- 7 Mayıs 2015
- 9
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi sevilay1994
merhaba aranıza yeni katıldım ismim Sevilay 21 yaşındayım evliyim 2 çocuğum var memelerime estedik yaptırmak istiyorum ama korkuyorum önceden yaptıranlardan fikir istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben protez istiyorsun sanmıştım, küçültmek istiyorsun sanırım. Küçültmede iz kalabiliyor.iz kalır diye düşüncem var benim memeler 90 beden baya sarktı nasıl bir operasyon yapılır acaba
Görmeden bir şey diyemem, toparlama vs yapılıp protez de konulabilir mesela.. Bir doktorla görüşürsen tüm ayrıntıları anlatır o sana.. Her meme farklı çünkü.. Kiminde sadece toparlama yapılıyor, kimindeyse toparlama+protez..ne gibi ameliyat yapılır sence söndü memelerim müsait olduğumda resmini çeker atarım sana canım![]()
Evet var ama yeni üyelere göstermiyorum maalesef güvenlik açısından..himm senin resim varmı nasıl memelerin oldu ameliyattan sonra canım
Canim izlerden korkma benim esim iz istemedigi icin basta sadece protez secmistim ama bak yeterince toparlanmadi onun icin haziran diklestirme ve kucuk peotez yaptiracagim insallahTamm canım
Merhaba hic korkmana gerek yok cok kolay bir ameliyat artik meme ameliyatiMerhaba bende yeni katildim meme ameliyati dusunuyorum doktor arastirmasi yapiyorum. Bu zor bir karar birazda korkuyorum yardimci olurmusunuz
Benim yanlizca protez yada kucultme degil bir kac doktorla gorustum protez konup diklestirme yapilmasi gerekiyormus. Kalacak izlerden cekiniyorum onun icin iyi bir doktor ariyorum Ankarada oturuyorumMerhaba hic korkmana gerek yok cok kolay bir ameliyat artik meme ameliyati
Zor bir kara derken neden zor ?
Nerde yasiyorsunuz ?
Anladim iyi karar vermissin bence bir kac doktorla gorus fikir edin kim icine siniyorsa ona yaptir ankarada doktor lari hic arastirmadim ama konularda vardir ankarada ameliyat olanBenim yanlizca protez yada kucultme degil bir kac doktorla gorustum protez konup diklestirme yapilmasi gerekiyormus. Kalacak izlerden cekiniyorum onun icin iyi bir doktor ariyorum Ankarada oturuyorum
Benim yanlizca protez yada kucultme degil bir kac doktorla gorustum protez konup diklestirme yapilmasi gerekiyormus. Kalacak izlerden cekiniyorum onun icin iyi bir doktor ariyorum Ankarada oturuyorum
Ben
ben de ankarada oldum canım doktorumü tavsiye edebilirim yenimahalle devlet hastanesi tuba hilal Karadağ benim göğüs çok güzel oldu üstelik çok ekonomik bir butceyle
Devlet hastanesindemi yapiyor diklestirme oldumu sana dikisler nasil oldu iz kaliyormu.
evet devlet hastanesi dikleştirme olmadı sarkma yoktu dikişlerim sadece incecik çizgi gibi 4 cm civarında meme altında hiç göze batmıyor ama dikleştirme de dikiş farklı oluyor sanırımDevlet hastanesindemi yapiyor diklestirme oldumu sana dikisler nasil oldu iz kaliyormu.
Merhaba ben de amelyat olmak istiyorum hatta bi doktorla gorustum ikinci randevumu bekliorum ben fransada amelyat olmaya karar verdim sende sanirim burda yasiyosun ama turkiyede amelyat olmussun . Bnm turkiyede olabilmem cok zor ama aslinda ordaki doktorlara daha cok guveniorum . Ne yapicagimi sasirdim seninde fikrini almak istedim sen neden burda olmadin ?Merhaba hic korkmana gerek yok cok kolay bir ameliyat artik meme ameliyati
Zor bir kara derken neden zor ?
Nerde yasiyorsunuz ?