• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar benim ekg çıktım var tahlil için yaptırdım ama rapor almayı unutmuşum sadece kalp ritimleirmim olduğu çizelge var sizce dr bunu kabul eder mi?

Merhaba kızlar size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim kafam çok karışık ben bekarım 23 yaşındayım göğüsüm neredeyse yok. Ameliyat olmaya karar verdim araştırma hastanesinde bugün muayene oldum doktorum bana çocuğunu hiç emzirememeyi göze alarak ameliyata gir dedi bu beni çok tedirgin ediyor açıkçası böyle bir riskin boyutu ne acaba sorun yaşayan yada yaşayan birini tanıyan var mıdır aranızda ?

Valla ben 46 kiloyom 300 ccde karar kıldım sonradan pişman olmakta. Korkuyorum ama vücuduma abes kaçmasındanda korkuyorum açıkçası çok zayıfım çünkü

300 dedi bana da doktor bende 48 kg 168 boydayım ameliyat günü de aldım ama burda yazılanlar gözümü korkuttu valla vazgeçmek üzereyim bende emin değilim kafamda deli sorular ‍♀️

Kizlar benim bir tanidigim var meme kucultme ameliyati oldu zaten onun kesinlikle olmasi gerekiyordu cok ihtiyaci vardi oyle boyle degildi yani. Gecenlerde bir gordum ameliyat olmus bir bayan doktora. Bir baktim gozlerime inanamadim o da ne. Cok az kucultmus dr ben bilmesem ameliyat oldugunu anlamam bile yani o derece. Ameliyati yapan dr un kendi memeleri kucukmus ben buyuk meme severim diye kadincagizin memelerini aynen oldugu gibi birakmis resmen. Diyecegim o ki buyuk meme iyi de ne kadar buyuk. Iyi dusunun onun bir de sarkmasi var. Azi karar cogu zarar

Merhaba gerçekten mi ya ben de gün aldım henüz olmadım ama vazgeçmek üzereyim burda forumda yazılanları okudukça 2 küçük çocuğum var bi de onlarla ilgilenmek ev işleri hiç bişey eskisi gibi olmuyor mu yani
Birisinin size yardimmci olmasi gerekiyor muhakkak. Ilk bir hafta muhakkak olmali. Ondan sonra hizli bir iyilesme surecine giriyorsunuz zaten butun islerinizi yavas yavas kendiniz yaparsiniz ama kucuk cocugunuzu en az 15 20 gun kucaginiza alamazsiniz.

Merhaba kızlar size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim kafam çok karışık ben bekarım 23 yaşındayım göğüsüm neredeyse yok. Ameliyat olmaya karar verdim araştırma hastanesinde bugün muayene oldum doktorum bana çocuğunu hiç emzirememeyi göze alarak ameliyata gir dedi bu beni çok tedirgin ediyor açıkçası böyle bir riskin boyutu ne acaba sorun yaşayan yada yaşayan birini tanıyan var mıdır aranızda ?
Iyice arastir bazi meme büyütme ameliyatlarinda bebeginizi rahatlikla emzirebiliyorsunuz. Ama simdi bekarsan yarin birgun evlenecegin insanin bu ameliyat olayini nasil karsilayacagini bilemiyorum. Sen cok iyi dusun her acidan

Birisinin size yardimmci olmasi gerekiyor muhakkak. Ilk bir hafta muhakkak olmali. Ondan sonra hizli bir iyilesme surecine giriyorsunuz zaten butun islerinizi yavas yavas kendiniz yaparsiniz ama kucuk cocugunuzu en az 15 20 gun kucaginiza alamazsiniz.

20 25 gün yanımda biri olacak ama beni asıl tedirgin eden bu ağırlık hissi olması bir de bu ameliyat sonrası ağrıları geçtim ama içerde hissedilmesi. rahatsız olan ve ameliyattan kısa süre sonra çıkarttıran bile olmuş endişem o yüzden sonradan güzel göğüse sahip olacağım diye pişman olmak istemiyorum parasını da görmüyor gözüm böyle sıkıntılar yaşamaktan korkuyorum

300 dedi bana da doktor bende 48 kg 168 boydayım ameliyat günü de aldım ama burda yazılanlar gözümü korkuttu valla vazgeçmek üzereyim bende emin değilim kafamda deli sorular ‍♀️
Hic korkma. Sarimsagi sogani hesap edersen corba icemezsin. Evet hayatta herseyin zorlugu oldugu gibi bununda var ama cok kisa sure sonra gelsin ozguven gitsin ezik hissetigimiz gunler, dolgulu sutyenler

20 25 gün yanımda biri olacak ama beni asıl tedirgin eden bu ağırlık hissi olması bir de bu ameliyat sonrası ağrıları geçtim ama içerde hissedilmesi. rahatsız olan ve ameliyattan kısa süre sonra çıkarttıran bile olmuş endişem o yüzden sonradan güzel göğüse sahip olacağım diye pişman olmak istemiyorum parasını da görmüyor gözüm böyle sıkıntılar yaşamaktan korkuyorum
Haberlerde gordun mu bilmiyorum. Bir genc kizimiz burun ameliyati olmus ondan sonra hayatini kaybetti. Dusunsene bu zamanda en cok yapilan ameliyatlardan birisi ve herkes sakir sakir olup cikiyor ama iclerinden bir kizimiz hayatini kaybediyor. Evet her ameliyatin zorlugu riskleri var. Kime ne cikacak bilemiyoruz bir cesit kumar gibi. ALLAH korusun esirgesin basimiza ne gelecekse kaderimizde ne varsa onu goruruz hersey sebeptir. Illa yaptirin demiyorum diyemem ama biraz da kaderci olmak lazim bazen. 40 yasindayim kendimi bildim bileli hep cok istedim hep korktum ama artik dedim yaptiracam kendimi mutlu guzel hissetmek istiyorum. Ilk basta esim karsi cikti. Kustum gunlerce konusmadim sonra bakti sen nasil istiyorsa onu yap dedi. Ve en sonunda yaptirdim. Ilk bir hafta evet pisman oldum ama bugun 22. Gunum ve alistim benimsedim artik orda olduklarini unuttum bile ufak tefek sikayetlerim oluyor ama gececek. Zaman birazcik daha zaman

Iyice arastir bazi meme büyütme ameliyatlarinda bebeginizi rahatlikla emzirebiliyorsunuz. Ama simdi bekarsan yarin birgun evlenecegin insanin bu ameliyat olayini nasil karsilayacagini bilemiyorum. Sen cok iyi dusun her acidan
Ya devamlı araştırıyorum zaten yazın yaptırmayı düşünüyorum 4-5 ayım daha var fakat bu emzirememe durumu kafamı çok karıştırıyor. Evleneceğim kişi eminim ki şuanki halinden daha çok sever :) Zaten her şeyden önce bu artık benim için psikolojik bir problem haline dönüşmeye başladı

Ya devamlı araştırıyorum zaten yazın yaptırmayı düşünüyorum 4-5 ayım daha var fakat bu emzirememe durumu kafamı çok karıştırıyor. Evleneceğim kişi eminim ki şuanki halinden daha çok sever :) Zaten her şeyden önce bu artık benim için psikolojik bir problem haline dönüşmeye başladı
Dr sordugunuz soylediginiz zaman o size hangi sekilde yapilmasi gerektigini soyler
Sanirim kas ustu yapildiginda emzirebiliyordunuz. Ama dr iyice sorun doktorunuzu cok iyi secin en onemlisi bunun geri donusu olmaz

Dr sordugunuz soylediginiz zaman o size hangi sekilde yapilmasi gerektigini soyler
Sanirim kas ustu yapildiginda emzirebiliyordunuz. Ama dr iyice sorun doktorunuzu cok iyi secin en onemlisi bunun geri donusu olmaz
Benim cok az dokum vardi 4 cocugum var ama meme ucu olmadigi icin emziremedim. Bazen meme de yetmiyor emzirmeye. Meme ucu lazim, sut kanallarinizin iyi calismasi lazim lazim da lazim yani. Ama senin cok iyi dusunmeni tavsiye ederim. Dedigin gibi emzirememek var bunun ucunda. Benim icimde hep ukte kalmistir emzirme konusu. Emziren anneleri gorunce o kadar icim eziliyor ki, bayilarak izliyorum onlari, imreniyorum. Bu benim elimde olan birsey degildi ama sen ameliyattan sonra emziremezsen vicdanen sucluluk hissedebilirsin o da omur boyu surebilir. Cok iyi dusun lutfen

Benim cok az dokum vardi 4 cocugum var ama meme ucu olmadigi icin emziremedim. Bazen meme de yetmiyor emzirmeye. Meme ucu lazim, sut kanallarinizin iyi calismasi lazim lazim da lazim yani. Ama senin cok iyi dusunmeni tavsiye ederim. Dedigin gibi emzirememek var bunun ucunda. Benim icimde hep ukte kalmistir emzirme konusu. Emziren anneleri gorunce o kadar icim eziliyor ki, bayilarak izliyorum onlari, imreniyorum. Bu benim elimde olan birsey degildi ama sen ameliyattan sonra emziremezsen vicdanen sucluluk hissedebilirsin o da omur boyu surebilir. Cok iyi dusun lutfen
Doktorum bu risk var ve bu riski göze alarak ameliyat ol hiç emziremeyecekmiş gibi düşünerek gir dedi 10 kere düşün bir kere yap dedi bana düşünüyorum araştırıyorum işte kızlar benim için zor bir karar olacak ama bu halimden hiç memnun değilim kendimi erkek gibi hissediyorum bu büyük bir sorun oldu artık benim için..

Kizlar hepimiz buyuk istiyoruz da. Bir de vucut yapimiz ortada. Ben buyuk istiyorum deyince hemen hop buyuk takilmiyor. Vucudumuza proporsiyona gogus kafesi genisligine o buyuklugu kaldirabilir mi vucut ona gore. Ben de buyuk istiyordum ama 1. Dr dedi ki bundan daha buyuk takarsam sarkik memeye girer boyutu dedi
2. Dr 325 takti ona ragmen zorlu bir surec gecirdim. Ilk gunler nefes alamiyorum diye bagirdim daha buyuk olsaydi napardim ben

Nefes alamama olayi 200 cc lik bende de oldu :) onun voyutla ilgili oldugunu sanmiyorum ölüyorum saniyodum. Ama evet vucut sekli gogus kafesi omuz genisligi onemli vucudun alabilecegi maksimum kapasite belli daha buyugu estetik olmayan memelere giriyor bazi zamanlarda ki kimine 200 cc buyuk gelir kimine 400 cc dogal durur kisiye gore degisir

Doktorum bu risk var ve bu riski göze alarak ameliyat ol hiç emziremeyecekmiş gibi düşünerek gir dedi 10 kere düşün bir kere yap dedi bana düşünüyorum araştırıyorum işte kızlar benim için zor bir karar olacak ama bu halimden hiç memnun değilim kendimi erkek gibi hissediyorum bu büyük bir sorun oldu artık benim için..
Emzirememe riskiniz neden olabilirmis?

Evet bir de öyle bir durum var meme dokum hiç yok gibi ama göğüs ucum var belki yaptırmasam bile emziremiycem ama bilmiyorum o kadar çaresizim ki.. :(

Back
X