200 cc gerçekten çok az. Bende 250 cc var bende dolgun duruyor ama herkeste öyle değil. Zorlayabildiğin kadar zorla. En az 250 olması daha iyi. O acıyı boşa çekmeBugun bir ozelle görüştüm 17 bin TL dedi. 200 veya 225 CC yuvarlak protez koyarım dedi. 69 cm de 75 göğüs ucu imis benim bedenim. Göğüs tabanı da 10,5 cm imis. Aa kup iken b kup yapabiliriz dedi.
Sonra devlete gittim. Doktor elledi baktı bi önceki gibi olcmedi. 8 bin TL civarı tutar yalnız kışa doğru yapabilirim deyip yolladı.
200 CC çok az 17 bin çok fazla. Devlet de ilgisiz ve aylar sonraya randevu

doktoruma sordum süt gelmesini istemeyiz 3 ay yeterli dedi ama benim 6 ayı geçmiş olacak.kapsül kontraktürü riski oluyormuş
 doktoruma sordum süt gelmesini istemeyiz 3 ay yeterli dedi ama benim 6 ayı geçmiş olacak.kapsül kontraktürü riski oluyormuş  senin kas altı mıydı? Böyle bir sorun yaşamadın değil mi? Bir de adet düzensizliğinden dolayı dr a gittim prolaktin hormonu  için tahlil yaptıracağım duruma göre dostinex diye bir ilaç alacakmışım.bu ilaç kurutacakmış sütü.ne kadar sürede etkisini gösterir acaba?
 senin kas altı mıydı? Böyle bir sorun yaşamadın değil mi? Bir de adet düzensizliğinden dolayı dr a gittim prolaktin hormonu  için tahlil yaptıracağım duruma göre dostinex diye bir ilaç alacakmışım.bu ilaç kurutacakmış sütü.ne kadar sürede etkisini gösterir acaba? 

17 Haziran da ben de ameliyat oldum iyi ki de olmuşum 300-325 cc orta profil takıldı .. sizlere bi sorum olacak konuyu okurken rastladım da çokça. Ameliyat sonrası oturur pozisyonda uyunması gerektiğini yazanlar olmuş 1 ay kadar süreyle ben hep düz yattım
 17 Haziran da ben de ameliyat oldum iyi ki de olmuşum 300-325 cc orta profil takıldı .. sizlere bi sorum olacak konuyu okurken rastladım da çokça. Ameliyat sonrası oturur pozisyonda uyunması gerektiğini yazanlar olmuş 1 ay kadar süreyle ben hep düz yattım  bir zararı olmuş mudur ?( Zar altı oldum ayrıca )
 bir zararı olmuş mudur ?( Zar altı oldum ayrıca )