meme büyütme sonrası

melodiyim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
17
9
6
27
merhaba, meme büyütme ameliyatı olalı 1 yıl oluyor. maalesef ki kas üstü 230 cc yuvarlak protez takıldı. fakat protezler ortada birleşik top gibi ve göğüs uçlarım kenarlarda kaldı. resmen göğüs uçları koltuk altımda diyebilirim. zamanla şekli oturur düzelir dedim asla düzelmedi. şimdi ne yapmam gerekiyor tek çare yine ameliyat mı? o kadar ve acı tekrar mı yaşanacak çok sinirliyim

• Komik
Reactions: MFF
Merhaba masaj yaptınız mı hiç protezleri ayıracak şekilde ? İsterseniz bir kontrole gidin henüz yararlı kapsül oluşmadıysa belki sıkı bir masaj programı ile yerine oturur?? Bilemedim

Merhaba masaj yaptınız mı hiç protezleri ayıracak şekilde ? İsterseniz bir kontrole gidin henüz yararlı kapsül oluşmadıysa belki sıkı bir masaj programı ile yerine oturur?? Bilemedim
benim ameliyatımdan sonra doktorum gitti ben de şehir dışına gittim zaten. evet masaj yaptım ama bir yılın üzerine artık fayda edeceğini sanmıyorum

merhaba, meme büyütme ameliyatı olalı 1 yıl oluyor. maalesef ki kas üstü 230 cc yuvarlak protez takıldı. fakat protezler ortada birleşik top gibi ve göğüs uçlarım kenarlarda kaldı. resmen göğüs uçları koltuk altımda diyebilirim. zamanla şekli oturur düzelir dedim asla düzelmedi. şimdi ne yapmam gerekiyor tek çare yine ameliyat mı? o kadar ve acı tekrar mı yaşanacak çok sinirliyim
Duruşu göğüs kafesi yeriniz ,yapınız ya da silikon sertliği ile de ilgili olabilir ama meme ucunun yerini düzeltme ile çözülecekse, çok ağrılar , acılar olacak bir işlem değil o. bence bir muayene olun fikir alın. forumda lokalde bile meme ucu küçültenler vardı. riski meme başı çürümesi ama risk, herkeste olacak anlamında değil.

Back
X