Allah acil şifalar versinBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah acil şifalar versinBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Çok geçmiş olsun 3.evre annem 1 senede toparladı.Erken teşhis se hele 1.evre falan geçmiş bilin şimdiden .Biz göztepe medicalpark Fatma Hanım'a devam ettik.Memnunduk.Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Harika bir doktordu. Eski eşimin annesinin doktoruydu. Böyle bir durum olsa direkt kendisine giderim.Geçmiş olsun, Asla korkmayın benim ailemde çok rastlanan bir kanser ve herkes atlattı. Prof. Dr. Çağatay Çifter hocaya gidin bizim tüm ailedeki kadınları hocam iyileştirdi.
Rabbim şifa versin inşallah geşmiş olsun.Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
öncelikle çok geçmiş olsun. bu durumlarda karamsar olmadan sakince haraket etmek çok kıymetlidir. maslak acıbadem hastanesi dr atakan demiri öneriyorum kendisi sgk anlaşmalıdır. dünya tatlısı bir hekimdir.Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan
Cok gecmis olsun rabbim şifa versin inşallahBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Pankreas kanserinden nasıl iyilesti komşunuz acabaGeçmiş olsun umarım bu yorumu görür bana ulaşırsın
Dayım akciğer kanseriydi akciğerin yarısını almak zorunda kaldılar ve biz ona araştırıp çok güzel bi doktor bulduk doktorun tedavisi sonucu dayım İnan kemoterapi ve Işın tedavisini 2 kere aldı normal de daha fazla alması gerekirken başka bi akrabamız kadın da 37 yaşında pankreas kanseriydi ama o çok daha kötü olmasına rağmen oda tedavi ile 7 ay da sonuç aldı bana ulaşırsan sana yardımcı olmak isterim
Özelden yazarsan anlatabilirimPankreas kanserinden nasıl iyilesti komşunuz acaba