• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Büyük cesaret valla eger dokun varsa yaptir derim ama biraz belim agirabilir sonucta 1kg biniyo gögüslere bide sarkma olur diyolar bide eger sisman gösteriyo
Ama ciplakkende ic camasirlan yada bikiniylen baya dikkat cekici olur :KK76:
Iyi yönleride var kötü
Benim ama simdiki aklim olsa 450cc felan derdim
Seninki çok iyi duruyo ama değin gibi biraz daha büyük olsa iyi olur resimlerinde gayet iyi duruyor (;

Resmi Varmi sizde yani 800 kafam karışık bu konuda şimdi birde evlilik var önümde evlenmeden yaptiriyim diyorum
Instagramı var ama ona sormadan atmam yanlıs olur, ama şöyle diyim benim de 425 cc var ben bile daha büyük olabilirdi diyorum, yani sonu yok bu isin :D eğer vücudunuz kaldırıyorsa büyük göğüs cok cekici ve kadınsı, istiyorsanız hic durmayın derim :)

Instagramı var ama ona sormadan atmam yanlıs olur, ama şöyle diyim benim de 425 cc var ben bile daha büyük olabilirdi diyorum, yani sonu yok bu isin :KK70: eğer vücudunuz kaldırıyorsa büyük göğüs cok cekici ve kadınsı, istiyorsanız hic durmayın derim :)
Sizin resminiz Varmi peki

Arkadaslar sunu kesfettim ben yaklasik ameliyat olali bes bucuk ay olmustur dumballlarla spor yapiyorum sikinti olmuyo cok hafif agirlik ama sinav cektigim zaman gogsumde agri sizi olustu ve gece boyu uyuyamadim .. göğüs ve kol kasları için spor şuan erken sanırım :KK43:( Demekki hala iyileşemedi kaslar
Canım benim kas üstü biliyorsun 4.aydayım geçen voleybol maçı yaptık kızlarla sol göğsüm yaklaşık bir hafta çok fena acı,Ağrı yaptı. Doktorumla görüştüm henüz iyileşme sürecindesin dedi.Bende spor yapıyorum birsey olmuyor ama voleyboldan çok kötü oldum.Yeni geçiyor.

Büyük cesaret valla eger dokun varsa yaptir derim ama biraz belim agirabilir sonucta 1kg biniyo gögüslere bide sarkma olur diyolar bide eger sisman gösteriyo
Ama ciplakkende ic camasirlan yada bikiniylen baya dikkat cekici olur :KK76:
Iyi yönleride var kötü
Benim ama simdiki aklim olsa 450cc felan derdim
Yok ya seninki çok güzel doğal görünüyor bizimkinde doğallaşsa

Back
X