sonuç çıktı mı acaba allah şifa versinBenim de meme ultrasonunda Bırads 4C çıktı. Biyopsi yaptırdım. Sonucu bekliyorum.
nasıl oldu hastanız allah şifalar versinMerhaba hastanızın durumu nedir annemde de 4c cikti da
nasıl oldu anneniz acil şifalar diliyorumMerhaba hastanızın durumu nedir annemde de 4c cikti da
Merhaba. Annem sol meme ca teşhisi ile meme boşaltma ameliyatı oldu 10 gün önce.nasıl oldu anneniz acil şifalar diliyorum
Merhaba hastanızın durumu nedir annemde de 4c cikti da
sonuç çıktı mı acaba nasıl geldi allah şifa versin
sonuç ne çıktı acabaBenim de meme ultrasonunda Bırads 4C çıktı. Biyopsi yaptırdım. Sonucu bekliyorum.
Bende de aynı durum var. Ultrasonda çıkan sadece duktal ektazi ama mr tululumları mevcut. Sürekli mr takibi yapıyorlar aslında cerrahi biyopsi istendi başta ama doktorum takibi uygun gördü. Yerini tam görmeden rastgele bir müdahele yapmayı doğru bulmadı. 1 ay sonra yeniden mr çekilecek ama gidip gitmeme konusunda biraz tereddütteyim. Size de geçmiş olsun. Sürecinizden haberdar ederseniz sevinirim.Arkadaşlar teşekkürler. bizim mr sonucu 4C olmasına rağmen sonrasında istenen ultrasonda ve mamografide görünmedi. Yani biyopsi yapılabilmesi için yerini vs bilmeleri gerektiği için, yapılmadı. Biz de riske atmayıp başka hastaneye gittik, mr daha net sonuç verdiği için yeni mr çekildi. Bir şey yine görünmedi. Çok ilginçti bizim için. Hala içimiz rahat değil tabi takip altındayız. Ama o ilk 4C neyin nesiydi fikrimiz yok.
Geçmiş olsun, sizin durumunuz nasıl gitti ? Sağlık diliyorum annenize.
Nasıl böle birsey oldu benim 4c çıktı bnde ama başka hastanelere gitcem özel hastanesi biyopsi siz hemen almak istedi cokn saçmaArkadaşlar teşekkürler. bizim mr sonucu 4C olmasına rağmen sonrasında istenen ultrasonda ve mamografide görünmedi. Yani biyopsi yapılabilmesi için yerini vs bilmeleri gerektiği için, yapılmadı. Biz de riske atmayıp başka hastaneye gittik, mr daha net sonuç verdiği için yeni mr çekildi. Bir şey yine görünmedi. Çok ilginçti bizim için. Hala içimiz rahat değil tabi takip altındayız. Ama o ilk 4C neyin nesiydi fikrimiz yok.
Geçmiş olsun, sizin durumunuz nasıl gitti ? Sağlık diliyorum annenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?