• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet benim dr da aynisini soyledi bir de bana diren takmadi.
Ya ben birsey soracam ben simdi korse taktim ilk gunden beri takdigim korse biraz yumusak gibiydi bugun daha sıkı saran baska bir korse taktim. Korsenin iyice sarmasi sıkması iyi midir yoksa zararli midir
Göğüsleri ortadan birleştiren ve sabit tutan daha iyi olur

Kızlar ameliyat olanlar arasında spor yapan var mı? Ben fitness ile uğraşıyorum ve ameliyattan sonra tamamen eski halime dönebilecek miyim çok merak ediyorum. Yani şimdi yaptığım tüm hareketleri (mesela barfiks çekmek gibi kolu, kasları zorlayan şeyler) ne kadar sürede yapabilecek duruma gelirim?
merhaba ben varım,kas üstü oldum ameliyatımı Doktorum bana 1 ay sonra başlayabilirsin dedi fakat benim ani hareketlerde ağrım olduğu için ben 2 ay sonra başladım.Çok zorlamadan şuan 4.ayımdayım barfiks ve halter dahil her hareketi yapabiliyorum ama arada ani kramp tarzı ağrılar giriyor halen.

merhaba ben varım,kas üstü oldum ameliyatımı Doktorum bana 1 ay sonra başlayabilirsin dedi fakat benim ani hareketlerde ağrım olduğu için ben 2 ay sonra başladım.Çok zorlamadan şuan 4.ayımdayım barfiks ve halter dahil her hareketi yapabiliyorum ama arada ani kramp tarzı ağrılar giriyor halen.

Çok sevindim ameliyat olanlar arasında spor yapan birini bulduğum için. Sporculara genelde kas üstü mü yapıyorlar? Bir de beni izler misiniz fotoğraflarınızı görebilmem için?

Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum , önceden hiç göğüs dokusu olmadığını farz edersek sizce bu kaç cc? Büyüklüğü çok güzel, doktora bu büyüklüğü göstericen sanırım:KK68:

Eklentiler

• 2FEF7877-D8A1-48F9-8CDD-8256F3F23588.webp
    2FEF7877-D8A1-48F9-8CDD-8256F3F23588.webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
Ameliyat olucaklar doktorla görüşürken kendisine takılıcak marka silikonun numunesini eline alıp incelesin göğsünün içine koyup denesin ne kadar büyütücek bir fikir sağlamış olur birde pürüzlü yüzey silikon tercih edin
Canım çok sağol seni sürekli takip ettim ve ısık olsun bende yarın sabah giricem inşallah mutlulukla sorunsuz gecer

Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum , önceden hiç göğüs dokusu olmadığını farz edersek sizce bu kaç cc? Büyüklüğü çok güzel, doktora bu büyüklüğü göstericen sanırım:KK68:
Hiç yoksa eger meme dokusu 400 450 cc vardır

Back
X