Memnun muyum değişik bi soru oldu ... nasıl cevaplasam bilemedim . Evet kesinlikle göğüsler salıyor kendini . Hem oturmuş hem salmış olunca çok daha güzel oluyor. İlk başta biraz yukarda gibi ve şekilsiz duruyorlar çünkü. Yani bazılarının güzel duruyor da baxılarınınki yamuk yumuk oluyor sonradan düzeliyor :)) sizinki de güzel , gerçekten beğendim. Bu halinden daha büyük olacak ama , şu an hem erken dönem hem de zaten oturmamış bi görüntüsü var. Bana gelince belki biraz kendimle çelişiyorum ama bi yandan düşününce sportif bi görünümüm var o bozulmadı göğüsler yüzünden , ama bir yandan da içten içe biraz daha büyük olmasını eşit görünmesini ve göğüs uçlarımın ortada ve birbirine yakın olmasını isterdim . Yani aklımda bi görüntü beliriyor ama benimki öyle değil

ama hepsinin de aynı anda olması mümkün değil , vücut yapısı çok önemli , ameliyat oluyoruz diye bütün pürüzler giderilecek ortaya bambaşka bi sonuç çıkacak hali Yok. Bunu öğrendim ve kabullendim . Çok irdeleyince mutlu olamıyor insan