Meme uçları için ped,aparat kullanabilirsiniz. Süngerli sütyen göğüsü ittirir muhakkak. Zaten ödemli olan meme hemen şekil almaya müsaittir. Yanlış yaparsınız. Ameliyat sonrası için uygun sütyen kullanın. Tavsiye edeceğim sütyenlerden Ay Yıldız sporcu sütyenidir. Bir bakın muhakkakHerkese merhaba. 2 hafta önce meme diklestirme ve büyütme operasyonu geçirdim. Doktorum Balesi Penye sudyen takabilecegimi söyledi. Penye sudyen ler gögüs ucu belli ediyor. Nasıl tqkqcqgim bilmiyorum. Evdeki sudyen lerin altındaki teli çıkarsam olmaz mı acaba? İçerisindeki sünger çok ince. Siz ne kullanıyorsunuz?
arzum77 ne kadar Zaman bu sporcu sütyenlerini kullanmak gerek? Ben bir yerde 6 ay diyr okudum masal 1 ay Dedi
İlk bir ay muhakkak bu sütyeni kullanmak gerekli. Sonrasında saatlik olarak,özel gecelerde fazl süre olmadan dolgusuz,göğsü ittirmeyen yüne ince sütyenler kullanılabilir. Aslında ilk üç dört at dolgulu,göğsü ittiren sıkıştıran sütyen kullanmak sağlıklı degil. Zaten rahat edemezsiniz. Gögüste hemen şekil bozukluğu olduğuna şahit olursunuz zaten. En güzeli sütyensiz kullanabilmekÇok
Teşekkür Ederim bilgiler için. Bundan sonra hep sporcu sudyeni mi takacagiz?
İlk bir ay muhakkak bu sütyeni kullanmak gerekli. Sonrasında saatlik olarak,özel gecelerde fazl süre olmadan dolgusuz,göğsü ittirmeyen yüne ince sütyenler kullanılabilir. Aslında ilk üç dört at dolgulu,göğsü ittiren sıkıştıran sütyen kullanmak sağlıklı degil. Zaten rahat edemezsiniz. Gögüste hemen şekil bozukluğu olduğuna şahit olursunuz zaten. En güzeli sütyensiz kullanabilmeksalın göğüsleri,rahat etsinler yumuşasınlar Mahkum etmeyin çok sütyenlere
İlk bir ay muhakkak bu sütyeni kullanmak gerekli. Sonrasında saatlik olarak,özel gecelerde fazl süre olmadan dolgusuz,göğsü ittirmeyen yüne ince sütyenler kullanılabilir. Aslında ilk üç dört at dolgulu,göğsü ittiren sıkıştıran sütyen kullanmak sağlıklı degil. Zaten rahat edemezsiniz. Gögüste hemen şekil bozukluğu olduğuna şahit olursunuz zaten. En güzeli sütyensiz kullanabilmeksalın göğüsleri,rahat etsinler yumuşasınlar Mahkum etmeyin çok sütyenlere
sudyen kullanmaktan nefret eden biri olarak bayılıyorum bu sudyen şıklık fikrine ama kullanmazsam hemen sarkacakmis gibi geliyorİlk bir ay muhakkak bu sütyeni kullanmak gerekli. Sonrasında saatlik olarak,özel gecelerde fazl süre olmadan dolgusuz,göğsü ittirmeyen yüne ince sütyenler kullanılabilir. Aslında ilk üç dört at dolgulu,göğsü ittiren sıkıştıran sütyen kullanmak sağlıklı degil. Zaten rahat edemezsiniz. Gögüste hemen şekil bozukluğu olduğuna şahit olursunuz zaten. En güzeli sütyensiz kullanabilmeksalın göğüsleri,rahat etsinler yumuşasınlar Mahkum etmeyin çok sütyenlere
Sürekli sütyensiz gezmek göğüsleri bir miktar sarkıtabikir tabi. Ama Özellijle ilk birinci senedeki ve ikinci senedeki süreçte arada sütyensiz olmak göğüslerin kıvamını ve duruşunu daha doğal yapacağınada eminimsudyen kullanmaktan nefret eden biri olarak bayılıyorum bu sudyen şıklık fikrine ama kullanmazsam hemen sarkacakmis gibi geliyor
Ameliyat sütyeninin korse gibi olması gerekir zaten. Protezin açılan cepte kalması için.arzum77 Arzum gögüsü ittiren sıkıştıran sütyenlerden uzak durmak lazım demişsin ameliyatımın 3.günü doktorumun taktığı ameliyat sonrası sütyen de gögüsümü ittiriyo dik değil yayık olacakmış gibi geliyor. Napmal gerekiyo bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?