Meme implant çıkarmak istiyorum ( explant) kapsülle birlikte.

leila23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
15
5
1
24
Meme implant çıkarmak istiyorum iki tane aklıma doktor var, önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? İstanbulda.

Çok pişmanım yaptırdığıma..

Merhaba yaptırmak isteyen biri olarak soruyorum ne gibi sıkıntılar yaşadınız

Bende ilk yaptırdığımda çıkarmak istemiştim adaptasyon yaşamakta zorlanmıştım çok ağlamıştım yeniliklere zor adapte olan bir yapım olduğu için diye düşünüyorum ama birkaç ay sonra iyi ki yaptırmışım dedim. 2019 yılımda yaptırdım. Sonrasına 2 çocuk doğurdum emzirdim hala iyi durumdalar bir süre sonra yenilerim heralde diye düşünüyorum yaptırdığım için pişman değilim.

Merhaba, şöyle diyeyim, benim 4 yıl oldu yaptıralı, öyle ciddi bir rahatsızlığım yok ama, eklem ağrısı ve biraz o bölgelerde yanma hissiyatı var, bu şikayetlerimden dolayı doktora gitmedim daha, fakat, ne olursa olsun doğal halime dönmek istiyorum, bunun riskini yaşamak istemiyorum, daha kötü bir hastalık olabilir ilerde ve ben bunlarla uğraşmak istemiyorum, sadece sağlığım yerinde olsun istiyorum…

Anlıyorum, inşallah her şey gönlünüzce olsun

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Yıllardır hayalim, a cup olduğum için destekli sütyenlerle geziyorum.Bazıları çok memnun , sizin gibi iyi ki yaptırmışım diyor.Sağlık konuları tedirgin ediyor biraz, her şeyin riski var ama

Rica ederim Yaptırmayı düşünüyorsanız iyi bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim. Bunu dışında silikonlar kendi parçam gibi yabancı bir cisim varmış gibi hissetmiyorum hatta böyle konuşmalar olmasa unutuyorum yaptırdığımı. İnşallah yaptırırsanız sizde memnun kalırsınız.

şikayetleriniz ne zaman başladı yani silikonlar kendinize ait gibi hissettiğiniz bir dönem oldu mu onu merak ediyorum baştan beri böyle miydi? Bir de kaç cc markası neydi

Ben de 6 sene önce yaptırmıştım, gerçekten tam oturması zaman alıyor, özellikle spor yaparken uzanırken falan rahatsız ediyordu. Tek pişmanlığım doktorumu dinleyip 300 cc yaptırmak oldu, ben 275 istiyordum 75B olması yeterliydi, doktorum ameliyatta bakıcam hangisi daha iyi durursa onu yaparım yine 75B olacak dedi, ben de tamam dedim ama şu an 75C. Sporcu olduğumdan spor sütyeni bulmakta zorlanıyorum, kap olarak dar oluyor alt kısmı bol oluyor falan. Onun dışında hiç sorun yaşamadım çok şükür, şu an 7 aylık hamileyim emzirmede de sıkınta yaşayacağımı zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…