- 6 Ekim 2018
- 111
- 72
- 33
- 47
Çok merak ettim beni takip edebilir isin canım2. Operasyonu düşünüyorum bu sefer 400 üzeri:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ettim beni takip edebilir isin canım2. Operasyonu düşünüyorum bu sefer 400 üzeri:))
Bende bendeee2. Operasyonu düşünüyorum bu sefer 400 üzeri:))

Beni de izler misinBen amelyat olalı 7 ay oldu. 250 cc takıldı ve ben yagrt memnunum. Amelyat olmadan önce dokum hiç yoktu. Resimlerim var. Amelyat olmak isteyen varsa bakabilir. Bi sorunum sağ göğüs içinde bi çizgi şeklinde çukur oldu. Dalgalanma diyorlar ve geçmedi. Doktoruma da hiç muayene olmaya gitmedim. 169 boyum 49 kilom. 36-34 bedenim. Bana 225 takacağını söylemişti. Ben amelyata girmeden biraz daha büyük olsun diye ısrar edince 250 takmış doktorum
Özel oldum denizli Tuğrul Çelebi'ye memnun kaldım.Hangi doktora oldun acaba devletmi özel mi ben devlet istiyorum ama iyi bi doktor istiyorum önerin varmı
Ona doktor karar veriyor canım genelde dokusu olanlara kas üstü yapıyorlar ama yoksa kasaltiKızlar bende istyorum ama özele bütçem yetmiyor devlette olup doktor önerisi olan varmı birde kas altımı kas üstümü karar veremiyorum
Allah korusun niye ihmal ediyorsun Allah muhafaza kapsul diye korkulan birsey var hemen git drBen amelyat olalı 7 ay oldu. 250 cc takıldı ve ben yagrt memnunum. Amelyat olmadan önce dokum hiç yoktu. Resimlerim var. Amelyat olmak isteyen varsa bakabilir. Bi sorunum sağ göğüs içinde bi çizgi şeklinde çukur oldu. Dalgalanma diyorlar ve geçmedi. Doktoruma da hiç muayene olmaya gitmedim. 169 boyum 49 kilom. 36-34 bedenim. Bana 225 takacağını söylemişti. Ben amelyata girmeden biraz daha büyük olsun diye ısrar edince 250 takmış doktorum
İşte o kapsül olayından korkuyorum. O yüzden gidemedimAllah korusun niye ihmal ediyorsun Allah muhafaza kapsul diye korkulan birsey var hemen git dr
Zayıf olan kişilerde dalgalanma oluyor masaj yaptıktan sonra gecicek diyor doktotlar. Ama doktorunla görüş muayene neden gitmedin hiç keşke gitseydi bir sorun varsa erken teshis iyidirİşte o kapsül olayından korkuyorum. O yüzden gidemedim
Tekrar amelyat olma gibi bi durumum yok. Annem dışında amelyat olduğumu kimse bilmiyor çünküZayıf olan kişilerde dalgalanma oluyor masaj yaptıktan sonra gecicek diyor doktotlar. Ama doktorunla görüş muayene neden gitmedin hiç keşke gitseydi bir sorun varsa erken teshis iyidir
Sizin kaç ccBende bendeee![]()
Yok hayır :) ben silikon taktırmak istiyorum göğüsüm yok denecek kadar azSiz kucultme mi yaptiracaksiniz? Meme dokunuzun bir bolumunu alacaklari icin emzirememe riski olabilir tabi ama buna garanti veren hekimler de var bekar bir cok genc kiz kucultme operasyonu yaptirabiliyor.
acaba doktorunuz meme ucu kesisiyle mi ameliyat edecek? çünkü risk sadece bu yöntemle oluşabiliyor.Doktorum bu risk var ve bu riski göze alarak ameliyat ol hiç emziremeyecekmiş gibi düşünerek gir dedi 10 kere düşün bir kere yap dedi bana düşünüyorum araştırıyorum işte kızlar benim için zor bir karar olacak ama bu halimden hiç memnun değilim kendimi erkek gibi hissediyorum bu büyük bir sorun oldu artık benim için..
benim doktorum aradan yıllar dahi geçse kol kaslarını cok zorlayan hareketlerde ağrı olabilir demişti.kas altı konulduğunda bu düzelebilecek birşey değilmiş.O yüzden ben o tarz hareketleri ameliyat olmadan önce hayatımdan çıkarmıştım.Hafif Dumballa squatımı yapabileyim yeter diye düşümüyorumArkadaslar sunu kesfettim ben yaklasik ameliyat olali bes bucuk ay olmustur dumballlarla spor yapiyorum sikinti olmuyo cok hafif agirlik ama sinav cektigim zaman gogsumde agri sizi olustu ve gece boyu uyuyamadim .. göğüs ve kol kasları için spor şuan erken sanırım( Demekki hala iyileşemedi kaslar
Evet muhtemelen kas üstüler ki çok yuvarlak duruyorlar muhtemelen kas üstündeler.Kas üstü olduğunda yapabilirsin.Ama nasıl oluyor yaz Instagram'da bir sürü fitness model var her hareketi yapıyorlar deli gibi. Kocaman kocaman silikonu var hepsinin
Boyumuz ve kilomuz aynı sizinle,bana 275 cc takılmıştı kas altı.Bana küçül geliyorlar ama anneme yada arkadaşlarıma,doktora kalırsa bu bile büyükhadi ya300 küçük olabilir o zaman bana
kas altı olduğunda kasının ne kadar esnediği protezi ne ölçüde ezdiği de önemli oluyor.Biraz şans bence ne çıkacağı ama şöyle düşün zayıfsın ve ne takılsa fark büyük olacak