• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cocuk istemiyor

bireyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
2
-1
1
24
Merhaba ben 2 yıllık evliyim öncesinde 5 senedir birlikteydik son zamanlarda anne olmak istediğimi farkettim ben 25 eşim 30 yaşinda anne olmak için normal bi yas olduğunu düşünüyorum fakat eşim daha erken olduğunu hatta 3 5 sene sonra olabilecegini söylüyor şu sıralar çocuk istemedigini bol bol dile getiriyor sizce ne yapmalıyım nasıl ikna ederim

İstemiyorsa onada saygı duymanız gerekiyor ayrıca yaşınız çok genç daha yeni evlisiniz biraz tadını çıkarın canım acele etmeyin bence
Ayrıca ikna edeyim derken daha da soğutmayın akışına bırakın belki bi sene sonra eşiniz isteyecek bilemezsiniz

Merhaba ben 2 yıllık evliyim öncesinde 5 senedir birlikteydik son zamanlarda anne olmak istediğimi farkettim ben 25 eşim 30 yaşinda anne olmak için normal bi yas olduğunu düşünüyorum fakat eşim daha erken olduğunu hatta 3 5 sene sonra olabilecegini söylüyor şu sıralar çocuk istemedigini bol bol dile getiriyor sizce ne yapmalıyım nasıl ikna ederim
Çocuktan sonra evlilikler 360 derece değişiyor. Değişen şey de koşullar,rahatlık,sosyal hayat vs vs. Sonra diyor ki insan eski hayatımı özledim. Ben şahsen diyorum yani. Eski hayatımı özlüyorum ama oğlum da olsun diyorum. Eski hayatıma o da gelsin 🥰 İkisinden de vazgeçemiyorum onunla da hayat çok güzel çünkü 🥹 O yüzden bütün bunlara epey bi doyun. Kendinize özel hayatınıza vakit ayırın. Anı yaşayın. Gezin tozun. Birbirinize bolca vakit ayırın. Bakmışsınız seneye fikri değişmiş. Gençsiniz çünkü daha.

Zorlama akışına bırak, zorlamak ters tepebilir, istediğini biliyorsa sıkıntı yok, hiç istemiyorum dememiş ki, bikac sene ertelemek istemiş, hazır değildir belki, biraz fikre alışması için de zaman ver

Eşiniz istemiyorsa zorlamayın.Zaten yaşınız daha genç.Üstelik çocuk öyle düşündüğünüz kadar kolay bi süreç değil büyük bi sorumluluk istiyor.Bence şu an keyfini çıkarın .İnsanların fikri zamanla dğişebilir.Bi bakarsınız eşiniz 2 sene sonra ister.

Back
X