Meme kanseriyim🥺

Meme kanserini atlatan dört tane tanidigim var. Biri 87 doğumlu kuzenim. Hepsi de su anda sapasaglam lar. Kuzenime dr ismini soracağım. Artık klise oldu ama moral yadsinamayacak kadar önemli. Allah tez vakitte sifa versin

Cok gecmis olsun, annemde atlatti meme kanserini lütfen morelinizi hep yüksek tutun atlatip sagliginiza kavusucaksiniz insallah rabbim sifa versin🌸

Çok geçmiş olsun. Kanser tanısı almak zor sonrası aradaki iniş çıkışlara rağmen daha kolay oluyor. Bundan sonra güzel haberler vermeniz dileğiyle

Geçmiş olsun, Asla korkmayın benim ailemde çok rastlanan bir kanser ve herkes atlattı. Prof. Dr. Çağatay Çifter hocaya gidin bizim tüm ailedeki kadınları hocam iyileştirdi.
Harika bir doktordu. Eski eşimin annesinin doktoruydu. Böyle bir durum olsa direkt kendisine giderim.
Çok geçmiş olsun konu sahibi

Geçmiş olsun umarım bu yorumu görür bana ulaşırsın
Dayım akciğer kanseriydi akciğerin yarısını almak zorunda kaldılar ve biz ona araştırıp çok güzel bi doktor bulduk doktorun tedavisi sonucu dayım İnan kemoterapi ve Işın tedavisini 2 kere aldı normal de daha fazla alması gerekirken başka bi akrabamız kadın da 37 yaşında pankreas kanseriydi ama o çok daha kötü olmasına rağmen oda tedavi ile 7 ay da sonuç aldı bana ulaşırsan sana yardımcı olmak isterim

Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan
öncelikle çok geçmiş olsun. bu durumlarda karamsar olmadan sakince haraket etmek çok kıymetlidir. maslak acıbadem hastanesi dr atakan demiri öneriyorum kendisi sgk anlaşmalıdır. dünya tatlısı bir hekimdir.

Çok geçmiş olsun atlatıcaksınız yeter ki ben güçlüyüm deyin

Rabbim şifa versin kvm meme kanser atlatmış bir kadın, siz de üstesinden geleceksiniz hiç endişelenmeyin 🌸

Geçmiş olsun umarım bu yorumu görür bana ulaşırsın
Dayım akciğer kanseriydi akciğerin yarısını almak zorunda kaldılar ve biz ona araştırıp çok güzel bi doktor bulduk doktorun tedavisi sonucu dayım İnan kemoterapi ve Işın tedavisini 2 kere aldı normal de daha fazla alması gerekirken başka bi akrabamız kadın da 37 yaşında pankreas kanseriydi ama o çok daha kötü olmasına rağmen oda tedavi ile 7 ay da sonuç aldı bana ulaşırsan sana yardımcı olmak isterim
Pankreas kanserinden nasıl iyilesti komşunuz acaba

Back
X