• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme kanseriyim🥺

Bende 2,5 yil evvel böyle Bir konu açmıştım.
Lütfen öncelikle sakin ol.
Eğer dilersen özelden görüşebiliriz, sana yaşadıklarımı anlatır bir nebze tecrübelerimi aktarırım.
Korkma ! Düşündüğün kadar korkunç değil.
Ve lütfen bir daha o rahatsızlığın adını anma !
Ben şeyim diyorum, veya istemediğim o şeyler veya istenmedik misafirler diyorum.
Gül eğlen yok say! Ben hiç şen şakrak biri olmadım, buna rağmen WC ye girer kimse görmeden aynanın karşısında oynar gülerdim :) işe yarıyor :))
Sen çok güçlü bir kadınsın !!! Buda geçecek !

Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah Bende maalesef aynı durumdayım ama önceliğin sakin olmak ve kendini hasta olarak görmemek moralini yüksek tut ben de ilk duyduğumda çok üzüldüm ama bunu üzülerek değil kendini iyi hissederek yenmek daha kolay

Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Çok çok geçmiş olsun rabbim Şafii ismiyle şifa versin.unutma hasta değilsin... güçlüsün her kadın güçlüdür çünkü

Cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun kanser maalesef artık çağımızın popüler hastalığı gibi oldu,en çok da moralinizi ruh sağlığınızı yüksek tutun acil şifalar

Geçmiş olsun.
Meme kanseri ülkemizde çok iyi tedavi edilen ve gidişatı kolaylıkla kontrol altına alınabilen bir kanser türüdür. istanbul'da evinize en yakın Eğitim ve Araştırma hastanesinin Genel cerrahi veya Meme hastalıkları polikliniğine gidin. Genellikle artık ameliyat öncesinde onkolojik bir tedavi yapılıyor (Neaadjuvan kemoterapi) tümör küçültülüyor. Sonra ameliyat yapılıyor, isterseniz eş zamanlı silikon protez de yerleştirilebilir. Konuyla ilgili Türk doktorları iyi yetişmiştir, İstanbul'da ve ülkede yapılan Meme kanseri toplantıları ile güncel dünya tıbbı ve gelişmeleri hızla öğrenilmektedir.

Mammografi, Ultrasonografi, Biyopsinizi; çekildiyse emar ve PET raporunu paylaşırsanız size daha fazla bilgi verebilirim.

Çok geçmiş olsun , Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşAllah, moralinizi yüksek tutmaya çalışın , geçicek unutmayın umutsuzluğa kapılmayın .🌺

Allah şifa versin 😪 son zamanlarda çok duyar oldum hanımlar erken teşhis önemli kadın doktoruna 6 aya bir kontole gidin 😥

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Kayınvalidem Haydarpaşa Numune’de tedavi görmüştü 5 yıl evvel. Ve iyileşmişti. Sanırım Betül idi doktorunun ismi ama emin değilim soracağım.

Allah şifa versin. Şu anda olayın şokundasiniz büyük ihtimalle. Ama bilinki tedavisi olmayan bir hastalık değil. Yenen o kadar fazla ki. Bizzat dayımın kızı 13 yıl önce halam 9 yıl önce hastalığı yendi ve nuksetmedi.

Meme kanseri olupta iyileşmeyen yok..kaç kişi var benim bildiğim...tabi ki süreç zordur ama atlatırsıniz ALLAHin izniyle..acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun Allah şifa versin.Hayat nesenizi kaybetmeyin bende MS hastasıyım bir gözüm bulanik görüyor, hiç düzelmeyecek.once şok sonra öfke sonra isyan ve sonra kabullenme yaşayacaksın.cok daha kötü ve çaresiz hastalıklar var , tedavisi mümkün üzülme kendini hirpalama.geldigin gibi gideceksin de memeni sev🤭 kendinle dalga geçmeyi bil yani.hayat enerjini ve yaşama sevincini kaybetme herşeyin başı mutluluk ve huzur.saglikla yaşayacağin güzel seneleri düşün ♥️

Back
X