Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Motiva round sa yorum yapamam fakat ben mentordan motiva ergonomixe gecis yaptim. Kiyaslanamayacak derecede yumusak ergonomix mentora gore. Mentor cok sertti. Kipirdamiyordu1 sene oldu tam Motiva marka kas altı 350 cc takıldı yatarken hisisediyorum sertliği mentor marka taktıranların daha doğal yumuşak Motiva taktıranlar yorum yazar mısınız ? Sizde de durum böyle mi
Ay iyi cesaret 2. Kez ameliyatla değişim yaptırmak hahaha valla benim motşva sadece ı yazıyor belgelerde ama çok sert elleyince top gibi elinde beğenmedim fazla medikal malzemesiniMotiva round sa yorum yapamam fakat ben mentordan motiva ergonomixe gecis yaptim. Kiyaslanamayacak derecede yumusak ergonomix mentora gore. Mentor cok sertti. Kipirdamiyordu![]()
Kapsul kontraktoru icin muayene yaptirin mutlakaAy iyi cesaret 2. Kez ameliyatla değişim yaptırmak hahaha valla benim motşva sadece ı yazıyor belgelerde ama çok sert elleyince top gibi elinde beğenmedim fazla medikal malzemesini
Bence 6 ayda 1 gidilmeli ben 1 yili atlattiktan yani duzenli kontrollerim bttikten sonra 6 ayda 1 kontrol istedi dr um. 1,5 yil dolunca gttim mesela. Umarim yoktur oyle bi durum ama olmasi gerekenden daha sert olmasinin tek nedeni olarak aklima bu geldi. Erken donem sertlik oluyor evet fakat benim 4.aydan itibaren oldukca yumusak. Dr elle muayenede anliyor zaten ters bi durum var mi yok mu.Siz ne kadar süreyi uygun buluyorsunuz en son 6 ay önce gitmiştim kontrole
Merhaba 4.aydan sonra küçülme olmadı değil mi?Bence 6 ayda 1 gidilmeli ben 1 yili atlattiktan yani duzenli kontrollerim bttikten sonra 6 ayda 1 kontrol istedi dr um. 1,5 yil dolunca gttim mesela. Umarim yoktur oyle bi durum ama olmasi gerekenden daha sert olmasinin tek nedeni olarak aklima bu geldi. Erken donem sertlik oluyor evet fakat benim 4.aydan itibaren oldukca yumusak. Dr elle muayenede anliyor zaten ters bi durum var mi yok mu
Yok olmadi. 4 aya kadar ilk donem odemler gitti bi kuculdu. Sonra kaslar gevseyince protez de saldi kendini biraz tombullasti. 4 ay sonrasinda goruntude pek degisiklik olmadi. Minimal degisimleri 1 yila kadar gozlemledim ama ciddi bi fark olmadi.Merhaba 4.aydan sonra küçülme olmadı değil mi?
1 yil 8 ay dolmak uzereŞu an tam olarak ne kadar oldu??