• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme sonrası eşin soğukluğu

mercimek55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
11
2
1
38
Mrb. 6 gün önce kas üstü meme protezi oldum. Full destekli 75 sütyen kullanıyordum 300 cc takıldı. Şuanki görüntüsü bana çok büyük geliyo. Sorum şu aslında hep eşimle bunun şakasını yapıyoduk büyütücez yaptırıcaz gibi oda istiyordu yani. Ama şuan çok soğuk davranıyor bakmak bile istemiyor düzelirmi acaba bu durumu yaşayan varmı. :(

Bende 24 ekimde ameliyat oldum kas üstü 300 cc taktırdım bana da çok büyük geliyor şu an boyum 1.62 kilom 49 yada 50 ödem gidecek küçülecek diyorlar ama sanki hiç küçülmeyecekmiş gibi geliyor. Eşinizin soğukluğu büyük oluşundan rahatsız olmasından kaynaklı olabilir. İster istemez dikkat çekecek memitolar çünkü bunu öngörüp pişman olmuş olabilir

Benim 3 hafta oldu şuan bi değişiklik yok sanki hala büyük ama şiş tabiki eşimde alıştı gibi benimde boy 162 kg 60 vücuduma göre iyi aslında ama küçüğe alışkın olunca demekki ondan büyük geliyo.

Benim 3 hafta oldu şuan bi değişiklik yok sanki hala büyük ama şiş tabiki eşimde alıştı gibi benimde boy 162 kg 60 vücuduma göre iyi aslında ama küçüğe alışkın olunca demekki ondan büyük geliyo.
Ben birinci haftayı yeni doldurdum değişiklik olmaması beni korkutuyor peki korse dışında başka birşey giymeye başladın mı başladıysan nasıl duruyor

Back
X