Meme büyütme yardım!!

Emperor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
24
9
42
merhaba,sonbaharda düğünüm var ve nişanlım beni hep dolgulu sutyenlerle gördü,acilen meme büyütme ameliyatı olmam lazım,tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var,1.60 boyunda ve 50 kiloyum,üst kısmım çok ince,hangi tekniği ve silikonu tercih edersem daha doğal olur bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen??

merhaba,sonbaharda düğünüm var ve nişanlım beni hep dolgulu sutyenlerle gördü,acilen meme büyütme ameliyatı olmam lazım,tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var,1.60 boyunda ve 50 kiloyum,üst kısmım çok ince,hangi tekniği ve silikonu tercih edersem daha doğal olur bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen??
Canımm ben de yaptırmadım ama yaptırmak için araştırdım. Ankarada herkes Oğuz Kılıç diyor, kendisi seni fiziksel yapına göre yönlendirip, doğru seçimi yapmanı sağlıyormuş. internette iletişim biligileri var, bir görüş derim. Ben de tatile gidicem dönüşte hemen görüşücem.

Öncelikle doktorunu araştırıp onunla görüşmen en doğrusu teknik için çünkü meme dokun yoksa kas altı oluyormuş meme dokun varsa izsiz yöntem denilen meme ucundan yapılan bir ameliyat var. Ben 5.5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum bilenler bile ameliyat olduğuma inanmıyor çok doğal duruyor aynı zamanda iz çok kısa sürede yok denecek kadar azaldı. görmek için çok dikkatli bakmak gerekiyor. İşinde tecrübeli bir doktor senin için hangi silikonun daha doğru olacağını söyleyecek. Kas altı ameliyatlarda meme altından kesi yapıldığından meme ucuna göre daha fazla iz oluyor.

Çocuğunuz yoksa silikonu hele de meme ucundan yapılanı iyi düşünün süt bezleriniz zarar görebilir bence doğumdan sonraya saklayın ben öyle yapmayı planlıyorum.silikonlu göğüs hamilelikte riskli olabilir aynı zamanda hamilelik sırasında çatlama da olabilir bilmiyorum doğumdan sonra silikon daha makul bence küçük göğüs daha iyi hamilelikte sarkmaz sonra da istediğin gibi yaptırırsın

Çocuğunuz yoksa silikonu hele de meme ucundan yapılanı iyi düşünün süt bezleriniz zarar görebilir bence doğumdan sonraya saklayın ben öyle yapmayı planlıyorum.silikonlu göğüs hamilelikte riskli olabilir aynı zamanda hamilelik sırasında çatlama da olabilir bilmiyorum doğumdan sonra silikon daha makul bence küçük göğüs daha iyi hamilelikte sarkmaz sonra da istediğin gibi yaptırırsın
Protez ile meme büyütme ameliyatında süt kanalları bir zarar görmüyor ameliyat sonrası bebek emzirebilineceğini görüştüğüm estetik cerrahların hepsi söyledi ayrıca internette konu ile ilgili araştırma yaparsanız meme büyüte sonrası emzirebileceğinizi göreceksiniz bu nedenle ertelemeye gerek yok bence.Protezin hamilelik için bir riski yok ameliyat öncesi meme mamografi çektirdiğim meme cerrahı da aynı şeyleri söyledi. Küçük meme hamilelikte büyüyecek ve emzirmeden sonra süt gidip şişlik bittiğinde içi boşalacak ve bu şekilde boşalacak ve sarkma olacak bence doğum öncesi mi sonrası mı iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir konu.

meme dokuna bağlı ve ölçülerine doktor omuzdan meme ucuna ve meme ucundan meme altına ölçü alıyor önce ve kaç cc kaldırabileceğini söylüyor boyuna ve kilona da bağlı. ama en önemlisi senin ne istediğin sonunda hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan istediğin gibi bir göğsün resmiyle git doktor söyler olup olamayacağını. ben yuvarlak tercih et derim özellikle küçükse çünkü damlalar daha sert oluyormuş ve dönme ihtimali varmış.bir de göğsünün üst kısmı dolgun değilse kötü görünür benim göğsüme hiç uygun değilmiş mesela. doktor seçimi çok önemli ben her ne kadar istediğim büyüklüğe ulaşmamasından şikayet etsem de doktoruma güveniyorum ve her aradığımda asistanına ulaşıyorum

meme büyütme yaptırmakta kararlıysan çok acele et seninle aynı durumdaydım iki beden büyük gösteren dolgulu sütyenlerle göğüslerim göğüs dekoltem nefisti düğün yaklaştıkça beni korku sardı. soyununca ne olacak diye düğünden bir ay önce alelacele ameliyat oldum hem istediğim kadar büyük olmadı hem de çok korkuyorum yumuşamazsa diye nişanlıma söylemedim ve anlamasından çok korkuyorum

merhaba canım, oldun mu meme büyütme ameliyatını peki?

Canımm ben de yaptırmadım ama yaptırmak için araştırdım. Ankarada herkes Oğuz Kılıç diyor, kendisi seni fiziksel yapına göre yönlendirip, doğru seçimi yapmanı sağlıyormuş. internette iletişim biligileri var, bir görüş derim. Ben de tatile gidicem dönüşte hemen görüşücem.
bende yaptırmak istyorum ama fiyat nekadar bılemiyorum acanba kaca yaptırdılar

memesilikonu kaca yaptırıldıgını yapan varmı bir fiyat rica edecektim

Canim dogal gözüksün istiyorsan kesinlikle damla protezi tercih etmelisin inan kimse farketmiyor ben yaptirdim üstüne iki cocuk dogurdum ve halen emziriyorum hic bir sorun yasamadim hatta dogumdan sonra daha fazla dogal gözüküyor..

bende yaptırmak istyorum ama fiyat nekadar bılemiyorum acanba kaca yaptırdılar

Fatih dagdelen 3200€ aliyor ama ama devlet hastanelerindeki plastik cerrahlara danisin derim daha ucuz örnegin ben fatih beyde 2500€ burnumu yaptirdim devlet hastanesinde 2000tl civarinda iyi bir dr bulun iyice arastirin derim.. Ha sonuctan memnunum istedim kadar olmasada güzel oldu

Fatih dagdelen 3200€ aliyor ama ama devlet hastanelerindeki plastik cerrahlara danisin derim daha ucuz örnegin ben fatih beyde 2500€ burnumu yaptirdim devlet hastanesinde 2000tl civarinda iyi bir dr bulun iyice arastirin derim.. Ha sonuctan memnunum istedim kadar olmasada güzel oldu
senn burunmu yaptırdın ben meme sormustum

ayrıca devlet hastaneleri sarkmıs memelere protez siölikon takıyomu

ayrıca devlet hastaneleri sarkmıs memelere protez siölikon takıyomu

Yurt disinda piskolojisi bozulanlarinkini saglik hizmeti veren yer karsiliyor ne denilior ona bilmiyorum eyer gögspn kücükse mutlu deilsen esinin karsisinda utaniodan filan onlar sana ödüyo ama türkiyede nasil bilmiyorum

Yurt disinda piskolojisi bozulanlarinkini saglik hizmeti veren yer karsiliyor ne denilior ona bilmiyorum eyer gögspn kücükse mutlu deilsen esinin karsisinda utaniodan filan onlar sana ödüyo ama türkiyede nasil bilmiyorum
görebilme sansım varmı özelden resimlerde merak ettim

X