- 15 Mayıs 2015
- 6
- 2
- 1
- 44
- Konu Sahibi uniquerose
-
Konyada mi olmayi düşünüyorsun?Merhaba bayanlar az once katildim araniza cok sicak samimi bi paylasim alani.ben gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum konya da yasiyorum.dr ve fiyat hakkinda bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var :-(
Konyada mi olmayi düşünüyorsun?
Burda bir arkadaş ameliyatından tam 1.5 yıl sonra doğum yaptı. Herhangi bir sorun yaşamadı.Evet canim.buradan okuduklarima gore numunede hakan beye yaptirmis bicok kisi.2011 de yeni yaptiran goremedim.birde hamilelikten 1 yil oncesi sakincali gibi biseyler okudum.beni aydinlatirsaniz cok sevinirim :-(
Konyada olan tek lipo yaptiran bir arkadaş var prof. zekeriya beydi hatirladiğim kadar başkada denk gelmedim şu an.Evet canim.buradan okuduklarima gore numunede hakan beye yaptirmis bicok kisi.2011 de yeni yaptiran goremedim.birde hamilelikten 1 yil oncesi sakincali gibi biseyler okudum.beni aydinlatirsaniz cok sevinirim :-(
İns.canim bi sorun yasamam ama daha arastirma asamasindayim eksileri ne olur sizlerin tecrubeleri cok onemli benim icin ilginize cok tsk.lerBurda bir arkadaş ameliyatında tam 1.5 yıl sonra doğum yaptı. Herhangi bir sorun yaşamadı.
Ben hiç tanımıyorum.İns.canim bi sorun yasamam ama daha arastirma asamasindayim eksileri ne olur sizlerin tecrubeleri cok onemli benim icin ilginize cok tsk.lerzekeriya bey soyadi ne acaba ve hangi hastanede ki ?
Anladim canim tsk.lrBen hiç tanımıyorum.
Tesekkurler tatlimProf. Dr. Zekeriya Tosun du sanırım :))
Göğüste sarkma da varsa dikkat etmelisin, hem dikleştirme ve hem de protez istediğini söylemen lazım..İns.canim bi sorun yasamam ama daha arastirma asamasindayim eksileri ne olur sizlerin tecrubeleri cok onemli benim icin ilginize cok tsk.lerzekeriya bey soyadi ne acaba ve hangi hastanede ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?