• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim albume bakabilirsin fikir amacli
Bende ne his kaybi oldu ne bi agri sizi o yüzden ikinci ameliyata gözü kapali girerim imkanim olursa ilerde cok sükür sanki hic ameliyat olamis
Gibiyim darisi isteyenlerin basina
Baktım gayet iyi duruyo kaç cc taktirdin sen ağrın sizi genelde var diyorlar ama sen şanslısın çok olmaması (;

Canım gerildiği için kaşiniyor hamileliklerde de olur ya kaşınır cilt gerildigi için bence kuru bırakma nemlendir
Evet kuzu, alıcam hafta sonu aktara gidip o yağdan. İnternetten araştırdım şimdi baya yararlı bir yağmış, özellikle dikiş yerlerine masaj yaparak uygula dedi doktor. Bakalım işe yaricak mı

Selam hanımlar, uzun zamandır okuyorum burda mesajları ama bir türlü icraata geçemedim. 2 çocuktan sonra, ki zaten büyük değillerdi ama memnundum, ikişer sene emzirme sonucunda göğüslerin içi boşaldı resmen. Sarkma yok ama meme de yok. Dümdüz kaldım. Eşim üzülme dese de çok kötü hissediyorum.Hiç bir şey giymek istemiyorum çok mutsuzum. Silikon fikri çok soğuk çok itici yapay geliyor fakat başka da çare yok gibi. Fiyatı şımarık olmayan makul bir dr bulmaya çalışıyorum tabi beni pişman etmeyecek sonradan. Yapay olduğu belli olmayan şekilde olmalı. İzleriniz nasıl biraz takıntılıyım ben bu konuda. Yaptıran arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Selam hanımlar, uzun zamandır okuyorum burda mesajları ama bir türlü icraata geçemedim. 2 çocuktan sonra, ki zaten büyük değillerdi ama memnundum, ikişer sene emzirme sonucunda göğüslerin içi boşaldı resmen. Sarkma yok ama meme de yok. Dümdüz kaldım. Eşim üzülme dese de çok kötü hissediyorum.Hiç bir şey giymek istemiyorum çok mutsuzum. Silikon fikri çok soğuk çok itici yapay geliyor fakat başka da çare yok gibi. Fiyatı şımarık olmayan makul bir dr bulmaya çalışıyorum tabi beni pişman etmeyecek sonradan. Yapay olduğu belli olmayan şekilde olmalı. İzleriniz nasıl biraz takıntılıyım ben bu konuda. Yaptıran arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bende 3 çocuk annesiyim hepsini de emzirdim benimkiler de büyük değildi ama emzirmeden sonra yumuşamıştı fakat sarkma filan hiçbişey yoktu.dolgulu sütyenler de artık yorucu gelmeye başlamıştı ve büyütme yaptırdım.fakat yaptırdığım ilk günden bugüne hiç alışamadım sizde silikon tuhaf geliyor yazdığınız için cevap yazayım dedim bu operasyon sadece görsellikle ilgili değil psikolojik olarak çok istemek ve çok hazır olmak lazım aslında bende acele karar vermemiştim 2 yıl kadar düşündüm iyi düşünün her yönden artılarını ve eksiklerini.belki çok mutlu olursunuz tabii diğer arkadaşların yorumlarını da okuyun hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba oncelikle gogsunuzden utaniyorsaniz ,kiyafetleriniz yakismiyor diye uzuluyosaniz kendinizi kadin gibi hissetmiyosaniz bu ameliyati olmalisiniz cunku kadinin gogsunun olmamasi kendine ozguvenini azaltiyor. Ve devamli buyuk goguslu kadinlara bakip hep mutsuz dusuk motivasyonlu hissettiriyor . Benim hayatta aklima gelmezsi gogsumun icinde iki tane balon olucagi fikri :D ama suan normal goguslerden bile sexy diri ve dik duruyor. Icerde varligini hissetmiyorsunuz .izlere takilmayin alta gecip birinin bakmasiyla bile zor gozukur gogus katlanma kisminda cunku .. ama ameliyatin guzel gecmesi doktorunuz ve gogus yapiniza gore degisir tabii

Merhaba oncelikle gogsunuzden utaniyorsaniz ,kiyafetleriniz yakismiyor diye uzuluyosaniz kendinizi kadin gibi hissetmiyosaniz bu ameliyati olmalisiniz cunku kadinin gogsunun olmamasi kendine ozguvenini azaltiyor. Ve devamli buyuk goguslu kadinlara bakip hep mutsuz dusuk motivasyonlu hissettiriyor . Benim hayatta aklima gelmezsi gogsumun icinde iki tane balon olucagi fikri :KK70: ama suan normal goguslerden bile sexy diri ve dik duruyor. Icerde varligini hissetmiyorsunuz .izlere takilmayin alta gecip birinin bakmasiyla bile zor gozukur gogus katlanma kisminda cunku .. ama ameliyatin guzel gecmesi doktorunuz ve gogus yapiniza gore degisir tabii

P

385
cc gayet güzel durmuş sizde ama ben 500 falan istiyorum umarım iyi sonuç alırım
Büyük cesaret valla eger dokun varsa yaptir derim ama biraz belim agirabilir sonucta 1kg biniyo gögüslere bide sarkma olur diyolar bide eger sisman gösteriyo
Ama ciplakkende ic camasirlan yada bikiniylen baya dikkat cekici olur :KK76:
Iyi yönleride var kötü
Benim ama simdiki aklim olsa 450cc felan derdim

700 cc çok fazla zaten de bu kadını beğeniyorum yani bulaşan büyük olmasalar biraz küçüğü yurt dışında 800 falan takıyorlar böyle durmuyo
Benim bir arkadasım var model almanyada, 800 cc var onda ve bundan bir tık büyük duruyor sadece, ona dayanarak söyledim. Bence zaten bigger the better :D

Back
X