Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah Bende maalesef aynı durumdayım ama önceliğin sakin olmak ve kendini hasta olarak görmemek moralini yüksek tut ben de ilk duyduğumda çok üzüldüm ama bunu üzülerek değil kendini iyi hissederek yenmek daha kolayBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Çok çok geçmiş olsun rabbim Şafii ismiyle şifa versin.unutma hasta değilsin... güçlüsün her kadın güçlüdür çünküBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Çok geçmiş olsun kanser maalesef artık çağımızın popüler hastalığı gibi oldu,en çok da moralinizi ruh sağlığınızı yüksek tutun acil şifalarBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Geçmiş olsun.Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Allah şifa versinBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Rabbim şifa versinBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Kayınvalidem Haydarpaşa Numune’de tedavi görmüştü 5 yıl evvel. Ve iyileşmişti. Sanırım Betül idi doktorunun ismi ama emin değilim soracağım.Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?