• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

325 e göre küçük duruyor gerçekten ama ilk haline göre göğüsleriniz daha büyük duruypr bence çok güzelleşmişler o basıklık gitmiş baya gelişme var :)
Teşekkürler. Kızlar Ajda Pekkanin niye o kadar çok estetik yaptırdığını çok iyi anlıyorum. Daha iyileşmeden bile iyice iyilesince duruma göre gözüme küçük gelirse bir daha yaptırırım demeye başladım ya bu nasıl birşey. Bağımlı oldum sanirim

Teşekkürler. Kızlar Ajda Pekkanin niye o kadar çok estetik yaptırdığını çok iyi anlıyorum. Daha iyileşmeden bile iyice iyilesince duruma göre gözüme küçük gelirse bir daha yaptırırım demeye başladım ya bu nasıl birşey. Bağımlı oldum sanirim
Evet bi ara bende takintili oldum baska memelere bakip kendimi kiyaslama pisman olmalar felan dedim yeter hic yoktu simdi olduda dahami büyük istiyosun :)
Senin fotolara baktim o üstteki sislikler asagi dogru incek ve daha dolgun olcak sadece sabretmelisin kas alti olanlar da maalesef biraz zaman aliyor dogallasmasi yumusamasi ama olcak bekle gör :)

Evet bi ara bende takintili oldum baska memelere bakip kendimi kiyaslama pisman olmalar felan dedim yeter hic yoktu simdi olduda dahami büyük istiyosun :)
Senin fotolara baktim o üstteki sislikler asagi dogru incek ve daha dolgun olcak sadece sabretmelisin kas alti olanlar da maalesef biraz zaman aliyor dogallasmasi yumusamasi ama olcak bekle gör :)
Çok teşekkür ederim. Ya bu site ne iyi oldu valla.

Kizlar bu arada ben baska birseyler soracam. Benim hastaligim ameliyattan 2-3 gun once bitmisti. Normalde duzenli olurum. Amelyattan bir hafta sonra tekrar hasta oldum. Aralarinda 15 gun var yani bu durumu strese ameliyata bagliyorum. Normal mi.
Bir de benim fotolarda dikkat ederseniz orta kisimlarda asiri sivilcelenme oldu. Silikon mu alerji yapti yoksa o da mi stresten bilemedim.
Tuna benide takip için kabul eder misin? Fotoları çok merak ediyorum. Benim bugün 16.gün

Kızlar bişey sorucam ben pazartesi iş başı yapıcam yarın 1 hafta olucak ameliyat olalı ayağa kalkınca hemen yoruluyorum çarpıntı başlıyor napmalıyım? İşte nasıl yapıcam çok korkuyorum

Ben 11.günde başladım.bugün 16.günümdeyim. İşim masa başı ama ilk günler kolumu kullanırken acıdı. Halsizlik yorgunluk oldu. Akşam olsada eve gidip uyusam dedim. Sırt üstü uyuyamamaktan bel ağrısından sağ tarafımda oluşan acıdan uykuda uyuyamadım. Araba kullanmakta etkilyor. Bugün biraz daha iyiyim. Ağrı kesiciyi bırakınca ağrı artış göstermiş ağrı kesiviyle daha iyi hissediyorum. Eskisi gibi sağa sola dönüp yüzüstü uyuduğum günleri özledim

Geçmiş olsun canım sen de biraz dayan en zor kisimlari bitiyor sık disini. Her gecen gun sikayetin varsa daha da azaliyor. 1 aydandan sonra fit. Gelsin mutluluk gitsin heyecan :-))
Benimkiler sonradan çok morardı. Zorladı galiba ve cildimde hassas olunca morartılar oluşmuş diye yorum yaptım. Ve 2.haftada sağ tarafımda ağrım acım arttı. Ağrı kesicide kesinde zorlandım. Tekrar ilaca başladım. 350cc küçük gibi geliyor bunun için mi bu kadar acı çektim desem de 350cc olacağı kadar normal boyutmuş. Doğal ve normal olsun istedim. Ama bady giyince şişliklere rağmen küçük geldi gözüme. Sabırsızlıkla şu günlerin geçmesini bekliyoruö

Ben 11.günde başladım.bugün 16.günümdeyim. İşim masa başı ama ilk günler kolumu kullanırken acıdı. Halsizlik yorgunluk oldu. Akşam olsada eve gidip uyusam dedim. Sırt üstü uyuyamamaktan bel ağrısından sağ tarafımda oluşan acıdan uykuda uyuyamadım. Araba kullanmakta etkilyor. Bugün biraz daha iyiyim. Ağrı kesiciyi bırakınca ağrı artış göstermiş ağrı kesiviyle daha iyi hissediyorum. Eskisi gibi sağa sola dönüp yüzüstü uyuduğum günleri özledim
Sanırım benimde işte öyle olucak bayılmayıp kalmayımda tek istediğim o :( araba kullanmıcam ama masa başında sürekli bilgisayarda yoğun çalışıyorum heralde bu haftayı atlatırsam işte sonraki hafta rahatlarım umarım öyle olur

Benimkiler sonradan çok morardı. Zorladı galiba ve cildimde hassas olunca morartılar oluşmuş diye yorum yaptım. Ve 2.haftada sağ tarafımda ağrım acım arttı. Ağrı kesicide kesinde zorlandım. Tekrar ilaca başladım. 350cc küçük gibi geliyor bunun için mi bu kadar acı çektim desem de 350cc olacağı kadar normal boyutmuş. Doğal ve normal olsun istedim. Ama bady giyince şişliklere rağmen küçük geldi gözüme. Sabırsızlıkla şu günlerin geçmesini bekliyoruö
Aaa morluklar sonradan mı oluyor? Bende ameliyattan sonra morarmadıysa bida morarmaz diye düşünüyordum

Aaa morluklar sonradan mı oluyor? Bende ameliyattan sonra morarmadıysa bida morarmaz diye düşünüyordum
Keşke benimde 350 olsaydı :( 300 çok küçükmüş valla yaptırmayın en büyüğü yaptırjn bunca çile sonradan küçük oldular üzüntüsüne dönmesin..

Morartılar ilk günler fark etmedim 1 hafta sonra oluştu. Ben biraz hassasım cildim hemen tepki verir ve iyileşme sürecim uzun sürer. Doktor zorladığından mı ben sonra zorladımda mı oldu bilmiyorum. Bakınca canım sıkılıyor o yüzden görmek istemesemde geçecek illa ki.

Bende sizin gibiydim cok iyi anliyorum:) izler misiniz beni de

Back
X