• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeter
Boyunuz uzun ve zayıfsınız suan kendi dokunuz ne kadar o önemli her cc herkeste aynı durmuyor

Boyunuz uzun ve zayıfsınız suan kendi dokunuz ne kadar o önemli her cc herkeste aynı durmuyor
Benim hic dokum yoktu 200 cc kondu ama hic 200 gibi durmuyordu 300e yakin duruyordu kozmonut arkadadimizia da 275 takilmisti galiba ama oda daha dolgun duruyordu bunun dokuyla da alakasi yok bence tamamen fizyolojik 300 cc takilan manik arkadasmzda daha zarif ve hos duruyo sanki 250 cc gibi.
Kiminde 300 cc 200 gibi duruyo kiminde 200 cc 300 gibi duruyor dokuya takilmayin bence gogus kafesiniz omuzlariniz bel cevreniz hepsi etkendir

Bazen emzirmekten dolayı göğüs dokusu var olup sarkmış oluyor onlar daha tatmin edici sonuç alıyor bence benim az bir dokum vardı istesem de istediğim büyüklükte bir göğüs olmayacaktı ancak bu kadar oldu

Bazen emzirmekten dolayı göğüs dokusu var olup sarkmış oluyor onlar daha tatmin edici sonuç alıyor bence benim az bir dokum vardı istesem de istediğim büyüklükte bir göğüs olmayacaktı ancak bu kadar oldu
Sizin ki zaten vucudunuza gore baya dolgun duruyor daha buyugu inanin hos durmazdi uzmeyin kendinizi daha fazlasi icin maximum cc yi zorlamistir hekiminiz :)

Kalçası geniş beli kalın bir bayanda küçük cc ler kendini gostermeyebilir doku da az ise ama siz zayıfsınız güzel bir sonuc alırsınız insallah

merhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeter
Canım 300 den aşagı koydurma bence cektiği ne değsin yakınım koydurdu 275 ama hiç belli bile değil çok pişman üzgün

Kızlar benim ameliyattan sonra göbeğim çıktı sanki yani 62 kiloydum ve ameliyattan 2 gün sonra tartıldığımda 64 çıktım şuan hala öyleyim. Basenlerim bacaklarım hep vardı ama göbeğim düzdü şimdi ise değil bu neden olabilir :(

ben 47 kiloyum boyunda sizinkinden kısa,sanki size biraz küçük olur.gerçi bel omuz genişliğiniz dokunuz vs de etken.Üstünüz inceyse yeterlide olabilir.

Cevabın için çok teşekkürler bi nebze rahatlattı :) şimdi tekrar baktım inanılmaz doğal ve dolgun gözüküyolar inşallaj benimde öyle durur ama sizin önceki dokunuzdan kaynaklı 275 olmasına rağmen baya büyükler.benim dokum çok azdı kilo ve boyumuz aynı bian önce sizinkiler gibi olsun sabırsızlanıyorum:))
Olur merak etme sadece ilk 3 hafta çirkin ve şekilsiz oluyorlr ama sonrasında çok mutlu olacaksınız:)

Ben 1.67 kg 50 ile ameliyata girdim 325 takıldı ve göğüs kafesim inanılmaz dar olduğu halde ayrıca derimde çok inceydi yani hertürlü koşullar kötüydü bir doktor için :D ... siz daha fazlasını isteyebilirsiniz boyunuz ve kilonuza cc yi çok az buldum eğer dokunuz az ise

Ay masallah canim. Cok guzeller ama dr yanlislikla sana 375 falan takmis olmasin baya iyi ve buyuk duruyorlar 275 cc ye gore
Ahahah yok şaşırmış olamaz,saline içerikli protez benim ki içi zaten su olduğu için kas çok ezmedi ve diye düşünüyorum.zaten 275 ve 300 almıştı denemek için fazlasının sizerını bile denetmedi üst kısmım zaten zayıf olduğu için

Kızlar benim ameliyattan sonra göbeğim çıktı sanki yani 62 kiloydum ve ameliyattan 2 gün sonra tartıldığımda 64 çıktım şuan hala öyleyim. Basenlerim bacaklarım hep vardı ama göbeğim düzdü şimdi ise değil bu neden olabilir :KK43:
Cok normal odem var burde silikonlarinda agirligi var ben eve gekdigimde 1 kilo fazla cikmistim sonra 2 kilo birden gitmisti daha da zatiflamistik yani ama karin bolgen sisti hep hele sabahlari uyaninca

Kızlar benim ameliyattan sonra göbeğim çıktı sanki yani 62 kiloydum ve ameliyattan 2 gün sonra tartıldığımda 64 çıktım şuan hala öyleyim. Basenlerim bacaklarım hep vardı ama göbeğim düzdü şimdi ise değil bu neden olabilir :KK43:
Benim de zayıf olmama rağmen göbeğim çıktı narkoz ödem yaptı.birde ameliyat sonrası hareketlerimiz kısıtlanıyor yediklerimiz erimiyorda olabilir

Ben de büyük istemiyordum en fazla 300-325 diyordum ki dr bana 275-300 demişti maalesef 325 olmamış ama şuan olsa yine büyük isterim.insan ameliyat olduktan sonra anlıyor gözü doymuyor burdaki arkadaşlar bana çok söyledi gerçekten doğruymuş.benim 300 oldu keşke 325 olsaydı diyorum..vücudnuza olabilicek en büyükl cc yi seçin bence.

çok fazla dokum yok bir avucu doldurur işte :( belim 61 di en son, belki de o yüzden iyidurucağını düşünmüştür ama konulucam bi daha ameliyattan önce en azından 300 denesin bence de içime sinmedi çünkü çok

Back
X