• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sıkıntı yapma canim benimde sanırım değerlerim düşüktü ki 2.gun gün bi torba sarı kan verdiler ama vermeseylerdi de kötü hissetmiyordum
Hayırlısı olsun kuzu kendimi yorgun bitkin sinirli hissediyorum elim ayağım buz gibi meğersem bu yüzdenmiş bakalim neler olacak Gidip konusunca

Kızlar galiba demir anemim nuks etti uzun zamandır yorgunluk halsizlik vardı ama bugün regl dönemindeyim ve cok fena oldum bayılacak gibi göz kararması baş ağrısı ellerim uyuştu tıpkı gebeligimdeki gibi hemen kadın doğum dr mu aradim solgar 'ın iron hapını verdi madem mamoplasti olacaksin dedi toparlar gittiğinde dr unu muhakkak bilgilenir dedi ama umarim bu engel olmaz operasyona gerçi daha 3 ay var ama üzüldüm
Canım ben talasemi taşıyıcısıyım yani akdeniz anemisi taşıyıcısı buna rağmen ameliyat oldum 26 gün oldu bir sorun yaşamadım darısı başına canım

Canım ben talasemi taşıyıcısıyım yani akdeniz anemisi taşıyıcısı buna rağmen ameliyat oldum 26 gün oldu bir sorun yaşamadım darısı başına canım
Yaaa geçmiş olsun canim peki sana bisey sorcam ben ameliyat öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor hatırlıyo musun

Benim pazartesi gunu tahlillerim yapildi kan ekg ultrason akciger filmi cekiliyor. Anestezi doktoruyla gorusuyorsun sonra herseyini soruyor zaten soylersin hastaliklarini herseyin bilgisi aliniyor zaten rahat ol

Benim pazartesi gunu tahlillerim yapildi kan ekg ultrason akciger filmi cekiliyor. Anestezi doktoruyla gorusuyorsun sonra herseyini soruyor zaten soylersin hastaliklarini herseyin bilgisi aliniyor zaten rahat ol
Teşekkür ederim canım insallah problemsiz olur seninki gibi

Kızlar bu ameliyat sütyenini 1 ay doluncaya kadar kullandinız mı doktorum suan tatilde 1.ayım dolmak üzere lcw dan altı lastikli sporcu atleti tarzı iki sutyen aldım sizce kullanmamda bir sıkıntı olur mu bir kaç gün sonra

Kızlar bu ameliyat sütyenini 1 ay doluncaya kadar kullandinız mı doktorum suan tatilde 1.ayım dolmak üzere lcw dan altı lastikli sporcu atleti tarzı iki sutyen aldım sizce kullanmamda bir sıkıntı olur mu bir kaç gün sonra
Benim dr um 3 haftadan sonra çıkartabilirsin dedi her dr farklı söylüyor sanırım

Peki canım farklılık oldu mu göğüslerinde çünkü benim ortası güzel birleşik ayrık değil ayrılır mı acaba bundan korkuyorum
benim ameliyattan illk cıktıgımda 2 parmak ayrıktı ödemler indikçe birleştiler şuan 1 parmak ya var ya yok aralarında

2 ay kullandım ben. 2 aydan sonra da gündüz balensiz desteksiz sütyenler kullandım ama gece yatarken ameliyat sütyenimi taktım hep

2 ay kullandım ben. 2 aydan sonra da gündüz balensiz desteksiz sütyenler kullandım ama gece yatarken ameliyat sütyenimi taktım hep
Çok teşekkür ediyorum cevaplar için ne kadar çok takarsak o kadar iyi o zaman zaten ilk aylar sütyen ölçüsü değişim gösteriyormuş balensiz de olsa aldığım sütyenlerin ölçüsü değişecek galiba çok fazla depo yapmaya gerek de yok sanırım

Çok teşekkür ediyorum cevaplar için ne kadar çok takarsak o kadar iyi o zaman zaten ilk aylar sütyen ölçüsü değişim gösteriyormuş balensiz de olsa aldığım sütyenlerin ölçüsü değişecek galiba çok fazla depo yapmaya gerek de yok sanırım
2 cup falan küçülüyor sanırım. o yüzden sütyenleri 1 buçuk ay falan olunca alın bence. ve balensiz desteksiz olması çok önemli

2 cup falan küçülüyor sanırım. o yüzden sütyenleri 1 buçuk ay falan olunca alın bence. ve balensiz desteksiz olması çok önemli
2 cup küçülüyor mu o_O O zaman ameliyat neden oldum ki eski halime dönerim o zaman arkadaşlar dolgunlasiyor büyüyor falan diyorlar :bicak:

2 cup küçülüyor mu o_O O zaman ameliyat neden oldum ki eski halime dönerim o zaman arkadaşlar dolgunlasiyor büyüyor falan diyorlar :bicak:
yani ben ameliyattan çıktığımda ağzımdan çıkacak gibilerdi, öyle kalsalar şuan D cup takardım eminim. ama B takıyorum. küçülüyorlar ama çok da doğallaşıyorlar. siz kaç cc taktırdınız? emin olun hep kocaman kalacaklar :KK49:

Cok kuculuyor ben sok oldum :)) 80C den 80a ya indi benim nerdeyse inanılmaz küçüldü bende ilk haliyle çok sevinmiştim hahahah ne kadar güzel oldu diye

Back
X