• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültmeye dair herşey

delice

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
23
4
1
31
Merhaba hanımlar meme küçültme ameliyatı oldum 37 gün önce antibiyotikli krem kullanıyorum fakat herhangi bir geçmem olmadı 15 Kasım’da tekrar bir kontrolüm var bugün doktoruma mesaj attım kremi kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi görüntü olarak iyice psikolojim bozuldu kremin geçirdiğini pek inancım kalmadı bu durumu yaşayıp bu yara dokusu geçmiş olan geri dönüş sağlayabilir mi lütfen 🙏

Eklentiler

• IMG_5110.webp
    IMG_5110.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 269
Merhaba hanımlar meme küçültme ameliyatı oldum 37 gün önce antibiyotikli krem kullanıyorum fakat herhangi bir geçmem olmadı 15 Kasım’da tekrar bir kontrolüm var bugün doktoruma mesaj attım kremi kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi görüntü olarak iyice psikolojim bozuldu kremin geçirdiğini pek inancım kalmadı bu durumu yaşayıp bu yara dokusu geçmiş olan geri dönüş sağlayabilir mi lütfen 🙏
Memeleriniz baya bi küçüldümü dikişleriniz incecik çok güzel doktorunuz kimdi birde forumda böyle sorun yaşayanları okumuştum ama geçmişti onların sizinde geçecektir bence

Merhabalar 5 ay önce bende küçüktme ameliyatı oldum merak etmeyin hepsi geçecek bende de oldu 2 buçuk ayın sonunda hiç bir şey kalmadı sizin boyutundan memnun kaldınız mı ben 75 Dd idim A B cup arası istedim daha küçük bekliyordum açıkçası 5 ayın sonunda C cuptan küçük 75 B C arası oldu sizin süreç nasıldı acaba

Yara izi kötü görünüyor, bir cerraha daha gösterin. Bende bu kadar kötü olmamıştı ama maalesef alttaki izler hep kaldı. 2 yıl oldu.

Hayır, ödemi gidince normal haline döndü. Ödemliyken dik ve çok güzel duruyordu, ödem gidince eski yumuşak formuna döndü:) kilo alınca tekrar büyüdü. Tek tesellim ikisi arasında asimetri olmaması; ancak dikiş izleri geçmedi ve çok kötü görünüyor.

Hayır, ödemi gidince normal haline döndü. Ödemliyken dik ve çok güzel duruyordu, ödem gidince eski yumuşak formuna döndü:) kilo alınca tekrar büyüdü. Tek tesellim ikisi arasında asimetri olmaması; ancak dikiş izleri geçmedi ve çok kötü görünüyor.
Ben özelde oldum 5 ay olmasına rağmen öyle kötü bir iz söz konusu değil iyi durumda sarkma yok ama dediğim gibi daha küçük bekliyordum 1100 grm alındı siz kactan kaça düştünüz birde kilo Almanın ardından yağ dokusu illaki büyür ama eskisi gibi asla olmamali genelde öyle diyorlar

Ben de özelde, Asude Köksal’da yaptırdım. Aslında zayıfım diye gram olarak çok alınmadı. 750 gr aldı ve dikleştirdi. Ancak izler çok kötü. Özellikle sol göğsün altındaki dikiş kötü. Sanki bi yere dikiş patlamış da kalanı devam ediyor gibi bariz bir iz var. C bedene düştü ama keşke B yapsaymış.

Ben de özelde, Asude Köksal’da yaptırdım. Aslında zayıfım diye gram olarak çok alınmadı. 750 gr aldı ve dikleştirdi. Ancak izler çok kötü. Özellikle sol göğsün altındaki dikiş kötü. Sanki bi yere dikiş patlamış da kalanı devam ediyor gibi bariz bir iz var. C bedene düştü ama keşke B yapsaymış.
C büyük kalmış benden 1100 grm alındı 75 D den B çıpa düştüm şuan B cup kullanıyorum ama ben B den de küçük istemiştim A B arası kilo alımı olur diye bir tık daha küçük bekliyordum açıkçası c büyük kalmış biraz

Evet çok haklısınız. C büyük kaldı. Kilo aldığım için şu an yine büyük duruyor. Ameliyat olsan olunur yine o ağrıyı bir daha çekmek istemem. Keşke ameliyattan önce daha çok araştırsaydım. A ya da B cup çok daha iyi olurmuş.

Memeleriniz baya bi küçüldümü dikişleriniz incecik çok güzel doktorunuz kimdi birde forumda böyle sorun yaşayanları okumuştum ama geçmişti onların sizinde geçecektir bence
95 üzeri yayvan bir göğüse sahiptim sağ meme boyutu 32 sol meme boyutu 25 santimdir 31 yaşındayım bir doğum yaptım şu an 80 S bedene düştüm kola kapağına yakın sağ göğüs altında yara açıklığı vardı düzenle her sabah furracin ve slistar kullandım çok şükür galiba o zor evreyi şu an atlattım iyileşmeye başladı fotoğraflar da mevcuttur zaten sitede yaram kapanıyor Ordu Özel umut hastanesi Bülent Kement Estetik Cerrahına yaptırdım aşamaları ve doktorla alakalı her şey olumlu bir sıkıntı yaşamadım

Back
X