meme estediği olmak istiyorum

Merhaba ben de amelyat olmak istiyorum hatta bi doktorla gorustum ikinci randevumu bekliorum ben fransada amelyat olmaya karar verdim sende sanirim burda yasiyosun ama turkiyede amelyat olmussun . Bnm turkiyede olabilmem cok zor ama aslinda ordaki doktorlara daha cok guveniorum . Ne yapicagimi sasirdim seninde fikrini almak istedim sen neden burda olmadin ?
Canim biliyorsun fransada fiyatlar meme protezi icin en az 3500/4000€ acayip pahali hem turkiyede o kadar cok yapiliyoki bu ameliyat fransaya gore daha tercubeliler hem tatil hem daha uyguna yaptirmak istedim turkiyefe fiyatlar 2300€ dan basliyor nerdeyse yari yariya ben 3000€ hem lipo hem meme oldum
Sen fransanin neresindesin ve kac euro dedi sana doktor?

Canim biliyorsun fransada fiyatlar meme protezi icin en az 3500/4000€ acayip pahali hem turkiyede o kadar cok yapiliyoki bu ameliyat fransaya gore daha tercubeliler hem tatil hem daha uyguna yaptirmak istedim turkiyefe fiyatlar 2300€ dan basliyor nerdeyse yari yariya ben 3000€ hem lipo hem meme oldum
Sen fransanin neresindesin ve kac euro dedi sana doktor?
Bn Lyon dayim devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum ama amelyat tarihini cok gec verio ô biraz canimi sıktı bana 9uncu ayda olur dedi bnde izine gitmeden once istiyodum. Benim gogus kafesimde ufak bi malformation var birde asymétrie yani amelyatin yarisini sigorta karsilio bana kalan 2700 euro

Neden Tr
Bn Lyon dayim devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum ama amelyat tarihini cok gec verio ô biraz canimi sıktı bana 9uncu ayda olur dedi bnde izine gitmeden once istiyodum. Benim gogus kafesimde ufak bi malformation var birde asymétrie yani amelyatin yarisini sigorta karsilio bana kalan 2700 euro
Neden Tr de dusunmuyorsun bu paranin cok daha uygununa burda yaptirabilirsin bence

Ayy hadi ya bende lyondayim canim tesadufe bak :)) turkiyede de asimetrini duzeltirler gerci sigorta karsilamasi da iyi fransadaki devlet hastaneleri iyi ozel gibi zaten
Neden turkiyeye gidip yaptiramiyosun canim cocuk sorunumu?

Ayy hadi ya bende lyondayim canim tesadufe bak :)) turkiyede de asimetrini duzeltirler gerci sigorta karsilamasi da iyi fransadaki devlet hastaneleri iyi ozel gibi zaten
Neden turkiyeye gidip yaptiramiyosun canim cocuk sorunumu?[/QUOTE
Aaa gercekten buyuk tesaduf lyon un neresindesin sen . Evt benim iki oglum var ve turkiyede birakabilecegim kimse yok . Burda annemler var onlar bakar ben iyi olana kadar . Ama ben turkiyede olmak istiyorum burdaki doktorlara guvenmiorum aslinda ama kagitlati gonderdim randevu lari mi aldim ve kafam cok karisik surekli bunu dusunuorum

M melike1990 ben miribel tarafindayim canim 01 de
Benim de uc cocgum var ne annemin haberi vardi ne esimin ailesinin :) gizli oldu yani cocuklarima gunduz caf dan bakici aldim aksam da esim isten gelince o bakti cocuklara bes gun yeterli oluyor zaten
Senin randevun da baya gec verilmis
Ben lyonda iyi bir doktora gitmistir sirf muane icin ne onerecek diye 100€ verdim muaneye bana onerdigi protez 375cc di ve diklestirme onermedi ve gercekten cok yanlis oneriler vermisti bana turkiyedeki doktor lar diklestirme onerdi bende fransiz doktorun dediklerine guvenerek diklestirmesiz yaptirdim
Simdide de haziran da tr ye gidecem dikslestirmeye yine cocuklardan ayri kalacam biraz napalim :/

M melike1990 ben miribel tarafindayim canim 01 de
Benim de uc cocgum var ne annemin haberi vardi ne esimin ailesinin :) gizli oldu yani cocuklarima gunduz caf dan bakici aldim aksam da esim isten gelince o bakti cocuklara bes gun yeterli oluyor zaten
Senin randevun da baya gec verilmis
Ben lyonda iyi bir doktora gitmistir sirf muane icin ne onerecek diye 100€ verdim muaneye bana onerdigi protez 375cc di ve diklestirme onermedi ve gercekten cok yanlis oneriler vermisti bana turkiyedeki doktor lar diklestirme onerdi bende fransiz doktorun dediklerine guvenerek diklestirmesiz yaptirdim
Simdide de haziran da tr ye gidecem dikslestirmeye yine cocuklardan ayri kalacam biraz napalim :/

Bn izine gidicem aslinda yazin bazen gitmisken oliyim diorum ama cocuklarla zor olur yaptigin gibi de esim birakmaz tek gitmemi istemez sen kime amelyat oldun ? Benim annemlerin haberi var esim in ailei bilmio sadece .
Turkiyede hic bi doktor astirmasi yapmadim hasan findik olabilir oda pahali olur heralde ?
Ben iki doktorla gorustum birine 100 euro verdim digerine 80 euro ikiside ayni sey soyledi protese koycaklar mis kucuk olan gogsume birde yag injectionu yapicaklar duydunmu bilmiorum ama ben pek istemiorum yeni bi yontem ve hakkinda pek bi sey bilinmio

Yurt dışında uzun yıllar yaşamış ve oradaki insanların deneyimlerini dinlemiş biri olarak, ben operasyonumu Türkiye'de yaptırmaya karar vermiştim. Zaten iki yılda bir falan gidip, 2-3 ay kalıyorum hep, ve yurt dışındaki hekimler uzaktan sanıldığı gibi öyle çok daha başarılı değil. Fiyatları ise hiç daha iyi değil. Dolayısıyla geçen yıl eve gitmeden önce biraz araştırdım, Burak Türkyılmaz'la konuşup ona yaptırdım operasyonu. Açıkçası giderken arkadaşlar çok önerdi diye zaten yarı ikna olmuş şekilde de gitmiştim ama iyi iş çıkardı Burak bey, şu an son derece memnunum.

Yurt dışı konusunda herkes yabancı doktorların otomatikman daha iyi olacağını sanıyor ama ben katılmıyorum, hekimin kendisi önemli, yaşadığı yer değil. Yurt dışında ameliyat olunca garanti olacak tek şey fiyatların yükselmesi, kalitenin değil.

Bncede oyle ozellikle estetik konusun da turkiye nin gercekten cok daha ilerde oldugunu dusunuorum doktorlar daha tecrübeli ve fiyatlar daha uygun her kese gore var 3000 e yaptiranda var 10 bine yaptiranda ayrica ne kadar pahali olursa okadar iyidir diye bisey de yok onemli olan gercekten doktorun deneyimli olmasi

Bn izine gidicem aslinda yazin bazen gitmisken oliyim diorum ama cocuklarla zor olur yaptigin gibi de esim birakmaz tek gitmemi istemez sen kime amelyat oldun ? Benim annemlerin haberi var esim in ailei bilmio sadece .
Turkiyede hic bi doktor astirmasi yapmadim hasan findik olabilir oda pahali olur heralde ?
Ben iki doktorla gorustum birine 100 euro verdim digerine 80 euro ikiside ayni sey soyledi protese koycaklar mis kucuk olan gogsume birde yag injectionu yapicaklar duydunmu bilmiorum ama ben pek istemiorum yeni bi yontem ve hakkinda pek bi sey bilinmio
Anliyorum canim da neden yag injectionu yapacaklarki protezlerin cesit cesit boyutu var asimetriye birini daha buyuk yada birini daha kucuk yapiyorlar zaten ayarliyorlar onu bide yag ilerde eriyor yani ben tavsiye etmiyorum
Sen hemen hasan findik diyosun tabi reklamlarda hep cikiyor ama bu demek degildir ki en iyisini o yapiyor hatta bir tanidigim gitmis memesindeki sorunu bile fark etmemis dusun yani kiz da soylememis zaten bilecekmi diye diger doktorlar hemen gormus sorunu ... Ve pahali dedigin gibi
Ben yanliz gidiyorum canim ne olacakki Ama tabi alisik degilsen tek bir yere gitmeye bide baska bir ulkeye bilemicem hayirlisi hakkinda

Benim doktorum esteworlda canim kamran efendioglu ama benim doktoru bile tavsiye etmiyorum sana

Turkiye de yasamioruzki bilemiosun iste hangisi daha iyidir hayirlisi olsun artik bakicam ve karar vercem ama biran once olmak istiyorum seninki kas alti mi oldu yuvarlak mi damlami oldu cok agrili oluomu birde kontroller icin ne yapiosun burda doktorun mu takip edio cok soru sordum galiba :)

Turkiye de yasamioruzki bilemiosun iste hangisi daha iyidir hayirlisi olsun artik bakicam ve karar vercem ama biran once olmak istiyorum seninki kas alti mi oldu yuvarlak mi damlami oldu cok agrili oluomu birde kontroller icin ne yapiosun burda doktorun mu takip edio cok soru sordum galiba :)
Benimki dual plan canim yari kas alti yari kas ustu oluyor yuvarlak benimkiler kontroller icin hic bir yere gitmedim gerekmedi acikcasi
Ama senede bir kere ecographie yapmayi dusunuyorum sadece bu baska kontrole gerek duymadim yani zaten dikisler eriyen dikisti
Cok gazla agrim olmadi ben bir hafta sonra oglumu kucagima alabildim ve araba kullandim

Bir turlu karar verenedim. Offf hangi doktor. Galiba boyle olmayacak en iyisi gidip gorusmek doktorlarla ne dersiniz

Tek sorun iyi işinin ehli bir dr denk gelmek yoksa hepsi yapıyor ama nasıl bizde olduk bişeye yaramadı Ağrı felan çok olmuyo hatta hiç diyelirim sonuç iyi olsa Ağrı öle kalmıyor geçiyo ilk gün belki katlanılabilir çok iyi Dr bulmanı tavsiye ederim canım gerisi gelir sadece dikleştirmede de sonuç iyi olmuyor iki birden Olmalı iyi bir toparlama be protez gördüklerinde en iyisi ezgulasor ezgulasor ona sorup Dr öğrenebilirsin canım.

Sonunda kararımı verdim arkadaşlar meme dikleştirme ve protez yapılacak Dr. Kubilay beyden haftaya gün aldımmmm:KK45::110: heycanlıyım ama :-):KK45::KK45:

Back
X