Bebek Beslenmesi meme emmeyen 11 aylık bebeğim için günde kaç kez göğsümü sağmalıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevda_can

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
3
0
45
Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim.. Yeniyim derken uzun bir zamandır forumu takip ediyorum ve tecrübelerinizden çok faydalanıyorum.. Benim bebeğim de 7 aylıkken gündüz emmesini bıraktı malesef, çook uğraştım, çook çabaladım ama yokk :KK43: Ancak uykuya dalarken verebilirsem veriyordum. Şimdi 11 aylık olduk ve artık uyurken de farkediyor ve emmiyor.. Aaah neler çektim ben ve anne sütünün faydasını bildiğim için çok ısrarcı oldum ama olmadı. Emmeyen bebek emmiyor işte.. Şimdi bir haftadır sağıyorum, ve o makineyle günde defalarca meme sağmaya çalışmak hayli vaktimi alıyor, yakında da çalışmaya başlayacağım. Benim merak ettiğim bu aylarda bebeklerini sabah uyandığında ve gece yatarken emziren anneler var, buna istinaden ben de bir sabah bir de akşam sağım yapsam ona yeterli gelir mi ya da azalır mı sütüm? Sonuçta ek gıda alıyor ve iki üç saatte bir de anne sütüyle beslenme ihtiyacı duymuyor, yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..