Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mememeli iltihap artık dışarı çıktı. Sizlerde de oldu mü arkadaslar? Nasıl atlattiniz? Lütfen yardım
Mememeli iltihap artık dışarı çıktı. Sizlerde de oldu mü arkadaslar? Nasıl atlattiniz? Lütfen yardım
meme ucu kullanmayı deneyın yuzde elli azaltıyo acıyı bende işe yaradı 49 gnluk bebegm hala gecmedi yaram gogsumdeAllahım ne büyük acıdır bu, ben şu an yaşıyorum ve inanın yaşama sevincim kalmadı emzirme saati geldiğinde canımdan can kopuyor, yavrumun o masum yüzünü görünce de içim gidiyor acıkmış aranıyor...
Eğer 10 gün içinde geçmezse doktor ameliyat dedi, bakalım neler yasıcam
Merhabalar siz nasıl atlattiniz okuttum demişsiniz bir yorumda. Benim emzirme durumum yok ama mastit tanısı kondu.Mememeli iltihap artık dışarı çıktı. Sizlerde de oldu mü arkadaslar? Nasıl atlattiniz? Lütfen yardım
Kortizon kullandınız mı acaba bir de meme ucu çökmüş muyduMerhabalar siz nasıl atlattiniz okuttum demişsiniz bir yorumda. Benim emzirme durumum yok ama mastit tanısı kondu.
Göğsüm şişiyor doktor iğneyle çekti aldı iltihabı. İlaçlar fayda etmedi.
Kortizon tedavisine basliycaz dedi. Banada yardımcı olursanız sevinirim
Soyle ki. Meme kenarından ameliyat oldum ve daha tam toparlanma olmadı evet hala çokuk var. Kortizon o zaman kullanmadım ama eklem romatizmasi olustu ( ameliyat sonrası tetiklemis ve ortaya çıktı 11 gündür) simdi kullanıcam galiba. Kan sonuçlarım cikinca belli olucakKortizon kullandınız mı acaba bir de meme ucu çökmüş muydu
Çok geçmiş olsun Allah im şifa versin ameliyat olmadan çözümü yok mu bunun çok acı veriyor bu apse inşallah kurturuluruzSoyle ki. Meme kenarından ameliyat oldum ve daha tam toparlanma olmadı evet hala çokuk var. Kortizon o zaman kullanmadım ama eklem romatizmasi olustu ( ameliyat sonrası tetiklemis ve ortaya çıktı 11 gündür) simdi kullanıcam galiba. Kan sonuçlarım cikinca belli olucak![]()
Size de gecmis olsun. Ben agri başladıktan 15 gün sobra dr gittim. Antibiyotik verdi geçmedi. Acil servise gittim. Gece memeye uyusturucu iğne yaparak 2 delik acarak içini boşalttılar. 10 gün de hergun içine ilaç sıkarak temizleme pansuman yaptılar geçmedi.Çok geçmiş olsun Allah im şifa versin ameliyat olmadan çözümü yok mu bunun çok acı veriyor bu apse inşallah kurturuluruz
Amin inşallah yaa bakalım yarın dr ne dicek ben de çok korkuyorum kesi atılmıştı hala akiyorSize de gecmis olsun. Ben agri başladıktan 15 gün sobra dr gittim. Antibiyotik verdi geçmedi. Acil servise gittim. Gece memeye uyusturucu iğne yaparak 2 delik acarak içini boşalttılar. 10 gün de hergun içine ilaç sıkarak temizleme pansuman yaptılar geçmedi.
Gördük baktık ki hergun pansumandan az da olsa apse çıkıyor.
Başka iki tane doc . Dr muayene oldum
Ikisi de ilerlemis durumda ameliyat deyince ameliyat oldum.
Insallah sizin ilaç yada disaridan uyuşturup geçer çünkü zor ve uzun bi surecti.
Allah kimseye vermesin diyorum.
Kesi atıldı peki hergun pansumana gittiniz mi ?Amin inşallah yaa bakalım yarın dr ne dicek ben de çok korkuyorum kesi atılmıştı hala akiyor
3 gun pansuman yapılacak dedi sonra açılacak o şekilde kalacak dedi aynı söylediklerini yaptik hala sızıntı şekilde akıyor ve yara acikKesi atıldı peki hergun pansumana gittiniz mi ?
İçine ilaç sıkacak mi temizleme yapıyorlar3 gun pansuman yapılacak dedi sonra açılacak o şekilde kalacak dedi aynı söylediklerini yaptik hala sızıntı şekilde akıyor ve yara acik
İlk kesi attığında içini boşalttı sonra içine bi şey sıktı boşalttı onu da galiba sonra kapatti diğer günler sadece batikon ile pansuman yapıldı pansumanlqr saglik ocağında yapıldıİçine ilaç sıkacak mi temizleme yapıyorlar
Sizi korkutmak istemem ama meme apseyi bütün doktorlar uzun bi süreç diye tabir ediyor inşallah sizin en başında müdahale edilmiştir. Benim kadar ilerlemedenİlk kesi attığında içini boşalttı sonra içine bi şey sıktı boşalttı onu da galiba sonra kapatti diğer günler sadece batikon ile pansuman yapıldı pansumanlqr saglik ocağında yapıldı
Hele ki bu granülomatöz mastit pis bi hastalıkmisSizi korkutmak istemem ama meme apseyi bütün doktorlar uzun bi süreç diye tabir ediyor inşallah sizin en başında müdahale edilmiştir. Benim kadar ilerlemeden