• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar zor kısımları atlattım şimdi taktım kafaya çok küçülcek napıcam ben ya küçücük kalırsa dyr :KK43: inanılmaz bir küçülme oluyor mu ödemlerden inince ? Tecrübesi olanlara yazabilir mi ne kadar kalıcaklar :KK43:
Benim ilk günler 96 falan geliyordu şimdi 92 geliyor canım benim çok ödemim vardı

Benim de boyum 160 kilom 52 dokum çok az vardı 375 cc kas üstü high profil konuldu olacak son nokta olarak düşünüyorum çünkü fotolarım var memeler meme olalı böyle eziyet görmemistir:KK70:

Kizlar ben yarin 1 ayi dolduracam. 325 kas alti foto yukledim. Ben de cok degisiklik olmamis gibi. Yorumlarinizi yazar misiniz olumlu ya da olumsuz hic onemli degil. Objektif olursaniz sevinirim

Kizlar bu arada ben baska birseyler soracam. Benim hastaligim ameliyattan 2-3 gun once bitmisti. Normalde duzenli olurum. Amelyattan bir hafta sonra tekrar hasta oldum. Aralarinda 15 gun var yani bu durumu strese ameliyata bagliyorum. Normal mi.
Bir de benim fotolarda dikkat ederseniz orta kisimlarda asiri sivilcelenme oldu. Silikon mu alerji yapti yoksa o da mi stresten bilemedim.

Kizlar bu arada ben baska birseyler soracam. Benim hastaligim ameliyattan 2-3 gun once bitmisti. Normalde duzenli olurum. Amelyattan bir hafta sonra tekrar hasta oldum. Aralarinda 15 gun var yani bu durumu strese ameliyata bagliyorum. Normal mi.
Bir de benim fotolarda dikkat ederseniz orta kisimlarda asiri sivilcelenme oldu. Silikon mu alerji yapti yoksa o da mi stresten bilemedim.
Canım göğüslerimiz çok benziyor ve benim de çok sivilce oldu hatta biri geçiyo biri başlıyo napcam bilmiyorum

Hayirlisiyla bu gunleri de bir atlatsaydik. Rahatca yan yatmak istiyorum artik. Aslinda iyi kotu yan yatiyorum ama bu sefer de kollarimla sıkıştırmayım diye kollarimi bacagimin ustune duz koyuyorum. Aynen dediginiz gibi dikkat etmeye calisiyorum
yastıkla destek sağlayabilirsiniz :)

Canım göğüslerimiz çok benziyor ve benim de çok sivilce oldu hatta biri geçiyo biri başlıyo napcam bilmiyorum
Acaba diyorum ben ameliyattan once her yerime o kisimlara da ag.a yaptirmistim kotu gorunmesin diye Ondan olabilir mi. Sen boyle bir temizlik yapmis miydin. Belki strestendir ya benim hormanlar karman corman. Bilemedim hersey geliyor aklima

Acaba diyorum ben ameliyattan once her yerime o kisimlara da ag.a yaptirmistim kotu gorunmesin diye Ondan olabilir mi. Sen boyle bir temizlik yapmis miydin. Belki strestendir ya benim hormanlar karman corman. Bilemedim hersey geliyor aklima
Benim sırtım ve göğüs kısmı sivilcelendi sürülen ilaçlardan bence cildin hassas olunca olabilir minik minik benim de var

Onu nasil yapacam
zaten çok ağırlık hissi varsa yan yatarken her türlü rahatsız olursunuz
zamanla bu azalacak bu süreçte de yumuşak bi yastığı kolunuzla başınız arasına koyup yan (duruma göre hafif yan) yatarsanız rahat olur bence.
kolunuzu yastığın altından geçirin yukarı dogru yani

Kizlar ben yarin 1 ayi dolduracam. 325 kas alti foto yukledim. Ben de cok degisiklik olmamis gibi. Yorumlarinizi yazar misiniz olumlu ya da olumsuz hic onemli degil. Objektif olursaniz sevinirim
Canım evet 325 gibi durmuyor daha ufak gibi ama sağlıkla gecirmen bu süreci çok önemli

325 e göre küçük duruyor gerçekten ama ilk haline göre göğüsleriniz daha büyük duruypr bence çok güzelleşmişler o basıklık gitmiş baya gelişme var :)

ya inanılmaz heyecanlıyım bunu nasıl bastırıcam ben sürekli ameliyathaneye gidişim kafamda dönüp duruyo :( :( :( :(

zaten çok ağırlık hissi varsa yan yatarken her türlü rahatsız olursunuz
zamanla bu azalacak bu süreçte de yumuşak bi yastığı kolunuzla başınız arasına koyup yan (duruma göre hafif yan) yatarsanız rahat olur bence.
kolunuzu yastığın altından geçirin yukarı dogru yani
Teşekkürler. Kendimi aynen askerde gibi hissediyorum. Dede torun ilişkisi vardır ya. Siz dedesiniz ben de torun. Yol gösteren eğiten akıl veren :-)))))

Back
X