Meme büyütme / küçültme değil sıkılaştırma

Melaniemela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
39
4
3439-gogus-farkiyla-one-cikanlar-5121e8e73ab65.jpg

Kızlar merhaba ben açıkçası mem boyutumdan memnunum ama sorunum çok yumuşak olmaları, çok fazla sarkıkta değil mesela altına bir kalem koysam düşer asla durmaz ama fazla yumuşaklar diri durmuyorlar ve bu da sarkıkmış hissi veriyor uzandığımda da hafif yana düşüyorlar ben tam sıkı durmaları hafif daha kalkık olmalarını istiyorum, forumu inceledim ama küçültme veya büyültme dışında böyle bir operasyon geçiren bulamadım, aranızda var mı böyle şikayeti olupta çözüm bulan, doktor önerebilecek olan?

Yani bu kadar büyük olmasını değil ama sırüstü yatınca da böyle dik gözükmesini istiyorum benimkiler yana düşüyor

Son düzenleme:
Bahsettiğin durum doğal göğüs formudur doğal göğüs yatınca yayılır silikon ise o tarif ettiğin görüntüyü verir medyada görsellerde görüp beğendiğin göğüsler silikonlu olduğu için o görüntüyü verir ama doğal göğüs büyük te olsa yatınca yayılır ilerde toparlama ameliyatı olsan bile bu durum geçerlidir Ha illa dolgun ve diri dursun dersen ufak boyutlu 100 150 cc de olsa high profil bir silikon koyarlar o dirilik sağlanır onun dışında bir çözüm yok doğanın kanunu doğal göğüs yatınca dik durmaz

Teşekkür ederim canım aynen kesin silikon çok blli oluyo dimi ama erkekler dogal sanıyo işte bunları sarkık muamelesi yapıyolar bizimkilere

Saf onlar ya saf valla sapsikler estetiklı karınlar da hemen anlaşılıyor çünkü aşırı kusursuz oluyor erkeklerin bisey den haberi yok konuşurlar anca

Benimde yatınca böyle duruyor bu kadar büyük değil tabi de duruş tam silikonlu meme duruşu bu yüzde yüz yani 99 bile demem

benimki de yayılıyor yatınca eskiden dümdüz olurdu şimdi dümdüz olmuyor ama iki yana açılıyor ortam boşalıyo benimki de silikon anlamadım hangisi iyi yayılması mı yayılmaması mı

X