• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği fotoğraflı sorun nedir bakar mısınız?

Doktorum memenin üst kısmında hâlâ ödem var. Masaj yap ve en az 7-8 kilo ver düzelir dedi. Çok üzülüyorum bu kadar kısa sürede şekil değiştirmis olması çok üzücü
Doktorun bu yorumu bana pek samimi gelmedi açıkçası yani kiloyla ne alakası var sonuçta sen ameliyat hangi kiloyla girdiysen o kilodaysan neden kilo ver diyor sana

Bence sizin sorununuz meme dokuunuz varken kas altı ameliyatı olmanız bu kadar doku varken maalesef kas altında kalıyor silikon kendi memenizi sarkmış oluyor benim kendi memem olduğu için doktorum kas üstü yaptı tam da bundan bahsediyordu işte
Sizin ne kadar oldu memnun musunuz

Doku sarkmış bence çünkü benimde 1.yılım görüntü tam olarak böyle olmasa da uzanınca alttan dikişler düz yere kadar iniyor meme kıvrımı dikişin çok üstünde duruyor ki az önce geldim kontrolden evet sarkma mevcut ,alttan tekrar kesip toparlayalım dedi drum isterseniz ama zaten dikişler kötü iyileşti ve hacim olarak duruş olarak memnun değildim bana uygun değildi sanırım taban çapı protezin büyük olduğu halde, simdi baska bir dr a yeni bir operasyon düşünüyorum

Kapsul hepimizde olusuyor. Protez etrafinda yeterli miktarda olusan kapsul protezi sararak dokuyla butunlesmesini ve daha dogal bir hale gelmesini sagliyor. Fakat vucut kapsulu fazla uretirse bu kapsul kontraktorune sebep oluyor. Homojen dagilmayan ve fazla miktarda olusan kapsul, yogunlastigi bolgede protezi baskiliyor ve sekil bozukluguna sebep oluyor. Yumusak topu bir tarafindan sikarsaniz diger taraf siser ya oyle dusunun. Kapsul kontraktoru bir cok sebebe bagli. Hastanin yapisi, marka vs. Kapsul kontraktoru yasayan arkadasimin markasi da mentordu. Asiri kapsul olusmamasi icin duzenli masaj onerir dr lar siz yaptiniz mi bilmiyorum. Ama kiminin vucudu kapsul olusturmaya daha yatkinken kiminde de sorun olmuyor. Olucagi varsa kacis yok bazen malesef. Eger sancima yanma vb agrilariniz varsa, protezlerinizi olmasi gerekenden daha sert hisediyorsaniz kapsul kontraktoru olma ihtimali var. Bu durumda tek cozum revizyon. Kapsul temizlenicek ve protezler tekrar yerlestirilicek. Arkadasim riske grmeyip marka degiskligi de yapmisti ve sorun olmadi sonrasinda. Umarim yalnizca protezleriniz oturmamistr kapsul kontraktoru yoktr..
merhaba arkadaşınızın yeni protezi hangi marka acaba

Bence sizin sorununuz meme dokuunuz varken kas altı ameliyatı olmanız bu kadar doku varken maalesef kas altında kalıyor silikon kendi memenizi sarkmış oluyor benim kendi memem olduğu için doktorum kas üstü yaptı tam da bundan bahsediyordu işte
merhaba
sizin kendi meme dokunuz ne kadardı
doktor kaç cc silikon protez taktı
bi de markası ne acaba
memnun musunuz

Merhaba ben temmuz 2024te meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Meme dikleştirme olmadan önce 80 b meme vardı. 200 CC protez koydu doktor kas altı ameliyat oldum. Ama 7 ay içinde kendi dokumda acayip bir yumuşama oldu. Fotoğrafını atacağım bakar mısınız çok üzülüyorum sebebi nedir?
Şelale meme deformasyonu

Back
X