. Bende ameliyat olmak istiyorum. Gögüslerim cok kücük. 2 cocuk annesiyim. Kilo da aldım ama cok az bir büyüme oldu. Ameliyat olursam kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum. medicana hastanesi yle görüştüm ücretsiz muayene etti doktor.. Boynumuzun altındaki kemikten meme ucuna kadar olan yerin 16_-18 arası olması standart olması gereken ölçüymüş. Benımkı 18 cıktı. Doktor cok iddialı bir olcu oldugunu soyledi. Silikon koyuldugu taktirde cok iyi bir sonuca alırız dedi. Bende ne zamandır düşünüyordum. Ama maddi sebeplerden dolayı bekletiyorum. Şimdi şartları birazcık zorlayacagım ve bir an once olacağım. Normalde 6000 tl dedi hastane 5500 tl ye anlaştım. Dogumumu da medicana da yapmıştım. Hastane calışanları cok güzel ilgileniyorlar. Doktorlar da oyle. Vizyon sahibi bir hastahane. Ameliyat kadar sonrası da onemlı. Kendinizi ozel bir otelde hizmet alır gibi hissediyorsunuz. Devlet hastahanesi de de yapıyorlar ama orda şartlar malum. İnsana hayvan gibi davranıyorlar. Hiç düşünmeyin derim. Sizi ozel hissettiren sizinle ilgilenen ve güven veren hastahane ve doktorları tercih edin. Ben acık asıl doktoru tanımadan gittim. Hastahanenın hijyenik ve bakıcıların ilgisi benım için cok önemli. Doktor Mükemmel ilgilendi. Eşimi hemen ikna edip ameliyat olacağım. Hangi erkek istemem derse yalan soyler. Yazın tatile gidince ben bile bi kadın olarak gogus leri guzel bi kadın gorunce bakıyorum. Bu eşinizin gözü dışardan anlamına gelmez.. Malesef onlar da bakıyor. Ben de aynı özgüveni neden yaşamıyım. Eşimin gözü sadece bende olsun
Önce kendim için sonra da tabi ki eşim için kesinlikle olacağım. Atı sızlar tabiki olacak umarım kolay atlatırım. Ama bu tür problemi olan bayanların kesinlikle korkmamasını tavsiye ediyorum.

slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??
Cnm 225 cok kucuk 300 den aşağı istemem.. Şimdi doktorlar kücük implant koyuyorlar.. Bilerek. Daha donus kadının özgü eni gelince tekrar ameliyat olup büyütmek istiyor. Doktorlar da hastahaneden prim alıyor. O yuzden kücük takıyorlar tekrar taktırısanız diye..

Canımmmm,geçmiş olsun :KK19: Biraz agrı sızı olacak,ameliyat sonuçta degilmi :KK66:
Kaç cc takıldı,yuvarlak damla??

Hiç dokun yok diye %90 damla demiştik ama ben doktora yuvarlak da deneyin doğal olursa yuvarlak olsun dedim çünkü damlanın dönmesinden korkuyodum. Ameliyat öncesi 300cc damla dedik son karar olarak ama doktorum 325cc yuvarlak takmış güzel oldu diye :) resim ekledim bak istersen :)

Hiç dokun yok diye %90 damla demiştik ama ben doktora yuvarlak da deneyin doğal olursa yuvarlak olsun dedim çünkü damlanın dönmesinden korkuyodum. Ameliyat öncesi 300cc damla dedik son karar olarak ama doktorum 325cc yuvarlak takmış güzel oldu diye :)
Hangi hastahanede oldun cnm. Kac tl ye mal oldu

Cnm 225 cok kucuk 300 den aşağı istemem.. Şimdi doktorlar kücük implant koyuyorlar.. Bilerek. Daha donus kadının özgü eni gelince tekrar ameliyat olup büyütmek istiyor. Doktorlar da hastahaneden prim alıyor. O yuzden kücük takıyorlar tekrar taktırısanız diye..
Senin söylediğin şekilde düşünen doktorlar varmı bilemiyorum ama bence tam tersi doktorlar küçük yapıyor çünkü birdahakine hasta daha büyük isterse tek seferde değişebiliyor boyut ama öncesi büyük takıldığında hasta küçültmek isterse tıpkı benim gibi 2.ci bir operasyona ihtiyaç olunuyor bu defa küçültme yapılırken mastopexsi yapmadan cilt toparlanmıyor A angel3458

Hiç dokun yok diye %90 damla demiştik ama ben doktora yuvarlak da deneyin doğal olursa yuvarlak olsun dedim çünkü damlanın dönmesinden korkuyodum. Ameliyat öncesi 300cc damla dedik son karar olarak ama doktorum 325cc yuvarlak takmış güzel oldu diye :) resim ekledim bak istersen :)
Hadi hayırlı olsun. Ama asıl doğallığa zamanla geçecek unutma ;)

Back
X