- 12 Nisan 2015
- 9
- 2
- 46
- Konu Sahibi egem_egemm
Arkadaşlar merhaba.Ben ameliyat olali 18 gün oldu.325 cc kas alti protez yerleştirildi.Doktorum tam ameliyata gireceğim gün olçüm yaparken dikleştirme yaparsak daha iyi sonuçlar alabileceğimize ikna etti beni.Halbuki ben kalacak izler yüzünden istemiyordum.Ameliyat sonrasında sag göğsüm mosmordu.Sol göğsümde morluk yoktu.Niye boyle olduğunu sordugumda sadece bir memede toparlama yaptıgıni ve o yüzden o memenin morardığını söyledi.Simdi ise toparlama yapılan mememin alt hizasıyla sol mememin alt hizasi ayni değil.Neredeyse 1 parmak fark var.Dolayısıyla meme üstündeki protezlerin şişliğinde de 1 parmak fark var.Doktorum siş olan memeye üstten masaj yapmamı söyluyor.Devamlı masaj yapıyorum ama hicbir sekilde düzrlme yok.Sol göğüs yerine oturdukca fark daha göze çarpar oldu.Sanki sağ göğüsteki alttaki dikisler yüzünden protez aşşağiya inemiyor gibi bir his var.İç dikişler masajla daha elastik hale getirilebilir mi acaba? Bu protez yerine oturur mu? Çok moralim bozuk.Doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz.Aynı durumları yaşayanlar desteğinizi ve görüşlerinizi bekliyorum