Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur neden olmasın bakın ben çok memnunum bugün 4.günüm öyle dayanılmaz bir ağrımda yok .Her türlü sorunuzda yardımcı olabilirimBende memelerimi komple küçülttürüp silikon istiyorum varmı böyle yaptıran
Mesela kaç bedenden kaç bedene küçülttünüz?Olur neden olmasın bakın ben çok memnunum bugün 4.günüm öyle dayanılmaz bir ağrımda yok .Her türlü sorunuzda yardımcı olabilirim
Merhaba sütünüzün tamamen kesilip meme dokunuzun normale dönmesi gerekiyor ayrıca yeniden bir çocuk düşünürseniz dikkat etmeniz gereken şey süt kanallarınızda daralma olabilir süt üretiminde sorun da olabilirHerkese merhaba. benim 2 yaşında bebeğim var. Emzirmiyorum. meme küçültmek istiyorum. çocuklu olup küçültme yapan var mı? Ne kadar süre dikkat etmek gerekir. Bebeğim çok kucak bağımlısı değil ancak bazen tabiki kucaklamak gerekiyor. kucaklamak için ne kadar süre beklemeliyim vs. Bu konularda bana yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca Ankara'da devlette doktor önerebilir misiniz?
Bebeklerim yazacaktım klavye azizliğine uğramışım sanırım. 2 yaş ikiz bebeklerim var. başka çocuk düşünmüyorum. emzirmeyi 1 yıl önce sonlandırdım. siz küçültme yaptınız mı? ameliyatı yazın mı önerirsiniz kışın mı?Merhaba sütünüzün tamamen kesilip meme dokunuzun normale dönmesi gerekiyor ayrıca yeniden bir çocuk düşünürseniz dikkat etmeniz gereken şey süt kanallarınızda daralma olabilir süt üretiminde sorun da olabilir
Ben küçültme yaptırmadım ama yaptıran kişilerden aldığım duyduğum bilgiler bunlar ameliyatı kışın olmanız daha mantıklı olur çünkü yazın sargılar ve sıkı bir sütyenle rahat edemezsiniz diye düşünüyorum sıcak terletir ve yaralara zararı olabilirBebeklerim yazacaktım klavye azizliğine uğramışım sanırım. 2 yaş ikiz bebeklerim var. başka çocuk düşünmüyorum. emzirmeyi 1 yıl önce sonlandırdım. siz küçültme yaptınız mı? ameliyatı yazın mı önerirsiniz kışın mı?
Haklısınız o kadar sıkı sütyen ile yazın rahat hareket etmek çok güç olacaktır. Çok teşekkür ederim.Ben küçültme yaptırmadım ama yaptıran kişilerden aldığım duyduğum bilgiler bunlar ameliyatı kışın olmanız daha mantıklı olur çünkü yazın sargılar ve sıkı bir sütyenle rahat edemezsiniz diye düşünüyorum sıcak terletir ve yaralara zararı olabilir
Rica ederimHaklısınız o kadar sıkı sütyen ile yazın rahat hareket etmek çok güç olacaktır. Çok teşekkür ederim.
Sizdemi meme küçülttürüp sonra silikon taktırdınız bana doktor olmaz dedi çok üzüldüm sadece dikleştirme olur dedi ama ben silikon çok istiyorum o görüntüyüde begeniyorum bunu yapacak doktor yokmuOlur neden olmasın bakın ben çok memnunum bugün 4.günüm öyle dayanılmaz bir ağrımda yok .Her türlü sorunuzda yardımcı olabilirim