• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar yarın 40 gün bitecek ama bana göğüslerim küçük gelmeye başladı 375 cc high profil kas üstü birazcık dokum vardı nasıl küçük geliyor anlamıyorum sanki eski halinden az büyük gibi gelmeye başladı bi de öyle çok az yumuşadı üzülmeye başladım ya aşağı ne zaman inecek kas üstü farklı mi ilerliyor :işsiz:
Canım bende de 375 kas üstü var 3.ay itibariyle gayet yumuşamış duruma geldiler küçülme söz konusu değil ödemler iniyor kendini saldıkça daha güzelleşecek

Önceden çok dokunuz yoksa 500 cc ancak sizi tatmin eder bence çünkü memesizlikten gelince göz doymuyor galiba ama şöyle yumuşasa kendini salsa ben de bi görsem neymiş ne değilmiş moralim bozuk yaa :KK34:

Acaba emzirmeden sonra gogusleri deforme olup sarktimi arkadasinizin ... benim en buyuk korkum bu suan :KK70: cocuk olurda tekrar cirkin bir gogus haline gelirmi
Eskisinden daha çok seviyorum dahada oturdu dahada benim memem oldu sanki diyor hahah :D sarkma olmadı 325 ti onun aynen devam maşallahı var sadece büyüdü dahada güzel oldu :))

Back
X